TOO LATE.




Hejsan på er, dagen har gått snabbt och nu sitter jag här igen och pluggar till engelska provet imorgon. Kan bara hoppas att det går bra och att jag får ett E! Sen måste jag höra med Sofie hur det blir imorgon, kanske skulle vara med henne. :-) Men nu ska jag spela cs lite snabbt innan jag ska fortsätta med pluggandet! KramizZzzZZzZZZZZZZZZZZ 


ÅRETS FÖRSTA DOPP CHECK!






Dagen har varit lyckad ändå. Det gick inte alls bra att åka på en sopsäck så åkte på andras madrasser istället. Sen for vi till munksund och jag hoppade i! Det var inte så kallt som man kunde tänka sig efter man sett alla andra men det var ändå jävligt kallt. Sen fick man springa in i en bastu och sen fara hem. Hann träffa Carro och Torsten på vägen hem. Hehe, nu ska jag se en film tror jag, loove.


VANDRA VIDARE.



Skypar just nu med en fin person som lyser upp hela världen med sin tillvaro, yes you know it. Emma! Annars händer det inte mycket alls i mitt liv för tillfället, eller jo alldelse för mycket men det känns väldigt dött just nu. Ska gå ner och göra en jätte god och snabb chokladsmet! Sen fortsätta prata med hojna! Vi får höras.


GRATTIS MIN UNDERBARA PUDDING!!!





Hemma från en av dom bästa kvällarna på riktigt länge! Kanske den bästa kvällen någonsin? ;-) Har skrattat och skrattat. Det börja med thai garden @Caroline, Frida, Mira, Jazmine, julia och självklart Nicole. Sen stack alla utom jag Kotten och Nicole och vad gjorde vi inte lixom? Haha. Helt kul var det då. Sen kring 12 så träffade vi Emelie och följde hon till bigboy medans hon åt! Sen åkte vi även omkring lite. Nu ska jag sätta mig med min melon och sova snart. Hoppas alla ni också hade en lika bra lördagkväll!


DU SKULLE BARA VETA.


nicoles bild.

Igår efter skolan tog jag bussen till stan och mötte upp Nicole, vi for och köpte hårfräg. Sen lämnade jag ödet i Nicoles småa händer och det slutade ju inte så jätte bra. Haha! Sen färgade jag hennes hår och det blev ju inte något bättre. Sen drog vi till stan för att vara med Emelie, Felicia och Jennier. Kring 11 kom Tim och nån Ante och hämtade upp mig Jennifer och Nicole med epan så åkte vi med dom. Bra kväll.
Senare ikväll ska jag äta på thai för att fira puddingen min som fyller år imorgon med fint folk, sen vet jag inte vad som händer. Kram!!


IM TRYING SO HARD TO HIDE ALL THE FEELINGS INSIDE



Mådde verkligen inte bra idag så jag bestämde mig för att stanna hemma från skolan. Har inte bloggat men i tisdags så slutade vi tidigt så då gick jag hela vägen hem istället för att vänta på bussen. Var skönt hann tänka lite och så. Och igår så for jag till stan, mötte upp Jazmine och köpte en present till världens underbaraste person som fyller år på söndag! Så blir att spendera det mesta av helgen med henne. Men nu ska jag fortsätta knarka chokladpudding, kram.


NICOLE DU ÄGER HJÄRTAT<3



Pratade nyss i telefonen med Nicole, men hon fick nån skrattatack och dog. Har inget att säga om dagen, inte gjort ett skit. Sovit, lyssnat på musik, pluggat, sett bb och nu pratar jag med Nicole igen. Ska väl snart lägga mig ner och sova, är ju en ny dag imorgon. Nya tag! Skriver sen när jag orkar, kram.


MIDDAG.


fulfan min ♥

Måste göra middag idag med, wääh. Får väl gå ner och se vad jag kan göra av innehållet i kylen. Annars håller jag tummarna för luleå, hur kul blir det att kolla hockey om dom inte kommer vinna? Inte alls. Sen skola imorgon, men då är det väl bara tre veckor kvar tills nästa lov, sköööönt! Aja nu är jag hungrig ses!


