SLUTA BLUNDA, ÖPPNA ÖGONEN OCH SE

 
Gomorgon finisar! Jag har lite brottom men hinner blogga lite. BLOGGFELET HAR FIXAT SIG, så är superduperglad just nu. Har dock bara sovit tre timmar inatt så är gode trött. Men nu äre nåra småsaker jag måste fixa, ha en suuuper vecka!

VI VILL UT I RYMDEN MEN STJÄRNORNA FINNS HÄR

 
Hejsan, håller på att packa för fullt. Går tyvärr inte så snabbt för finns så mycket annat roligare man kan göra! Under kvällen som varit har jag och Nicole umgåts med Martin, Bosse, Emelie, Jennifer och Tim. Samt kört massa moppe, har hunnit varit vile och allt. Haha. Här över ser ni en bild från Nixans blogg, för mitt bildproblem har inte precis löst sig. Fittjävlablogg.se!!!! Kommer nog inte hinna blogga nå imorn på morron för Julia hämtar upp mig kring halv 8, så ni får ha det kanonbra så hörs vi om en vecka! Tusen pussar!! ♥♥

PROMISE ME TO LOOK BACK AT US AS A TIME YOU IN YOUR LIFE YOU ENJOYED

 
Sitter just nu med en hårinpackning som alldeles strax ska sköljas ut. Har hunnit börja packa lite smått till imorgon, ska på ett dansläger i Älvsbyn. Kommer säkert bli megaskoj, bara synd att det var samma vecka som en del andra roliga grejjor.. menmen än är sommaren ung! Efter jag sköljt ur håret så ska jag nog börja göra mig klar tills ikväll. Nicole står på schemat! Tjaooo

PROMISE ME TO LOOK BACK AT US AS A TIME YOU IN YOUR LIFE YOU ENJOYED

 
Sitter just nu med en hårinpackning som alldeles strax ska sköljas ut. Har hunnit börja packa lite smått till imorgon, ska på ett dansläger i Älvsbyn. Kommer säkert bli megaskoj, bara synd att det var samma vecka som en del andra roliga grejjor.. menmen än är sommaren ung! Efter jag sköljt ur håret så ska jag nog börja göra mig klar tills ikväll. Nicole står på schemat! Tjaooo

DRÖMMER OM DEN FRAMTID SOM VI ALDRIG FICK.

 
 
 
När jag kom till Nicoles faster så bjöd dom på glass, så gulliga! Sen körde vi iväg till Nicole och var där ett tag, sen ut och pumpade hennes däck osv. Vi for runt lite överallt och tillslut hamnade vi hos Martin där det var några, så var vi där till kring 2 sen så skjussade jag hem Nicole.

WHAT WOULD YOU DO TODAY IF YOU KNEW YOU COULDN'T FAIL?

 
Nu drar jag iväg och hämtar upp Nicole sen beger vi oss ut på äventyr. Har saknat min snygging sååå medans hon varit borta! Äntligen får jag umgås lite med henne, som det ska vara på sommarn!! Ingen sommar utan Nicole. Tjaooo

MIDSOMMAR!

 
 
 
Tjenatjena! Kom nyss hem från två skitmysiga dagar. Vi har bastat, solat, åkt ring baki båten, ätit gott, flådat godis, badat, spelat kubb osv. Riktgitriktigt trevligt.

BAD DREAM

 
 
Känns som att jag vill döda blogg.se just nu. TAR JU TIMMAR ATT LADDA UPP BILDER. Skitkuuuuul. Jävla laggsak. Ska iaf börja packa lite till danslägret och så sover jag på Nikitas stuga i några dar för ska fira midsommar med henne där. Tror det kommer bli skitmysigt! ♥ Så vi hörs om några dagar skulle jag tro!

.

 

THIS LOVE DON'T LAST FOREVER, SO TELL ME WHAT WE WAITING FOR.

 
 saknar diiiig babe!
 
Kvällen blev helt super. Hörde vad min oerhört saknade vän Emma gjorde, som inte var mycket! Så drog till henne ett tag, sen for vi till Hortlax och träffade några samer, Jesper och.. Filip tror jag det var! När dom drog så körde vi till bersikka där det var ett gäng sköna människor. Så resten av kvällen spenderades där. Men ska snart sova, måste vakna i någorlunda tid imorgon!

TEKNIKENS HUS!

