Torsdagtorsdag

 
Väckarklockan ringde tidigt imorse eftersom att jag hade en tid hos vårdcentralen. Har haft ont i armen ett tag och fick bekräftat att det är precis som förra året. Vad är oddsen att man får en inflamation i armen samma tid, två år i rad?? Ska iallafall inte låta det hindra mig från helgens planer detta år. Annars ska jag bara ta det lugnt idag ser det då ut som. Beställde nyss hem några kläder för att dämpa lovångesten, gud vad  det känns som att dagarna flyger iväg.

Men nu ska jag gå in på datorn och slå på ett avsnitt vampire diaries. Puss 

You fit me better than my favorite sweater


mysiga höst♥
 
Vi tog oss en mysig höstpromenad i det fina vädret och stannade och gungade lite i någon lekpark. Resten av dagen har vi sett avsnitt efter avsnitt av prisonbreak vilket vi ska fortsätta med då han kommer till mig senare. Just nu sitter jag och trycker gotta med Ellen och tjattrar lite om vad som komma i helgen bland annat. Det lär bli kul. 

You can't feel anything that your heart don't wan't to feel



Som säkert alla redan vet spelar Luleå-Skellefteå nu och jag är en av dom som sitter hemma i soffan och glor. Helt okej, utom att matcherna är alldeles för långa så jag hinner bli less. Hälften av tiden hade räckt. Längtar tills det slutar så jag kan se på prison break, slutade när det var som mest spännande 
 
Lunchade på subland idag med herren ni ser på bilden och gick en sväng på stan. Var månader sen jag åt på subland så jag hade glömt hur gott det är! Hittade även en födelsedagspresent till en fin vän som fyllde år för ett tag sen. Bättre sent än aldrig som man brukar säga

There is beauty in simplicity



Har just nu intagit soffläge med två favoriter. blir mysa på hela kvällen med dom och glass. Min dag har varit bra. vaknade upp brevid min favvo och inte alltför tidigt, klockan var nästan tio. efter lunch drog jag till stan med Sanna och Ellen och sedan jobbade vi på våran redovisning. tiden gick och när vi kände oss färdiga drog jag och hämtade upp matte och så for vi till min pappa. 

Imorgon håller jag tummarna på att sova länge och så spenderar jag dagen med matte. 

Sorry seems to be the hardest word

Hemmakvällgodis måste vara det bästa som finns
 
Jag hade lika roligt som jag alltid har när jag är med Ida, tyvärr kunde jag bara vara hos hon en snabbis men vi ses kanske imorgon igen. det blev tacos till middag för mig och matte och just nu ligger vi och ser fotboll. eller jag spelar mest dragon vale, har blivit smått beroende av det. Blev lite ändring i planerna så ska se solsidan med matte istället. men inga tårar fällda för det! Sen blir det nog att vi  låter några episoder prison break rulla på. Mys med söndag. 

Be so good they can't ignore you

Här över ser ni några bilder från igår då jag såg hockey, åt pizza och mös med några bra.
 
Tjena tjena. det var ett tag sen sist, men har glömt bort bloggen bland allt pluggande. sen har jag väl ingen mer ursäkt precis. vad har jag då gjort dom här veckorna kanske ni undrar??? jag har som sagt pluggat, firat kompisar och pappa som fyllt år, lyckats mig på att baka (!!!) falsk toscakaka och börjat se prison break med matte. den serien rekommenderar jag verkligen, bara gå och börja se den nu!!
 
Just nu ligger jag och matte i soffan och morgonmyser, har helt tappat vettet känns det som. det är lov och jag ligger vaken klockan nio?? inte ok. senare idag ska jag vara med Ida vilket blir skönt eftersom det var ett tag sen vi hängde så vi har en hel del att surra om! solsidan ikväll, de ska ses med Nikita och Ellen. mycket roligare om man har några att skratta med. Som ni kanske hör har jag vaknat upp till en bra söndag!
 

Ännu mer fika

 
 
Kring halv tre tiden gick jag till stan och mötte upp Nikta. Vi kollade runt och sen bjöd den gullungen mig på fika. Behövde tyvärr dra ganska drastiskt för matte hade lämnat några läxböcker hos mig som jag behövde lämna över. Men det var lika bra det för jag behöver träna på min redovisning och till samhälls provet. Ikväll blir det prova på badminton. Känner att jag vill sysselsätta mig och ingen kan väl vara totalt värdelös i det. Sen blir det dra till matte och sova. 

Sometimes what you're looking for comes when you're not looking at all


Far och sover hos matte nu. Hörs



RSS 2.0