ONSDAG

Hallåhallå, det var askul att bada igår, men vi for hem till mig kring halv 6 åt middag osv. Sen när vi skulle hämta upp Sofia så sladda jag ner i diket så fick inte köra mer då :( Så vi fick skjuss till ICA och hyrde skräckfilm, godis och jordgubbar. Sedan for vi till henne och spenderade hela kvällen där. När Ida stack tvingade jag soffan att spela schack med mig, hehe. Det var jätte trevligt.

PITEHAVSBAD!

Är påväg till phb nu, haha! Riktigt längesedan man var där, så det blir roligt. Känner mig som ett litetlitet barn igen. Har hunnit vara förbi vårdcentralen och fått medicin för min inflammerade axel. Så vi får hoppas att den hjälper. Kunde knappt få av mig tröjan igår, ajaj :( men nu ska jag simma hej!


ALL I EVER ASKED FOR IS TO BE FREE

 
Tjenaretjenare, har typ inte hunnit blogga nå dom senaste dagarna men kom nyss ut ur duschen och ska börja fixa mig litegrann. Ikväll blir det umgås med Nicole, Julia och Jennifer. Superbra!!

20121027

Haallllååå! I veckan har det inte hänt så mycket, i onsdags gjorde jag ett orienteringsprov som jag blev skitarg på, men annars en helt lugn och fin vecka. Nu är det looov och det är jag jävligt glad för. Igår efter skolan drog jag och Ida på stan en sväng och sen på kvällen var vi med Linus och nåra ett tag, sen for Ida och jag till bersikka och sen vidare hem till henne där det blev b&j.
Nu idag ska jag kanske baka om jag orkar och sen efter tre någongång kommer jag befinna mig hos Ida och basta. Suveränt!

TV DAX!

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och se på tv med en massa popcorn! Imorn blir det skola, hem och plugga och sen på kvällen vattengympa med Angelica! Har aldrg varit på nått sånt så det blir lite spännande! Godnatt!

NOG ÄR HAN EN RIKTIG SNYGGING!


YESTERDAYY!

Igårkväll kom Nicke, Sebbe, tj och Oliwer och hämtade oss med sina epor så gled vi omkring lite överallt med dom heela kvällen. Vi hade det jättetrevligt, dunkade musik, träffade folk osv. Kom hem kring 3 tiden. Sovit tills nu och snart kommer min brorson hit och vi ska vara barnvakt åt han hela dagen och natten. Han är än jätte liten och ganska söt så det ska nog inte vara några stora problem! Men nu ska jag gå och äta, hade!

MOT BERGSVIKEN!

 
Min dag har hitills bestått av att inte göra någonting alls, sett på cyberbully för andra gången bara för att den visades på tvn. Men duschade nyss så blir att fixa mig lite och och sedan köra till bersikka och vara med finangelica♥ Tror vi ska vara med Nicke och Sebbe men vet inte riktigt. Vi kommer säkert ha kanonkul! Ska även äta pizza innan jag far. Såååå gott. Aja vi håller tummarna på lite trafik. Puss!
 

WHAT'S THE POINT OF DOING ANYTHING IF YOU'LL NEVER NOTICE.

Vaknade nyss och gör absolut ingenting! Facebook ni vet. Filmen igår var super bra och superläskig! Godiset/popcornen räckte ganska länga så nixan fick överleva. Hihi! Köpte också världens godaste dricka som jag känner ett stort behov av, innehöll typ guava och banan och hade en fin jätteblå färg!! När filmen var klar gick vi till Tony där det var ett gäng. Minken visade några coola kort trix som jag tyvärr aldrig fattade:'( Sen drog vi därifrån och åkte med Linus, ed och nån ett tag tills vi ville hem och sova. Ska nog bara dega på idag så får vi se vad som händer sen ikväll! Puss

 


BIIIIIOO

Nu måste jag snart lämna X-factor för paranonal activity väntar på oss med mega popcorn, dricka, och godis! Om det tar slut kanske jag äter upp nixan, hon ser så god ut ikväll! Vi ska ha det dunderbra, om vi överlever. Vårat skräckfilmstittande tillsammans har varit så extrema att vi nästan inte såg klart scream4! Senare drar vi nog och är med några, om vi som sagt, överlever..Haha och här över får ni en jättesöt prinsessbild.


X-FACTOR!!

Ja ni kan ju bara gissa att jag sitter klistrad framför TVN!!!

<3

 
 Har just gjort bort lite av franska provet och usch vad jag suger. Kunde gramatiken men det var typ bara 9poäng :( Så hejdå E. Nu ska jag sova och se tv och äta. Sen hoppar jag in i duschen och sen hoppar jag ut. Sen fixar jag mig och klockan 8 mina vänner ser jag x-factor hos Nicole!! Kan det bli mycket bättre än att se världens underbaraste program med världens underbaraste människa?! Tror ej det. Efter det drar vi på bi0. Hihi.

WE SEE WHAT WE WAN'T.

Söjna kul har jag haft idag + en massa sömn. Fick även reda på att jag har franska prov i veckan också. USCH!! Ska lägga mig och sova, men först the mentalist.  

12:57

Vaknade aldrig imorse, varken av alarmet eller mamma så är hemma idag. Det sög ju men just nu orkar jag inte bry mig så mycket. Känner mig riktigt less på skolan och har så mycket att göra. Så ska sätta mig och sticka 8 vändor nu. Sen NO, men det vill jag hellst slippa. Blir så äcklad av att veta hur allt fungerar, räcker det inte med att det bara gör det?? Hehe. Hoho.  