 
 
 "jaha angelika du har aldrig varit där, det är skit kul!!". Så sa dom. Sen kom man dit och allt var "veva så att du får fram vågor" "spräng gruvan" "lek med båtar i vattnet" "åk i ett flygplan", så fick man inte ens styra själv! Det enda som var ok var ju att göra papper, den lysande trappan och hissen till "gruvan". 
Träffade en del vänner i stan också medans jag stod och väntade på skjuss och hämtade en grej. Är lite trött nu så ska ta en liten pn trorja!

22:52

 
Under denna kväll har jag fått ett och annat myggbett till, varför finns dom?!?!! Och solen, vars fan är den? Blir ju snart allvarligt depprimerad. Väntar på att mina klyftpotatisar ska bli klara, har inte ätit middag än! Sen ska jag ta en varm dusch och sen sitta vid datorn ett liiitet tag innan jag ska sova. Ska ta 08:05 bussen till luleå imorgon... wäh, tur att det är sista dagen sen har jag mina pengaaar. Kan redan känna lukten av dom, hehe. Natti

IT'S A MYSTERY WHY I CAN'T STOP THINKING OF YOU.





Tjenare, igår efter "jobbet" så for jag och Rebecca en vända till Max och unnade oss glass. Sen på kvällen sov jag hos Emelie med Hampus. Vi råka somna när vi såg på tv och under kvällen så såg jag och Emelie på fotboll, köpte godis/dricka och var en sväng till mig! Var även med Filip och Martin ett tag. Behövde inte vakna så tidigt idag för Emelie bor gode nära strömbacka, så det var grymt härligt! Hade studie besök idag på sca, ivab och något på n.. Fick sluta hela 1h tidigare än vanligt! Sitter nu hos Emelie, ikväll ska vi med Martin och se en av hans matcher i böle, sen får vi se vad som händer. Ha en bra kvälll!

HEJÅDÅ




Sitter just nu hos kotten och väntar på att Jennifer ska komma så drar vi och är med Jesper och Linus. Sofie behövde tyvärr dra tidigt.. hoppas ni får en bra kväll alla!

VÅRA BLICKAR DOM MÖTTES SEN TITTA DU BORT



Godmorgon! Ligger just nu och drar mig medans jag väntar på att håret ska torka. Försöker också förstå hur man tar sig till djupviken utan att köra genom stan. Det är fan det värsta jag vet, haha. Blir kanske städa lite sen ikväll vara med Sofie! Fast ska försöka fara hem i tid så jag inte är så trött imorgon. Får se hur jag lyckas med det..

KOM OCH TA MIG LÅNGT HÄRIFRÅN

Halloj! Har inte varit hemma något idag heller så har ej kunnat blogga, appen sviker mig. Igårkväll kom Pontus och Markus förbi så vi somnade inte förens kring 5-6 tiden. Så det bidrog till att denna dag blev lite kort, som har då spenderats med Emelie och Felicia. Vi har kört moppe osv. Mot kvällen körde vi lite med Alexander och någon tjej. Vi drog til Johan i Öjebyn där det var lite folk. När vi skulle köra hem så började det spöregna så var alldeles blöt när vi kom fram, så for hem. Blev en sväng förbi Statoil där jag köpte mig lite godis som jag ska äta nu. Så pussgodnatt

I KNOW WHAT I WANT, AND I WANT IT NOW. I WANT YOU.



Hejsan mina kärakära läsare! Kvällen blev jätte bra. Drog till Emelie och fixade mig där, sen drog jag och Ida och agerade Emelies moppeservice till Herman och Björn. Resten av kvällen spenderade vi hos Emelie, så snackade vi om en massa randomsaker, såg fotboll, dunkade musik och hade det allmänt trevligt! Ida drog tyvärr ganska tidigt, men du får ha det bra i Afrika vännen! Sover hos Emelie inatt så vi ska bara ha det trevligt. Nattttiii

ALLT SOM VI GJORDE DEN STUNDEN VILL JAG GÖRA OM, FÖR DET EKAR I HUVET.



En bild på min heta pudding bara för att jag redan saknar henne.. 'Äntligen hemma! Idag har  vi svetsat, målat och värvat. Det var faktiskt inte så dåligt! Men är helt slut för tillfället så ska ta mig en pn någon timma. Ikväll ska jag umgås med Emelie och Ida! Dock ingen aning om vad vi hittar på men säkert något jävligt kungg!

