JAG VILL HA DIG NU SOM JAG HADE DIG FÖRUT

 
Vakna tidigt idag med fast jag var uppe till närmare två tiden! Gårkvällen var suverän, först kom Julia till mig så hjälpte hon mig köra till Oliver. Så hängde vi där ett tag, sen for vi tre ut, stannade och pratade med några sen skjussa vi hem Oliver så väntade vi på Nolia ett tag tills Carro och hennes älvsbygäng kom! Så kul att träffa henne. Sen for jag och Julia och träffade någr till, dom vi hittade vägen till isf. Skjussade sedan hem henne och mi fina älskade sjuka vän Nicole pratade med mig under resa hem.
 

SÅDÄRJA.

 
Min fredag har varit gode så bra, fast for hem tidigt, är skittrött och fötterna värker.. så vill bara sova! Började denna dag med ett skönt bad, sen åt jag en ordentlig frukost bestående av plättar och sen bar det av för några tråkiga timmar i skolbänken. Sen tog jag och Idis bussen till Luleå för shopping! Har lagt av en vinterjacka som jag inte vet om jag vill ha än, fan vad jag hatar att köpa jackor! Alla är skitfula. Middag på thaiband och sen fick vi skjuss av några trevliga killar tillbaka till Pite. Kyrkvistelse och sen hem hahah!  

2012-09-27

Skolan gick segt och långsamt. Nu är jag hemma och ska se på topmodell, skriva klart och översätta engelskan, sen dra på tjejkvällen med ingen mindre än världens snyggaste soffan! Åh så kul att hon kommer till piteå och umgås med mig. Superduperkuul! Men vill hinna duscha osv så har lite brottom, pusshej!

ONSDAG

Halo, i veckan har jag inte varit riktigt så flitig som jag tänkt. Inte idag heller, efter skolan drog jag till stan och spenderade dagen med Nicole och Jennifer, När jag kom hem så åt jag och sen började jag skriva på engelska uppsattsen och översatt lite, men det går ju så segt! Tur jag har imorgon på mig också så jag hinner. Ska strax sova, natti!

MIN FINA VÄN!

 
Mina böner blev besvarade och jag började må superdåligt och skolsköterskan sa att jag skulle fara hem ifrån skolan. Lite synd att det inte hände imorse så jag hade sluppit fara alls, haha. Nä men det var typ obehagligt vi såg på film så började det bara så ska fara till vårdcentralen klockan två och kolla upp mig eller nå. Tills dess ska jag vila och äta mackaroner framför tvn mums!

SÖNDAG. GODNATT.

Är sjukt less skolan nu vill bara bli sjuk och ligga hemma och äta en massa glass och dricka te hela dagen. Men det är man ju inte. Om man tänker är det ju bara någon vecka kvar så har man prao och lov. Så man får väl orka. Ligger och ser på beck och ska snart sova. Natti

IGÅR :PP

Hej sorry att jag inte bloggar men tar inga bilder själv, så väntar jag på att mina fina vänner ska lägga upp bilder så jag kan ta av dom men dom verkar aldrig blogga heller så då fick jag ta saken i egna händer och rita en bild av hur det ungefär kunde ha sett ut igår! På dagen såg jag två superbra filmer och stökade till i rummet, sen mot kvällen drog jag Nixan och Julia till munkan. Där såg vi en bra film, åt godis. spelade kort och "med andra ord" av nått konstig slag och så spelade vi nått boxningsspel. Riktigt chill och bra.
   

09:11

Godmorrgon alla andra som också har nått fel och inte kan sova på helgerna! Min gårkväll vart jätte trevlig fast det inte hände så mycket! Vi bestämde oss tillslut för att fara till skuthamn och var hos Ida, där chillade vi mest och snackade. Rikgtig fina tjejer! Nu längtar jag tills ikväll då jag får vara med Nicole, har inte riktigt hunnit bestämma vad vi ska göra så det återstår att se! Nu ska jag se på tv, hade bra!  