MINUS TRETTIO

 
  

Hej där, gårkvällen var riktigt riktigt bra! Med otroligt sköna människor. Den började med att jag och Nicole gick till Max och mötte upp Sofia, Vilma, Yoseline, Elin, Lisa och Emil, fast han stack när vi for till minus30. Där såg vi Laleh, Zacke, Newkid och Norlie och kkv uppträda. Dom var faktiskt riktigt bra! Utom Zacke.. haha. Vi stod längst fram i tre timmar för att inte tappa platsen, skrikigt, hoppat och haft kul. Gissa om man är öm och har några blåmärken idag! Men det var det fan värt. Sen var jag och Nicole så grymt sugna på cola så vi gick till max och köpte det, sen kom hennes broder och hämtade oss. Livet äger.


SUPER STOLT.




Dagen har varit drygdrygdryyyyg!! Vaknade astidigt för att hinna med bussen, sen direkt vi kom dit så hade vi en lista med massa saker som skulle göras + KLIPPA STRIPS. Fyfan det är jobbigaste man kan göra. Men när vi var klara kring halv ett fick vi sluta. Då gick jag Emma och Joel ner till stan och kollade runt sen gick vi till Nicklas och sen gick deras buss. Då satt jag och snackade med Nicklas i en timma tills våran buss gick. Mia kom även och snackade lite. Nu ska jag sova. Kvällens planer är än lite otydliga så skriver sen kram!


THERE'S JUST TOO MUCH THAT TIME CAN NOT ERASE.





Anlände just till hemmet. Denna dag kändes helt onödig, först fick vi plocka skräp utanför och sen fick vi hälla upp dressing i någon timma, precis som i måndags. Det är jävligt mycket dressing kan jag säga!! Måste vi göra det en gång till kommer jag aldrig vilja se hamburgardressing igen. Haha. Sen satt jag och snackade med några tills deras buss gick, då gick jag till christinaskolan och såg på åttornas danslektion tills min buss gick. Oj så bra dom har blivit! Nu pratar jag med Nicole och ska bara vila tills klockan halv sju då våran konfa-loppis börjar. Bloggar senare pusspuss


ÖVERLEVT DAG TVÅ!




Denna dag var tusen gånger jobbigare än igår, började helchill men slutade med att man stod i ett frysrum i över en timma och klippte strips. Tungt!! Fick sluta lite före två. Sen gick jag och Emma på stan lite innan jag for hem. Imorgon har vi sovmorgon till halv 10! Blir ju bara bättre och bättre. Men nu ska jag lyssna på musik, tjao  


SOFT




Dagen blev bra ändå. Var aschill på sunes, fick typ sluta före 1 istället för 3 :-) Så vi var där 4h varav en timma var lunch, härligt! Sen drog jag och Emma till stan och hälsade på massa stackare som inte hade lika tur med tiderna. Sen kring 2 stack jag till christina och träffade några sötnosar! Nu är jag hemma och ska sätta på tvn och må gott, hejsvejs!


6GAHFDLVCM



Moa for just, hon skulle på träning. Men vi hade det väldigt trevligt med mycket bullar och skratt. Men nu ska jag ta och ringa till Nicole. Pusss


DRÖMMARNA TAR ÖVERHAND


nån bild sen igår

Kvällen var helt klart bra. For ganska sent tilll Nicole, där småfixade vi oss lite grann innan vi stack till Tony där Oliver och Hampus också var. Jazmine kom några minuter efter. Vi satte oss och spelade kort, haha det var rätt så nice. Sen drog vi ut och snackade lite osv, halkade ihjäl oss, då stack Oliver hem och vi andra gick tillbaks till Tony och chillade. Sen kring 1 när jag kom hem satte jag mig vid skype och pratade med några personer, vilket jag gör än men ska snart sova. Natttiiiii


ALLA MANGLAR PÅ NU

Halloj allihopa, har nyss anlänt till Nicole och vi har hunnit småfixa oss litegrann. Nu väntar vi bara på att Jazmine ska komma hit så att vi kan göra nånting av den sista lovkvällen. Men nu har jag inte tid med skriva något mer. Pusshej

GLASS.