IT ISN'T OVER UNTIL IT'S OVER


Hejsan, har fått nya blogg.se och fattar ingenting, va äre här för skit?! Går ju it ladda upp bilder. Menmen förlåt så mycket att jag inte bloggat något idag men har varken varit hemma eller haft någon tid. Var på teknik för tjejor grejset från 09:00 - 16:00  och direkt när jag slutade drog jag till Emelie. Vi har haft en bra afton, kört moppe, käkat tacos, sett tv osv. Vi drog en sväng till Pontus i svensbyn, där blev det singstar och skräckfilm. Usch, inte så bra när jag sen skulle köra hem själv. Men nu är jag skittrött och vill sova så jag orkar upp imorgon. Natti!!

LET US DIE YOUNG OR LET US LIVE FOREVER.



Nu har jag varit och fått mig en moppe, haha röd och ful. Men den duger helt klart! Ska dra iväg till stan och vara med Nicole och några. Bloggar om jag någonsin kommer tillbaka, är ju inte helt säkert det. Hade!!


EXAMEN & MOPPEKORT!









Ja då var dom sakerna överstökade! Ida hänkade med och våran fika blev mer en examenslunch på thai garden. Satt riktigt gott i magen. Sen for vi till tages och solade och mådde gött. Kring halv 1 gick jag till Ida och pluggade lite sen for vi iväg och fixade våra moppekort! Sommaren kunde ju inte startat bättre!


AND YOU DON'T KNOW, YOU ARE ABOUT TO LOSE ME



Hihi, invätar min vän vilken sekund som helst nu! Taggar redan imorgon, fast mindre kul att vi ska vara på skolan 20 över 8! WTF kommer ju vara som en jävla zoombie mitt där bland alla snyggingar. När vi sen är klara ska jag och Emma dra iväg till stan och ha en liten examensfika. Som vanligt frossar vi när vi umgås, men det låter mysigt. Sen har jag två ärenden att hinna med och kvällen är än lite oklar! Men ska plugga lite till, natti 


DU VISA HUR MAN GÅR FRÅN TOPP TILL BOTTEN PÅ NÅGRA SEKUNDER




 

Orkar inte fara någonstans ikväll utan stannar här hemma och pluggar så jag blir säker på allt som har med skyltar att göra. Sen inväntar jag Nikita som kommer någongång senare. Hon ska skeda med mig ikväll så fixar vi oss tsm imorgon.


I LIKE TO, MOVE IT!



Dagen har varit jättemysig. Hade klassensdag på norrstrand så där stekte vi och badade. Fick mig liiite mer färg! For med några brudar till subland och i stan hittade jag ett korshalsband. For till tages där det var båt race, träffade Nicole osv. Bestämde lite om ikväll, ska vara 20 över 6 och sen se deras examen. Dom lyckosarna som tar den ikväll! Ska ta massa fina bilder på alla med Nicoles kamera och sen ska vi nog några och grilla, om vädret är på vår sida vill säga. Har lite att fixa så nu måste dra, pusshej


THEY DO IT SO EASY

Sitter just nu i stan och chillar med alvie, leif och massa personer. Kring sex ska jag dra mig till Nicole så ska vi och jobba på brännan. Idag hittade jag äntligen mina efterlängtade shorts! Så nu är jag nästan fullt klar till examen. Inget regn just nu så det är toppen! Kanske blir lite sol på examen trots allt. Haade!


CHILL PÅ SKOLAN


GODNATT!



Morgondag uppfixad! Efter skolan blir det dra en sväng på stan med Alvie. Sounds great.


VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEN?




Yes. Hade gjort ett sånt fint inlägg så klicka jag bort det. Man blir så arg. Sitter och pluggar in lite dead by april låtar i skallen. Hur lång tid tror ni det tar att lära sig alla? Annars funderar jag på att gå ner och äta ännu en kiwi. HAR ÄTIT FYRA UTAN ATT BLI RÖD ELLER KLIA SÅ DET BLIR FROSSA KIWIS FÖR FÖRSTA GÅNGEN IN MY LIFE UTAN ATT DÖ. Lycka!


THE SECOND I SAW YOU, SOMETHING CHANGED IN ME.



Har snackat och rett ut saker med Nicole. Min fina vän. Vi har planerat och planerat för sommarn. Har inte blivit så mycket plugg men det ska det bli av när vi lägger på. MÅSTE. KLARA. DET. Menmen nog går det väl. Annars gör man bara om det. Nu ska jag fika lite. Pusshej

I LOOKED TO YOU AS IT FELL.