FREDAG 12:36

Äntligen är samhällsekonomin ute ur mitt liv för gott, får bara hoppas att det gick någorlunda bra. Efter skolan drog jag med Emsi och Angelica till stan. Fick med mig hem en svart trådig sjal!  Nu chillar jag med min nya tv, haha nu är klumpen äntligen borta. Ska snart dra och vara med Sofie och Ida, får se vad vi gör och vars vi är. Haha. Om vi inte kommer på nå drar jag med några och sover i en stuga! Ha en bra natt hejs!

FREDAG 12:36

Äntligen är samhällsekonomin ute ur mitt liv för gott, får bara hoppas att det gick någorlunda bra. Efter skolan drog jag med Emsi och Angelica till stan. Fick med mig hem en svart trådig sjal!  Nu chillar jag med min nya tv, haha nu är klumpen äntligen borta. Ska snart dra och vara med Sofie och Ida, får se vad vi gör och vars vi är. Haha. Om vi inte kommer på nå drar jag med några och sover i en stuga! Ha en bra natt hejs!

TORSDAG 19:49

 
Hallå, skolan var jobbigt och dansen sög. Hehe var ju inte jazzigt alls :( Så jag får väl komma på något annat att gå. Nu ska jag ta ett långt bad samtidigt som jag pluggar. Så ska jag  nog se på tv senare!  

HÄR FINNS SÅ MYCKET VACKERT SOM JAG INTE KAN SE.

Ska pröva att börja dansa igen, fast vet inte riktigt.. beror på hur roligt det är och vilka andra som går där. Ska pröva på jazz imorgon iallafall. Egentligen finns det något balett/modernt idag men jag känner att jag hellre vill plugga istället! Så var inte baletten jag gick där förut nå rolig, helt basic. Fast då var jag ju ganska liten så det kanske har ändrats?! Jaja nu ska jag återgå till den tråkiga världen av samhällsekonomi som vi lever i. Puss!

FEELS LIKE I'M WAITING FOR SOMETHING THAT ISN'T GOING TO HAPPEN.


Söjna fin vart man i skolkatalogen iår. Hahahah. Annars är jag jätte glad, hade fått för mig att det var torsdag idag och att vi skulle ha prov imorgon, men det är ju på fredag! Så två hela dagar kvar, då har jag ju tid att plugga ändå! Har gjort jätte mycket chokladbollar så ska äta på dom medans jag läser på.

GODNATT!

Kollade nyss klart x factor, det var supernice! Har även duschat och nu ser jag på house, chattar osvosv med bra musik i öronen. Snart ska jag sova. Pluggningen idag gick inte så bra, imorgon blir det nya tag! Sista chansen att lära mig lite samhällsekonomi innan det åker ut ur huvudet forevere.  Hehe, men ska som sagt sova snart så ha de gött!

REMEMBER, YOU ONLY YOUNG ONCE, BUT YOU CAN BE IMMATURE FOREVER.


Skolan har varit helt ok, stickat, skrivit en analys, dikter osv. Inget jättejobbigt. Nu väntar jag på att äta plättar och efter maten blir det SO plugg så länge som jag orkar. Sen när jag ligger på golvet och gråter för att jag inte orkar mera så ska jag kanske spela lite cs. Sugen som fan eftersom det var ett jävligt bra tag sen jag spela!!

SKULLE KUNNA SPINGA ETT HELT VARV RUNT JORDEN FÖR DIG

 
Hallu. Här över bevittnar ni en gammal bild på mig och finAlva. Skolan var helchill. Nu väntar jag på dom få minutrarna tills x faktor börjar. Efter det ska jag duscha och plugga lite SO medans hårinpackningen får verka.  

AT THE END OF THE DAY , YOU'RE BETTER OFF CARING ABOUT YOURSELF THAN ANYONE ELSE.


