A SEA OF EMOTIONS

Godkväll! När jag kom hem från skolan somnade jag in i solen i någon timma. Det var riktigt skönt. Väntar på att mamma kommer hem så jag kan ta henne telefon och snapa lite. Min kom ju som sagt inte på avsagd tid. Annars ska jag bara ta det lugnt ikväll och tänka på allt bra som väntar i sommar. Och efter. Annars så i söndags blev det volleyboll och surströmming med ett gäng härliga människor. Igår hade jag extra syslöjd (äntligen är jag klar med allt) och sedan blev det bio. Fast and furious! Rekomenderar den verkligen, riktigt bra film var den. Bättre än 5:an enligt mig.
Kram     

BE WITH SOMEONE WHO MAKES YOU HAPPY

Hålllaaaa! Hatar att när jag tänker skriva hallå till folk, som händer rätt ofta, ändrar min lånemobil det till hålla. Haha! Min dag har säkert som alla andras bestått av att glassa i solen. Äkta sommar väder. Känner den ljuvliga doften av wook från köket och efter att jag gjort mig mätt på det hämtar grabbarna upp mig så drar vi till Evelina. Sedan vidare till någon annan. Hoppas både ni och jag får en toppen kväll!
Kram!  

DÅ VAR DET FREDAG IGEN

Large
Väntar just nu på Jeff och Sebbe. Vi ska tydligen till skeå igen och vara med några där. Hoppas det inte blir lika sent som igår för imorgon blir det upp före tuppen och avnjuta solens första strålar bränna mot min bleka hud. Men den kommer snart ändras och ta form som en pepparkaka ska ni se! Känner mig riktigt less, stannade kvar över tre timmar, ja ni läste rätt, frivilligt på skolan en fredag och hade syslöjd. Förbannat att jag ska jobba så sakta! Men nu ska jag göra mig redo för roadtrippen.
Kram!   

MINA ÖGON KOMMER ALLTID LE MOT DIG. KAN DET BEGÄRAS MER AV MIG

 
Godmorgon mina fina läsare! Igår efter skolan och allt plugg kom Jeffis till mig så fikade vi på och sånt. Kring 10 tiden hämtade Sebbe och Anton upp oss så drog vi in till stan för volleyboll. I måndags blev det fotboll och altanmys med Emilia, Felicia, Nicke, Iiro och några älvsbybor! Riktigt trevlig kväll blev det också. Igår var en superbra dag för mig, med tanke på vädret och att allt utom en liten redovisning är klart i ämnet SO, det känns verkligen att det är sommar! Men nu ska jag snart börja rulla mot tha school. Otroligt skönt med sovmorgon till  en dag som denna som är späckad med saker att hinna!
Kram! 

JAG, MITT PLUGG OCH MINA TIDIGA KVÄLLAR

Nu är klänningen insydd och sitter som en smäck! Fick även kvalitets tid med moster, hallon och glass. Men istället för att fara hem från min kära moster och plugga på en gång drog jag och var med Jeff, Sebbe, Anton och Erik. Vi har spelat basket, ätit saltlakritspastiller osv. Så blev det ingen tidig kväll idag heller, attans. Men imorgon blir det inga undanflykter. Fysiken ska göras. Nu därimot ska jag se lite how i met your mother och äta ett par underbara chokladmuffins. Godnatt på er!

NY VECKA NYA TAG!

Eftersom att jag inte fick så många timmars sömn inatt har jag behövt använda alla mina krafter för att orka skolan idag så det blir en tidig kväll för mig. Annars har min lördag och söndag har varit otroligt mysiga.
I lördags föråt jag mig av underbara frukter, läs jordgubbar, tillsammans med Emilia, Felicia och Erika. Vi for en sväng till bersika och hälsade på lite människor, men det var ingen höjdare där så vi drog till max och åt strips innan det blev hemfärd. Tidigt söndagmorgon påbörjade jag på min bränna då Felicia frågade om vi skulle dra till tages så hips vips var vi där och mös. Lunchade den underbara middagen som ni ser här över och sedan kom Nicke, Bullan och Albin. Vi åt mjukglass och fick sedan ihop ett gäng till volleyboll och bastu. Tanken var att svänga förbi Jeff någon minut innan hemfärden men då kom Sebbe och Anton så det blev betydligt längre än jag tänkt. Har dessutom blivit faster till ytterligare en glad pojke. Ska bli lite klokare på fysiken och sedan väntar moster på mig. ha en bra kväll!    

HOS DIG HAR JAG ALLT, DÄR VÅGAR JAG STANNA KVAR

Slänger in ett inlägg ändå! Dom dagarna jag inte bloggat har varit fantastiskt bra.
Kollat fotboll, gjort bort det sista nationella, mariokart och stekande sol som gjort mig lite brun. Igår efter att man spenderat ett antal timmar pressande på gården drog jag till tages och mös med Felicia och Emilia m.m. Sedan for vi vidare till norrstrand där det blev volleyboll med en massa. Godisinköp och sen avslutades kvällen i bersika. Bra kväll. Idag jobbar mina päron så hade tänkt äta på subland, men fick för någon minut sedan veta att dom stänger snart så måste hitta något annat ställe att äta på. Rackarns bananer. Senare ikväll blir det iaf vara med Felicia och Emilia! Superbra.

BLOGGPAUS

Ja ni hörde rätt. Medans min mobil är på lagning ser jag ingen ide till att fortsätta blogga. Kan ju inte ta några bilder eller så. Kan väl bli nått inlägg kanske, men hoppas inte på för mycket. Hoppas ni får två helt underbara veckor!! Puss

YOU ALWAYS BREAK YOUR PROMISES. SO PROMISE ME YOU WILL NEVER LOVE ME

Har varit en riktigt härlig eftermiddag. Plättar sol och mycket skratt med fina Sofia.