Nu är jag hemma igen. Trodde faktiskt vädret skulle trotsa alla väderappar och bli sol snart. Men icket. Om vädret på examen blir såhär kanske jag måste tänka om i klädvalet. Fuccck. Vad hände med den globala uppvärmningen, ska det inte bli varmare och varmare? Ska iaf spendera min dag med att mer eller mindre, plugga till moppekortet. Så det blir överstökat. Men ni får ha en bra dag!


DET ÄR NÄR MAN SLUTAR BRY SIG OM SMÅSAKERNA SOM ALLT RASAR.



Kvällen har varit jättefin. Vi drog till Hampus där var Oliver, Rasmus, Oscar, Tony och Martin var. Så sjöng vi singstar hela kvällen, såklart så kom min "fina" röst bra till hands. Blev lite ändring i planerna så det blir att jag Sofie och Oscar övernattar hos Oliver. Vi håller på att ladda hem en film som vi ska se, fika och ha det gött! Roligt har vi då. Natti


NÄSTA DRAG SOM JAG GÖR KAN BLI SCHACK MATT



Japp vi har fikat och nu vinner jag storslaget i schack över Sofia! Snart ska vi cykla iväg till stan och vara med Sofie och Nicole. Sen sover jag hos sofie! Ha en superlördag mina fina läsare.


TIDEN LÄKER SÅREN, JAG VILL LÄKA DOM MED DIG.

 



Vaknade för ungefär en halvtimme sen och funderar på att göra mig klar redan nu. Sofia kommer till Pite så det blir kanske hänga med henne ett tag. Men det är ju som ett tag kvar så vet inte hur jag ska klara mig tills dess?!


THE GAMES YOU PLAY, YOU WOULD ALWAYS WIN.



Äntligen hemma! Är ganska så trött men mest av allt godissugen. Ikväll har jag typ umgåts med Nicole, John, Emil, Ebba, Moa och några andra. Sen efter ett tag kom Tim och då åkte jag och Nicole med han först en sväng förbi strömbacka och sedan till han och såg film. Funderar på om jag ska slå på någon egen film nu eller om jag bara ska chilla påå. Ni får iaf sova gott!


IT'S IN MY WAY

Dagen har än så länge sett ut ungefär såhär! Nu sitter jag hos Nicole och vi ska snart göra nå. Hörs!


REGNREGNREGN



Vi tre tog cyklarna och cyklade till Fårön där det var lite folk. Men sen drog alla utom jag, Nicole, Martin, Hampus och Jonte hem så vi for till räkstigen och hängde där tills nu lite över tio. Tur hade vi för det började regna igen nyss. Ska hem och sussa så jag är utvilad tills imorgon. Godnatt!


FORTFARANDE INGA SHORTS



Kom på att jag inte hade någon skjuss så blev att ta cykeln in till stan ändå. Efter mycket blod, svett och tårar. Iaf regn, skrik och tålamod. Så var jag framme och mötte upp Stella och Nicole på bikbok. Spenderade hela fyra timmar i den affären och gjorde min genialiska plan och fick med mig tre linnen hem. Shorts får bli en annan dag. Har ätit gopizza hos Nicole och nu ska vi dra och möta upp Martin och se vad kvällen har att erbjuda!


100% JAG



Det blev så att jag inte orkade cykla, ingen överaskning direkt. Så ska bara chilla på nu ett tag, samt plugga till moppekortet. Känns som det kommer fan. Mgå åt en senare på eftermiddagen ska jag dra ner till stan och kolla efter ett par shorts. Hittade inga som jag direkt föll för förra gången och det börjar bli ont om tid! Men nu ska jag plugga vidare, tjiiing


NATTI!



















Haha sitter och garvar för mig själv. Med detta så säger jag godnatt! Fast kommer nog ta ett bra tag innan jag somnar..


LIKE A FOOL.

Har egentligen årskursens dag imorgon som skulle spenderas med golf, fika och museum men tror ej jag kan vara med. Är ensam hemma på morgonen så mitt enda alternativ blir att cykla från mig till bersika kring kvart i 8, sen fortsätta in mot stan och sen cykla hela dagen. Känner inte så stor tagg till det. Inte för att man missar så mycket, inte i detta väder iaf. Men vi får se, kanske känner mig jätte alert imorgon! Who know ..

FALL SEVEN TIMES, STAND UP EIGHT



Här över ser ni en väldigt ful bild sen igår, men tog inga bilder och det här var den enda Nicole la upp..' Denna dag har spenderats med ingen mindre än min favorit brud. Vi har solat och kollat fotboll. Blev lite törstigt efter solandet så det blev en sväng förbi Coop också! Köpte en hallonsoda. Kom precis hem och väntar på middagen ska bli klar. Blir hemmagjord pizza. Den är asgod så inte klagar man inte.


