Sometimes following your heart means losing your mind



Tjuuuu! Här över ser ni två bilder från igår då Ellen och jag regerade i köket. Det tog tid, men med trevligt sällskap gick det bra och blev många bullar. Sanna kom precis i tid för att smaka dom och sen for vi ner på Nolia och mötte upp Sofia och såg j18s match. Sen skulle dom på bio men jag kände inte för att följa så jag for till Nikita ett tag och sen till matte och sov.

Ligger just nu hos matte och läser en bok som tyvärr måste läsas. Klev upp tidigt imorse för att stå mitt morgonpass på skyltsöndagen, kallt men trevligt! Sen gick jag med Jennifer ett tag och kollade runt tills matte kom så köpte vi ischoklad och knäck och for sedan hem till han och myste. Resten av källen blir att mysa med han och sen medans han är på hockey kommer solsidan underhålla mig. Vilken bra söndag jag har alltså. 



The best things in life have the most calories




Har ni skådat en sådan skönhet? Nej tänkte väl det. Tyvärr var den inge god, men om man bara kollade och luktade på den så var den perfekt. Ögongodis. Men eftersom det här är en vana för mig när jag bakar så hade jag självklart en reservplan, en påse skruvar! Så det mumsade vi på istället. 

Efter skolan hämtade mattes mamma upp mig så for jag till matte och var med han till klockan fyra, då for jag på middag hos min moster och kom nyss hem. Nu ska jag sätta mig framför idol och invänta min fina vän Ellen.  


Love doesn't need to be perfect, it just needs to be true

 
 
I tisdags myste jag och min fina på med morötter gurka och dipp till en spännande match. I onsdags följde jag med han hem efter skolan och vi tog en skön powernap och åt palt. Hade inte ätit palt på evigheters evigheter så det var lite sådär extra gott. Sen fick jag äntligen träna igen, så det var skönt.
 
Idag på skolan fick jag ett jävla sug efter cheesecake, så det var bara raka vägen till Ica när vi slutat och fixa ingredienser. Jag brukar inte lyckas men den är på kylning nu och ser riktigt bra ut! Plötsligt händer det. Nä, nu ska jag luta mig tillbaka och läsa en bok i väntan på att matte ska komma så ska vi somna in till prison break. Finns inget bättre.

Sverige - Portugal



-


Halloj! Tog mig äntligen in i värmen hos matte efter att ha stått och frysigt i några minuter i något som känns som en mindre evighet. Ligger helt slut i hans säng och ser lite vampire diaries samtidigt som jag väntar på att han ska komma hem från hockeyn. 

Hade ingen franska idag, tacka gudarna för det, så efter skolan tog jag en tripp ner till stan och samlade in saker till vårat lotteri. Om ni missat det (hehe) så kommer några i min klass sälja lotter på skyltsöndagen och kan bara avslöja att jag är riktigt avis på dom som kommer få några av priserna! Så om ni ändå ska dit, ta chansen ;-) nä men nu ska jag avrunda det här så jag hinner se klart avsnittet innan matte kommer hem. Kram

Det är inte det att jag inte kan leva utan dig, det är bara det att jag inte vill leva utan dig


Gud vad mörkt det börjar bli om kvällarna, inte bra om man är mörkrädd

Helt ledig från skolan idag, så jag klagar inte. Känner att det var precis vad jag behövde nu mitt i stressen. Började dagen brevid min fina med några avsnitt prisonbreak och när han for gjorde jag mig klar och gick ner på stan med Jennifer. Fyndade två tröjor vilket aldrig sitter fel. Sen jag kom hem har jag pluggat, tog en fika paus men ska snart dyka ner i böckerna igen. Längtar till middagen då vi ska äta något jag är grymt sugen på. Så spenderas kvällen med matte. 

It's not about forcing happiness, it's about not letting the sadness win



Godmorgon på er! Jag och Jennifer började kvällen med godis, prat och en massa busade med hundar.  Sedan drog vi vidare och var med Ellen och Sofie. En lugn och mysig kväll helt enkelt. 
 
Vaknar upp hos pappa, det är ju trots allt farsdag. Kring lunch drar jag och kramas med matte för det känns som att det är mer än någon dag sen jag träffade han. Solsidan ikväll, taggaa

I dont want nothing at all if it aint you



Godmorgon, uppe tidigt som vanligt. Ska snart äta frulle och sedan traskar jag och Ellen ner på stan och ser om vi hittar något. Igår slutade jag ovanligt tidigt så redan innan halv 1 befann jag mig hos matte och vi mös på fram till eftermiddagen. Då firade jag och Ellen att vi klarat av veckan med mat från thai och ojoj vilket bra val det var! 

↓↓↓↓↓↓↓↓

 
Hallåå mina vänner! I lördags hade jag lite ont om tid att skriva eftersom att jag hade en del att hinna göra. På kvällen firade jag halloween som säkert många andra av er. Det var kul hos Ida men när vi drog vidare till själva festen så blev det ganska långtråkigt, trots allt folk, så blev en tidig hemgång. Söndagen och måndagen har jag bara myst med matte.
 
Kom hem för ett bra tag sen, har hunnit göra bort en skrivuppgift men har lite franska kvar att göra om orken finns. Sen ska jag ta vara på lite egentid och se vampire diaries hela kvällen lång. Har inte sett så flitigt på sista tiden så har en hel del att ta igen! Känner att jag måste rappa på lite nu innan jag vet hela serien eftersom att jag har någon i min närhet som gillar att avslöja vad som kommer hända i dom följande säsongerna. Nämner inga namn.

Good things take time, so be patient

Tjena tjeena, sitter bänkad framför idol hos Nikita. sover här inatt. tyvärr levererar inte idol ikväll, jazztema, vilket skämt. dagen har varit riktigt bra och spenderats med matte. vi började morgonen med en promenad innan vi såg lite fotboll och sedan prison break. blev pizza till middag trots att jag lovat mig själv att vänta ett tag sen den förra. men det är ju lov! iaf två dagar till.

RSS 2.0