DONT LET YOUR HAPPINESS DEPEND ON SOMETHING YOU MAY LOSE

Godmorgon! Idag är en härlig dag. Ska sätta mig och glöda i solen tills Jeff och Sebbe kommer, då blir det mariokart.

THE DARKEST NIGHTS PRODUCE THE BRIGHTEST STARS

Regerade självklart i bowlingen. Tyvärr räckte det varken för att ta mig till segern eller en andra plats. Tröst åt en hamburgare på sunes för att förlusten inte skulle bli allt för hård. Dagen har bestått av en promenad i det inte allt för dåliga vädret. Självklart har jag lyckats klämma in några how i met your mother avsnitt på det. Min mobil har nått sina sista dagar känner jag, livet utan låsknapp suger. Kvällens planer blir troligen att hitta på något med Jeff och Sebbe.

Kram! 


THERE ARE CERTAIN PEOPLE WHO ARENT MEANT TO FIT IN YOUR LIFE NO MATTHER HOW MUCH YOU WANT THEM TO

Godmorgon! Själv kom jag  nyss ut ur en låång varm dusch och ska sätta på något avsnitt av how i met your mother.
Senare idag blir det att bowla lite. Det var ganska så länge sedan jag försökte få ner ett par käglor så det känns skit skoj!
Igår blev det en hel del film hos Sebbe samt ett korvbröd som avslut. Passade perfekt ihop med vädret utanför.
Men jag får hoppas  att ni får en toppen fredag.
Kram!  

FREE

Godkväll mina fina läsare. Bloggningen är inte på topp med jag är det! Solarium, mjukglass, filmmys, bra väder, fint folk och how i met your mother har pågåtts under dom senaste två dagarna. Fast vädret idag var ju dock ingen höjdare så har legat och sett serien hela dagen. Mys.
Det har jag då tänkt fortsätta med nu tills middagen blir klar.
Kram!

WHEN SOMEONE ELSES HAPINESS IS YOUR HAPINESS, THATS LOVE

Livet leker! Ida kom hem idag så köpa mjukglass står på vårat schema ikväll. Har längtat efter henne som en glaning så kan inte tänka mig en bättre kväll! Har även gjort bort mattenationella och fått veta att min fot är inte infekterad så allt är frid och fröjd nu. Kommer sova som en gud ikväll!

LÅT MIG BARA FALLA LITE MER

Ikväll har jag varit med några munksundspojkar. Prövade luddes "moped" i utbyte mot epan ett tag, och fan vad kul! Blir helt klart sugen på att plocka fram moppen själv. Skulle egentligen behöva en god natts sömn men känner att tankarna är överallt så vi får väl se när John blund kommer till mig på besök.
Natti!

MÄNNISKOR ÄR SOM PUSSELBITAR, DET FINNS ALLTID TVÅ SOM PASSAR IHOP

Sitter och försöker skriva klart mitt egna arbete om berlinmuren men det går inte så bra. När jag får upp det står allt jag skrivit på typ kinesiska så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Det är vid tillfällen som detta som jag önskar att jag vore född till en lite mer teknisk människa. 
Skippade dagens första tre lektioner för att jag vaknade upp i ett risigt tillstånd. Men for på matten pga att jag har nationella imorgon och matte kan jag verkligen inte träna för mycket på!! Så hkn för att ha chans till att få höja mig ett snäpp. Men nu ska jag återgå till mina tekniska kunskaper.
Kram!  

DU ÄR EN SÅNG PÅ MINA LÄPPAR

Åt nyss en tallrik vegetarisk chillicorncarne (ingen aning om jag stavade rätt, men ni fattar nog) och det satt som en smäck i magen!
Annars har dagen varit normal och kvällen är oberäknad!
Kram!

SÅ OM HON VISKAR HUR MYCKET HON ÄLSKAR DIG, PAY NO MIND, FÖR INGEN KAN VILJA HA DIG MER ÄN MIG

 
Idag har varit en väldrig seg skoldag. Började med att jag kom försent till matten eftersom att nycklarna hade råkat hamna i tvättkorgen. Och det är ju inte det första stället man letar på! Sen har allt rullat på bra. Var nyss ute med hunden. Ska ställa mig och göra chokladbollar och sedan invänta kvällen.
Kram!

Heeeej! Blev så glad när jag kom hem och pappa stod och gjorde hamburgare. Har nämligen varit sugen på det hela dagen.
Tänkte slå på något avsnitt av how i met your mother samtidigt som jag inväntar Anton. Blir att umgås med han ikväll.
Hoppas ni får en bra torsdag, puss

VAD JAG BRYR MIG OM NU ÄR DINA ARMAR OM MIG, ÄVEN OM JAG VET ATT JAG MÅSTE GLÖMMA DIG

Idag mina vänner har varit en bra dag. For med jeffan och Sebbe och äventyrade på havsbadet. Sen for vi hem till mig och jag åt en majskolv. Jag älskar majs. Sen for vi och grillade varmamackor hos Sebbe och såg en skräckfilm. Filmen sög dock vilket var lite tråkigt, eftersom att det var jag som valde den. Men hade tänkt lägga mig i tid ikväll, godnatt!


HE SAID, IF YOU DARE COME A LITTLE CLOSER

Igår eftermiddag for jag till jeffan och försökte fortsätta lösa min rubikskub, men utan vidare resultat. Blev bara att jag böt färg på den hela sidan. Vi åt efterrätt och sen for vi till Oscar! Sen vidare osv.
Vaknade riktigt tidigt känner jag. Ska kliva upp och om det är fint väder, gå ut.

 


RSS 2.0