SHOULD I FIGHT OR SHOULD I RUN, SHOULD I HIDE OR GET MY GUN.



Godkväll, hemma från en störtskön kväll. Så jävla glad för nationaldagen! Kvällen har bestått av en hel del epagliiid med Tim, John och Patte. For runt lite överallt. Ett tag var vi hos Moa och alla målade sina naglar. Haha, blev en många olika färger. Blev även en hel del snack och skratt där. Sen for vi ut och gled igen. Kom hem kring halv två någongång sådär. Nu ska jag lägga mig och sova natti


DON'T WAKE ME UP



Nicole har precis färgat klart håret på mig, lämnade den röda nyansen bakom mig och körde på helbrunt igen. Skööönt! Hon har även gett sig på det hopplösa uppdraget att städa mitt rum. Men hon har lyckats! Tack sötaste underbaraste du♥ Tidigare idag hittade jag även ett linne att ha på examen. Hoppas det inte är för kallt bara. Ikväll tror jag vi ska vara med Felicia och Emelie, men vi får se. Ska först fika lite. Ha det gött så länge!


DONT EXPECT THINGS TO HAPPEN, IT'S BETTER TO BE SURPRIED THAN DISAPPOINTED



Vi åt klart för ett tag sen. Var gott, nästan godare än jag minns det. Åt kanske en macka för mycket än för att det skulle vara gott men sånt händer ju också. Imorgonbitti drar jag till stan efter skolan och där ska jag träffa Nicole. Hon ska färga håret på mig, om jag har tur kanske vi hinner gå på stan en sväng och kolla på examenskläder. Blir något enkelt, short och ett linne! Hatar att jag varje år köper en klänning som aldrig används igen. Bara ligger och skräpar. Hatar klänningar. Men nu känner jag att john blund är nära, natti!


LÄNGTAR TILL TUSEN!



Gjorde bort mitt allra sista prov idag. Riktigt skönt. Ett steg närmare sommaren nu. Har varit en sväng förbi Ica och inhandlat potatis och creme fraiche till min och Nikitas go'middag. Surströmming! Som ni kanske ser. Ett till steg närmare sommaren, är ju inte så ofta man äter det på vintern? Inte jag iaf. Hade gött så länge!


INGEN KAN GÖRA ALLT MEN ALLA KAN GÖRA NÅGOT



Vilket fittväder det är ut, men som tur är så har jag en underbar granne som har hållit mig sällskap hela dagen. Vi har rensat lite i min garderob och jag tror vi ska se någon film snart. Sen ikväll så ska jag ta mig ett långt bad och plugga SO/NO så jag har det fixat till imorgon. Har också anmält mig till Älvsby danslägret som är i  slutet i juni, bla Nicole och Julia ska dit så det kan ju inte bli mer än lyckat!! Läängtar.


WE KEEP RUNNING AFTER PEOPLE WHO LEAST CARE ABOUT US. WHY DON'T WE JUST STOP, TURN AROUND, AND SEE THE ONES RUNNING BEHIND US.






Halloj! Förlåt för den usla bloggningen men har verkligen inte orkat. Igår blev det en liten myskväll med Emelie, såg lite bb avsnitt, gamla som nya! Och idag blev det ingen tripp till Älvsbyn utan valde att stanna hemma och hade en riktig kanon kväll med Julia, Jesper och Linus, haha. Kom hem nyss och det är strömavbrott så ska äta gotta framför någon film nu. Måste även önska min pudding ett stort krya på sig, som ligger nerbäddad i en förkylning! ♥


DAY TURNS TO NIGHT, NIGHT TURNS TO WHATEVER WE WANT. WE'RE YOUNG ENOUGH TO SAY THAT THIS GOTTA BE A GOOD LIFE.




Äntligen fredag! Gjorde ett matte prov idag och det kändes faktiskt som att det gick superbra.. fast jag kan ju känna fel med, brukar inte direkt vara någon höjdare i matte. Var även taco idag så skolan så jag och Alva kämpade oss fram bland alla jobbiga ungar och fick i oss mat i magen. Känns också som helgen kommer bli kanoners, ikväll blir det umgås med min kära vän Emelie och imorgon åker jag till Älvsbyn och spenderar eftermiddagen/kvällen/natten där med Carro och Ida! Men nu ska jag ta mig något i magen, hungrig som ett as. Hojres sen ikväll!  


RSS 2.0