Är hemma nu från kvällen. Var faktiskt kul! Börja med att jag och Nicole gick till Tony där Hampus var och såg film. Efter några minuter kom Tim och John och hämtade upp oss med epan och sen drog vi till någon tjej. Där hände det inte så mycket så vi drog ut och körde runt och hälsade på en massa. Sen kom vi på att vi ville träffa någon tjej så jag, Nicole och John blev avsläppta mitt i ingenstans. Men tjejen kom aldrig så vi började gå tillbaka, sen in mot stan och träffade några en snabbis och sen hem. Skype standard. Nu ska jag käka glass och ta det chill, hörs imorgon.


JAG VILL LEVA LA DOLCE VITA ÅÅÅH

Vi for aldrig ner till stan, vi kom oss faktiskt inte utaför dörren innan kameran fångade vårat intresse. Så hela dagen lång har vi kämpat, svettats och slitit framför kameran för att få fram ett fint resultat. Och vi misslyckades en aning. Men helt ok. Ni kan få en halvsöt bild redan nu, vars och när dom andra bilderna kommer upp.. kan ni läsa mer om här. Ja, på egen risk. Snart blir det burgers av Nicoles far i egen hög person! MUMS.

I WANNA TAKE YOU HOME

Anlände just hos Nicole. Hon sitter och dricker te, haha usch. Snart ska vi dra ner till stan och kolla lite osv. Ses!

OFÖRKLARLIGT.



Tjenare snyggingar! Hela dagen idag har jag bara chillat, några i släkten kom förbi en sväng och hälsade på. Kring 8 drog jag till Nicole och vi stack till tio-tolv och mötte upp Hampus och Tony. + köpte vi popcorn och salta skruvar. Sen gick vi hela vägen till Hampus och började spela kort, snacka och ha det trevligt. Såklart vann mitt lag hela tiden! Fuck yeah ;-)


ROBIN ÄR FRÄN!





loveeuuu

Hejsan på er! När Nicole kom så bakade vi ju som sagt, riktigt gott måste jag säga att det blev! Och snabbt gick det. Sen fixade vi oss och lyssnade på bra musik, for till Nicole en snabbis och sen stack vi till Hampus. Där spelades det änu lite mera kort och planerade morgondagen. Blir säker nice. Men nu ska jag göra någonting tills jag blir så trött att jag klarar av att sova. natttiiii!


NU HAR VI BAKAT OCH DRAR UT!

online gif maker


DET ÄR FEL HUR VÄRLDEN ÄR IDAG.


haha en gamal bild jag hitta på Sofias blogg!


Oj sorry sötnosar men igår fungerade inte bloggappen och hade ingen lust att starta datorn så det fick vänta tills nu! Kvällen igår var helt ok! Kring sju någongång drog jag till Nicole och var med henne och Jazmine. Men Jazmine drog lite tidigare och då stack jag och Nicole till djupviken och träffade Robin. Först gick vi en liten trevlig promenix, haha men sen blev det så förbannat kallt om fötterna så vi gick till Robin och spelade kort.
'
Idag tror jag det blir baka med Nicole, så måste ringa till henne och höra hur det blir. Vi får iaf höras senare!


TOG INGA BILDERRR'




Kom just hem. Det har varit en trevlig dag, fast hittade tyvärr inget snyggt. Var dött med kläder i hela stan. Kring halv fyra stack vi till subland, när vi suttit där ett tag kom Hampus och Tony så satte dom sig med oss en stund. Ska snart äta och sen blir det vara med Emma. Tror det blir så att vi drar till pitholm och är med några. Ha en bra lööördag alla puss.


DON'T WASTE YOUR WHOLE LIFE TRYING TO GET BACK WHAT WAS TAKEN AWAY.

 

Har just fixat mig och nu drar jag till stan och möter upp Nicole och Jazmine! Tjao.


LAUGH FOR A LIFETIME.









Kom just hem. Ikvällen började med att jag och Nicole for till willys och köpte våran favorit dricka, sen gick vi till tio-tolv och köpte den dära underbara lakris chokladen. Sen for vi till Oliver där Hampus var, efter ett tag joinade även Jazmine oss. Vi for ut och åkte spark och hade det skoj. Sen stack Oliver hem och då for vi andra till något leeeskigt hus. Haha. Godnatt!


RSS 2.0