THE MENTALIST.

 
                 Här över ser ni en bild på finAmanda och min lila fransking som kanske kommer snart. Nu skypar jag med bajsmartin och gör mitt bästa med det lilla jag har kvar av ergonomin. Sen ska jag se the mentalist som börjar klockan åtta. Som tydligen klockan var nu så blir lämna ergonomin och Martin nån timma, men sen pang på det! Men har redan missat 5min så tjaoo!

18:04

Idag vaknade jag jätte sent och har bara slöat hela dagen, ska snart se klart en film som Ida tipsade om! Den verkade vara riktigt sad. Julia ringde nyss och hon har hjälpt mig att påbörja renovering av min blogg. Vart så himla less på den andra. Kommer in nån header senare när jag gjort klart allt och lyckas göra en. Ska senare ikväll plugga lite. Har prov snart och kan verkligen ingenting. Inte bra!!  Men ni får haade.
 

SÖNDAAAG.

 
Igårkväll blev det att jag och Carro for ut och gled med Linus och en så somnade inte förens kring 4 någongång. Tog 11:50 bussen hem och for då direkt till Moa där dagen spenderades enda tills det var dax för återträffen med konfan. Fick både tacos, chokladpudding och leka lekar!! :-D När den var slut drog jag hem för att duscha och fixa mig och sen körde jag till Kotten. Vi drog och körde med Tim och hängde hos nån Gustav ett tag. Sen ringde Martin så vi drog till Tony där det var lite kaos. Men härligt att träffa dom boysen igen. NU ska jag sova för är skitskit trött. Godnatt!
 
PS: praoen i veckan har varit kunglig med mycket mat. om man bortser från alla tusen bord vi skurade osv..

INDIAN Y0L0 IMEF


Hallå där, sitter just nu hos Carro. Tog bussen till älvsbyn efter praoen och före det fick jag träffa min saknade vän Nicole. Hon mötte upp mig på bussstationen och sen drog vi och käkade hos henne. Sen dess har vi dragit runt till olika folk och chillat. Självklart har vi också sett på X-FACTOR!!! Nu ska vi chilla på ett tag och kanske drar ut igen. Ha det bra pussar.

DET KÄNNS SÅ ENSAMT MEN ÄNDÅ ÄR JAG INTE DET.

Nu taggar jag en veckas prao som inte kom en dag försent! Jag och Emma är på G igen. Ny tid, ny plats. Befinner oss denna gång på rödalyktan så kom och ät! Hoppas dom där gillar oss mer än dom på Sunes gjorde..Hehe men ska snart sova natti

I LOVED YOU FIRST

Gårkvällen var helt ok. Vissa saker var lite väl långtråkiga men det var många nya ansikten och det är ju alltid lika trevligt! Vi hade "lära känna lekar" och sedan pratade dom om en massa saker medan man satt och lyssnade och sen var det middagen! Efter det lite underhållning, tävlingar och film. Var även ett litet gäng som spelade kort på kvällen. Somande kring två tiden (!) och upp lite före nio. Fick lite info och sen fick vi dra hem.
Sov i fyra timmar tills vi fick besök av några, bla Josefine som jag inte träffat på jätte länge! Så det var kul. Nu ska jag lata mig och lyssna på musik och äta smoothi tills jag somnar. Hoppas ni haft en trevlig helg!

BE YOU!

 Gooodmorgon sunshines! Kollade min mejl imorse och jag har kommit in i "utbilda dig till konfa ledar gruppen" så klockan 1 idag bär det av till sjulsnäs för övernattning. Hoppas det blir skoj.Vet bara att Ida och typ Joel ska dit så det blir ju spännande att se vilka som mer kommer vara där!  Kommer hem imorgon någongång så kommer nog inte blogga något tills dess. Puuussss

2O12-10-06

 
Ska slå på tv när jag skrivit klart detta och sedan sova. Kvällen har varit jättetrevlig, for till Ida kring 6 och åt tacos. Sen drog vi vidare till lundmans och köpe godis och dricka. Därifrån körde vi till Samme där det var några. Vi såg  x-factor, spelade spel och hade det allmänt trevligt. Senare bestämde sig några av oss för att vi ville till stan så jag och Filip tog epan dit. Efter det var han och Hanna snälla och följde mig hem. Så tråkigt att köra hem själv annars! Ja då vet ni hur min kväll såg ut. Godnatt!

🐸🐱🐯🐨🐶🐭🐻🐷🐹🐰🐮🐗🐺

Min Ida och Emmas fina verk vi gjorde idag. Haha dom är tusen gånger fulare i verkligheten tyvärr! Är jätte trött och jätte irriterad så vill bara hem, tyvärr ska vi ha fult besök kring 3. Men annars smiider livet på somvanligt!


I WILL NEVER BE ABLE TO COMPETE AGAINST THEM.

 Hallå har inte mått nå bra idag så var hemma från skolan. Men nu mår jag mycket bättre så det blir fara imorgon. Nixan är än borta och sjuk, saknar henne så. Imorgon får vi tillbaka SO provet och är jättenervöööös! Just nu ser jag klart x-factor och skypar med nåååra leskiga typer. Men ska snart sova så ni får hadebraa.

RSS 2.0