Jag vill till Grekland igen. Det var så blått vatten. Jag vill dit NU. Men istället är man här och ser på x faktor, nästan lika bra det! Har snackat en hel del med mit hotbabe Nicole i telefonen idag, stackarn är krasslig. Och just nu pratar jag skype. Men efter detta inlägg ska jag nog snart sova, så godnatt på er. ♥

10:55


Hallå gårkvällen var helt ok, spenderades med en del folk och i slutet fick jag min efterlängtade lyxshake. När vi kom hem var vi så jävla trötta så vi somnade nästan direkt! Natten blev lite störd av telefonen, måste verkligen lära mig att stänga av ljudet. Men annars sov jag gott! Nu har vi käkat och ska slå på en film vi inte orkade se igår och sen när Ida far blir det plugga på.   

:)


Tja bloggen. Sitter just nu och busar med p12ida som kommer sova hos mig ikväll. Har varit inne på stan en sväng och fixat en sak och ni väntar vi på middagen som kommer bestå av wook och annat gott. Efter maten ska vi dra till öjebyn och hänga med några dudes. Sen har vi även MAX på schemat, gott.

DONT FOLLOW YOUR HEART, MAKE YOUR HEART FOLLOW YOU.


Godmorgon alla som säkert sover nu! Vet inte riktigt vad jag gör uppe denna tid men det känns härligt! Ska gå och äta frulle sen se om det går någonting bra denna tiden på tv. Igår var jag i Öjebyn med Emelie och några. Schalala, ikväll blir det umgås med ida. Men bloggar mer om det senare, hej!

091412 14:20

Hemma!  Var egentligen tänkt att jag skulle dra med Emma och Angelica till stan men det tjorvade så mycket om kvällen så jag drog hem istället. Så nu ser jag på tv. Efter det ska jag faktiskt städa.

IF YOU FIND YOURSELF IN A HOLE, THE FIST THING TO DO IS STOP DIGGING.


Fitta vad jag är usel på att hålla mina planer. Har NÄSTAN läst ut engelska boken och det var ingen mördare med i den så det var ju en stor besvikelse. Har ABSOLUT INTE städat rummet. For istället till bersikka och kollade på kissemisseungar åt Angelica med hon och Emma! Sen gled vi runt och träffa Nicke, Tobbe, Olle, Kp osvosv. Ska då lägga mig och sova nu, är helt slut. Ska ställa klockan på jävlat sex imorgon för ska hinna våga håret. Så vi hörs, natti ♥

DESTINY IS JUST A STUPID EXCUSE TO WAIT FOR THINGS TO HAPPEN INSTEAD OF MAKING THEM HAPPEN.

 
 Tjenis, har just fått det lite lugnt så ska sätta mig ned och äta mina brownies samtidigt som jag tänker läsa ut engelska boken. Tänk så skönt att slippa den föralltid och äntligen få veta vem som är mördaren och om det ens finns någon sådan. Efter det bli det städning på hög nivå som står på schemat!  Damsuga, damtorka, skura och så skall alla kläder in i garderoben. Ska vara kliniskt rent inför helgen. På tal om något helt annat fick jag tillbaka mitt biologiprov idag och är helnöjd över mitt resultat. Speciellt när jag hatar biologi och suger i det. Så tur man kan ha!

I'VE GIVE AWAY A THOUSEND DAYS JUST TO HAVE ANOTHER ONE WITH YOU.

Hejhej tänkte göra ett tidigt godnattinlägg eftersom jag ska lägga mig tidigt. Ska bara se klart en film jag började se igår, cyberbully hette den. Gode bra faktiskt. Fast lite fuckad. Imorrn blir det köra till skolan, haha kommer ju garanterat köra på något på vägen dit eller hem. Men ni får ha en god kväll så hörs vi imorrn. Natti ♥

DU ÄR ENDAST ENSAM OM DU INTE FINNS DÄR FÖR DIG SJÄLV.

 
Denna dag var igen höjdare, blev supervarmt, gick superlångt och förlorade superstort. Men det hade väl sina fina stunder. Bakade ett jätte gott pinnbröd och åt mina brownies.Nu ska jag därimot lägga mig och se top model. Sen plugga lite.

THAT MOMENT WHEN YOU REALIZE YOU ARE HAPPY WITHOUT THAT ONE PERSON THAT YOU ONCE NEEDED MOST.



