CUTT

Ville bara medela att jag är väldigtväldigt ledsen :-( Man sitter i sängen med chokladbollarna och ser på film, så kommer hunden in och när man ska ta en till chokladboll är dom slut.. åååh fan jag som var så sugen!! Nä nu ska jag sova, natti. 

Här är en bild på tjuuven

l,


BETTER TO BE HATED THAN LOVED FOR WHAT YOU'RE NOT

Ska snart äta och efter det blir det packa inför konfa lägret och sen blir det pn! Haha. Fast har ingenaning vad man ska ha och inte ha med sig för saker. Måste iaf köpa godis imorgon så man har för hela helgen. Så har jag franska provet imorgon istället så jag hinner plugga ikväll till det, toppen. 

 


ALLTING HAR FÖRÄNDRATS MEN DU FINNS KVAR

Hejsan, sitter just nu med Nicole i telefonen och snackar. Vi har lite serious talk hära. Vi började med historia på so'n idag så det blir läsa igenom lite om revolutionen och så måste jag göra lite franska. Prov på fredag! Nu ska jag snart äta palt, men är inte så hungrig för jag gick till ica efter skolan och köpte ostkrokar.. hahah! PUSS

 


LET ME SEE YOUR BODY GOES LIKE A MARACA

´Jag och Angelica kom nyss hem till mig och ska slå på en film och käka godis. When a stranger calls. Ikväll har vi åkt runt med vc osvosv, kulkul! Godnatt alla.


YOU CAN'T FIX MY BROKEN SMILE

mo:ster in tha house! om ATT JÄMFÖRA EN DROPPE MED HAVET ÄR HOPPLÖST:

du hade på dig converse för att?... IDIOT! <3

Svar: Visste väl it att vi behövde gå i skogen och att den var blöt. <3


Har inte bloggat bra idag men som ni såg i förra inlägget förvann typ vissa bokstäver. Kring fem drog jag till Angelica och var med henne, Jens, Johan och Alle. Efter ett tag drog Alle så då gick vi till gul och blå, sen drog jag och Angelica iväg med .. någon! Jag kollade lite fel på klockan så stack till ica kring 9, men där träffade jag Emma så jag for till henne ett tag. :-D Nu ska jag duscha, äta, se gossip girl och sen sova,  natti! 

 



SVAR TO EMMA

emma nilsson! om IM LOST MY HEART, IM LOST MY MIND WITHOUT YOU:

JUSTE BILDEN, HAHAHHA!!!

stark ölmoch traktooor, fyfan va jag saknar sommaren & dig! BITCH VI MÅSTE GÖRA NÅ <3

puss, vi ska äga i backen.

Svar: HAHA, jag med!! Tur jag är med dig på fredag då ;-)♥ S[ fort valls ;ppnar s[ k;r vi! puss p[ dig.




ATT JÄMFÖRA EN DROPPE MED HAVET ÄR HOPPLÖST

Vi hade gympa orientering första lektion, gick över gympa lektiones tiden men tror faktiskt jag fick alla rätt! Fast nu är mina vita converse inte så vita längre..haha. Nu är jag hemma och ska drunkna i so boken innan jag drar till Angelica. Vet inte riktigt vad vi ska göra men säkert något roligt. :-D




I MISS YOUR SMILE

Godmorgon, vaknade för någon minut sen och jag ska strax duscha. Sen om jag orkar far jag in till stan och köper hårfärg till utväxten. Och ikväll blir det vara med underbara saknade Nicole, var typ två veckor sen man var med den bruden!!


IT'S LIKE BEING LOST IN HEAVEN WHEN I'M LOST IN YOUR EYES

Vet inte riktigt vad Moa vill (hon kommentera) men läs hennes blogg! Den finns i länkarna. Just nu ligger jag och ser How i met your mother och sen ska jag nog sova, natti.



A PHOTOGRAPH IS WORTH A THOUSAND WORDS, BUT A PHOTOGRAPH CAN PRODUCE A THOUSAND LIES.

Jag hatar dom här småförkylningarna efter att man varit sjuk. Feber hit, ont i huvudet dit, man blir ju less. Idag var jag ensam hemma så jag har bara sovit på soffan osv. Hehe, lat ja0.


Never say never

Tjoo, tänkte blogga lite åt Angelika medans hon är nere och äter.  Annars händer det väl inte så mycket snart ska vi ta och slå på nån film trorja? Tycker ändå att jag är ganska snäll som håller sjuklingen sällskap en lördag! Men vad gör man inte för sin lilla gossebjörn? ♥


WHILE IM WIDE AWAKE YOU HAVE NO TROUBLE SLEEPING

TjAaAaAaAaAaa

Ligger just nu och kollar på simpson med kissen, ja0


HOW CAN I GIVE ANYMORE, WHEN I LOVE YOU A LITTLE LESS THEN BEFORE

Har inte så mycket att skriva egentligen, är än sjuk men såg film med Nikita för ett tag sen. Nu ska jag fortsätta dö framför teven, hejdå!


RSS 2.0