Måndag

 

Det blev ju riktigt kanonväder i söndags så jag och Nikita låg i solen hela dagen, sen efter middagen drog jag till matte där vi bland annat såg serier. Ett bra avslut på veckan helt enkelt. Kom nyss hem från skolan och har lagat middag själv, duktig. I väntan på att idol börjar blir det plugga eftersom att vi redan fått en hel del. Usch och blä hur ska detta gå

 


LÖRDAG OCH SOL

Den första veckan har gått och jag är redan skoltrött. Annars har jag sett idol med Nikita och igårkväll så for jag och matte och köpte godis på hemmakväll och sedan for vi hem till mig och kollade serie hela natten. Just nu sitter jag och fikar på stan med Nikita och snart ska vi och kolla fotboll innan jag drar vidare för middag hos min moster. Kram på er!


Allt det där som inte händer. Det är de sakerna som skär mest i hjärtat. All vilja som inte vågar. Alla första bokstäver som aldrig blir ord. När en blick försvinner. Någon som rör sin hand mot någon annans men sen snabbt tillbaks i fickan. Har ni tänkt på hur mycket det är som aldrig händer?

Alla gånger någon lutar sig närmre för att känna en doft men inte vågar gå hela vägen och nudda någons hud.   Det är varje gång man ser ett leende dö när någon annan lämnar rummet. Det som skulle kunna bli allt men som aldrig blir något. Hellre ångra något man gjort än ångra det man aldrig vågade göra.

Tänk så mycket kärlek som går förlorad. Alla kyssar som aldrig kommer och alla gånger så många lägger sig så ensamma istället för att lägga sig ihop. Tänk så mycket kärlek vi har inom oss och tänk hur lite av den vissa delar med sig av. Tänk om alla skulle våga göra det man aldrig annars brukar. Kanske skulle allt det som aldrig händer hända.


SISTA DAGEN I FRIHET

 

Igår hände det inte så mycket men senare på kvällen så for jag till matte där vi bara tog det lugnt med film och kortspel bland annat. Var hemma kring två och då somnade jag ganska direkt. Idag har jag beställt hem ett par skor som förhoppningsvis kommer om några dagar. Nikita kom nyss till mig så sitter vi och har catch up. Blir att ta en någorlunda tidig kväll ikväll så man inte är en zoombie imorgon. Kram på er!


Min fina lilla kisse flög upp till himmelen igår

 
 ♥

Everyone wants happiness, no one wants pain, but you cant have a rainbow, without a little rain.

 

känner riktigt hur bloggningen inte är min grej, sen kommer det säkert bli ännu värre nu när skolan börjar om då man får en massa plugg man måste ta tag i. gick i alla fall på stan för någon dag sen, men utan att fynda särskilt mycket. två tröjor. hör att regnet vräker ner ganska rejält så det blir slå på lite vampire diaries att vakna till. super.

 


Vi tog oss upp från sängen och kollade på fotboll på lf, efter det for vi vidare till Max där vi unnade oss en glass och bara snackade på om allt och ingenting. Nu sitter vi hemma hos mig och det blir så att jag sover hos henne i natt.

 

 


TRETTONDE

 

Igår drog jag mig upp ur sängen som jag legat så skönt i och for till Matte och var med han Elias och Martin. Vi spelade kort, såg film och bara chillade. Kom hem sent, sov länge och nu befinner jag mig hos Nikita. Vad som händer ikväll är ännu oklart!

 


Aldrig att du kommer få en andra chans, varför ska jag alltid tvingas se dig i dina ögon när allt är falskt.

Har känt mig seg hela dagen så har bara legat i sängen och börjat se the vampire diaries. Har haft lite fördomar mot den serien men jag hade fel, den var faktiskt bra. Igår hade jag också en bra kväll med bra personer. Men nu ska jag kika vidare något avsnitt. Kram!

 


Do you ever wish you had a second chance to meet someone again for the first time?

 

Bilderna får vara en liten sneakpeak på vad jag hållit på med dom senaste två dagarna. För jag orkar inte skriva. Ikväll hoppas jag på att planerna jag smidigt med några heta bruttor blir av. Annars så smider livet på, försöker glömma det faktum att det endast återstår nio dagars frihet kvar.

 


Fredag 9/8


Dream until your dreams come true.

 

Igår började jag dagen med att sola på Norrstrand med Ida. Tom svängde förbi en stund innan vi gick iväg till stan för lite shopping och fika. På kvällen kom Tom till mig så spelade vi kort och sedan drog vi vidare och var med några. Kring sex körde jag hem matte och lå så klev jag upp 10 för att sola med Moa så är ganska slut just nu efter mina tre timmars sömn. Trots det ska jag snart bege mig mot Ida, måste ta vara på det lilla som är kvar av detta sommarlov.

 


-


Håkan äter ost

 

Respect peoples feelings. Even if it doesnt mean anything to you, it could be mean everything to them.

 

Har tagit vara på alla dem soltimmarna som vädret faktiskt bjöd på liggandes på phb. Gick faktiskt dit och tillbaka bara för att få några extra minuter i solen. Ikväll blir det vara med samma going till vän som jag solade med. Perfekt.

 


Det handlar om att tappa bort sig i någons famn och aldrig vilja hitta vägen ut.

 

Dagen har varit spännande. Jag och Moa prövade på att baka munkar, vilket visade sig vara världens succés. Grymt goda blev dom.

 


RSS 2.0