Åhhhh har längtat efter x factor hela dagen så fick jag nyss veta att det inte går ikväll! Så nu funderar jag på vad jag ska sysselsätta mig med istället.
När jag kom hem från skolan så blev det som sagt brownie bakning. För en gångs skull känns det som jag lyckats med något innom bakning! Rörde inte saltet. Inte en enda gång. Kanske var därför det gick så bra. Brukar alltd översalta allt nå fruktansvärt!  
Har även läst typ 40 sidor i engelska boken, äntligen börjar det hände lite grejjor i den. Fast den suger ändå.
Imorgon har vi överlevnads dag på skolan, känns tusen gånger lättare när jag fick veta att jag hamnade i samma gupp som Emsi! Vi kommer garanterat vinna skiten :-D
 
 

GIVE ME YOUR EYES SO I CAN SE.



Idag hade jag en helt vanlig skoldag med helt vanliga lektioner! Funderar på att baka brownies men vet inte om jag hinner ikväll.. måste göra franska läxan till imorgon och läsa lite i engelska boken. Så vill jag ju se x-faktor som börjar klockan åtta. Så det får bli imorgon istället. Det här blir mitt sista inlägg så jag säger godnatt nu ♥

LIFE WON'T WAIT FOR YOU.


Godmorgon! Hade tänkt ha en skönhetssömn tills typ halv åtta. Men tyvärr vaknade jag upp kring sex av att en katt bajsat en stor jävla hög i mitt rum!!! Tror jag ska gå ner och äta en varm macka med ost, det lät gott. Hoppas ni vaknade upp på ett något bättre sätt! Hörs.  

GODNATT.






INGEN ÄR GLADARE ÄN EMMA DÅ HON SITTER PÅ DONKEN!


Åt taco till middag idag så är just nu jätte mätt och glad i magen! Haha. Har försökt lära mig backa idag men he måste ju vara världshistoriens svåraste grej!
Ska strax fara till min kusin som ska toppa håret på mig, är på tiden! Sen när jag kommer hem blir det sätta på tv om det går någonting bra. Hellst nån criminal sak med mycket  bloood. Haha. Eller så läser jag lite SO, men tror inte jag orkar. Det är drygt.

STAND UP FOR WHAT YOU BELIEVE IN, EVEN IF YOU'RE STANDING ALONE.


 Haha kan inte förstå att statistiken typ inte rört sig fast jag inte bloggat på hela veckan!
Minns inte riktigt vad som hänt under vardagen, pluggat och så. Hade mitt första prov i fredags! Lääskigt. Hoppas verkligen det gick bra.
Éfter skolan ifredags drog jag och Emsi till Luletown. Vi gick till donken och sen tillbaka till stan igen. Blev omgående av en gammal pensionär och förföljda av ett psyko i en moppe bil :( Men he gick bra tillslut. 
Blev pajbakning på kvällen och nästa dag degade vi bara och var nåra killar.
Tog bussen hem kring halv 9 lördagkväll och blev uppmött av Sofia, Emil, Filip och nåra där. Så jag och Nicole ändrade lite i planerna och var med dom en stund.
Sen drog vi till Martin där det var nåra och såg på tv osv. Helt ok helg!

SMILE TO THE WORLD AND THE WORLD WILL SMILE BACK TO YOU



Hallå igår när jag kom hem orkade jag inte blogga men det blev en lugn kväll med Sofie, Ogge, Oliver, Bosse, Hampus, Tony och Rasmus! Idag har jag pluggat och gjort ingenting. Är riktigt trött och less på att vara trött så ska nog lägga mig redan nu. Natti!

NU BLIR EN FÖRÄNDRING ALLT DÅLIGT BLIR BRA.

 
 
Hallå, gårkvällen började med att jag, Nicole och Jennifer for till furunäset där det var fest. Hann inte vara där så länge för kring 10-11 började det tjorva. Så jag fick cykla  med Alex och Linnea till MAX. Sen drog vi runt på olika ställen bla till nån Henke. Allt slutade då på sunes där jag kände mig trött och blöt så jag drog hem! Tog tyvärr inga bilder.

RSS 2.0