I'M NOT INSULTING YOU, I'M DESCRIBING YOU

image description

Tju, igår hade vi ju typ inga lektioner så det var ju härligt. Sen på kvällen for jag och kollade på dansklassernas dansuppvisning, dom var riktigt grymma! Sen gick jag till Hawaii och snackade med carro. Idag hade jag skola som vanligt sen var jag gode slut när jag kom hem så la mig för att sova men Nicole ringer kring halv7 och berättar att vi ska se någon konsert på solander som Stella medverkade i. Sen stanna vi kvar i öjebyn ett tag och snackade med henne. Nu ska jag sova igen, så godnatt!


MEN DET ÄR JU BARA DRÖMMAR OCH INGET MER

picasion.com

Tänkte bara slänga in ett godnatt inlägg. Har just nu ingenting alls att göra så ligger och skriver med några personer. Väntar även på att Emma ska logga in på skype men tror jag ska börja ge upp. Antingen så dog hon eller hennes dator. Vi får hoppas på det andra alternativet. Imorgon har vi bara 1 lektion, sen ska vi kolla på sex med spex, eller något i den stilen! SKÖÖNT. Natttii


 Svar : Haha du Pell, jag är inte det minsta lilla orolig hörrudu


WHEN YOU'RE HAPPY LIKE A FOOL, LET IT TAKE YOU OVER



Tjenis, idag är det en riktigt bra dag. Känns som det äntligen börjar rulla lite nu. Fast törstig har jag varit, måste ha fått något fel när jag var i stockholm. Måste. Pissa. Hela. Tiden. Haha, hoppas det går över börjar bli jobbigt juu. Är någorlunda pigg än så ska sätta mig med SOn, fortsätter det såhär bra kommer jag nog vara klar på torsdag! Hääärligt!


DO WHAT THE FUCK MAKES YOU HAPPY CAUSE AT THE END, WHO'S THERE? YOU.

www.picasion.com

Hejsan, förlåt för att min uppdatering suger men har inte så stor blogglust just nu. Idag vaknade jag av att Nicole ringde och bad mig komma till henne, så jag flög upp ur sängen och fixade mig så snabbt jag kunde. Vi drog ner till Ica och köpte minitomater och en melon. Har aldrig smakat godare tomater kan jag säga! Sen for vi till tages, åt och stekte. Nu är det snart middags tajm och efter det ska jag duscha, sen plugga. Fml, kan det inte bara bli sommar?


JAG FÖDDES FÖR ATT ÄLSKA DIG






Denna kväll har också varit super! Fast slutet blev ju lite till knasat. Börja iaf med att jag och Nicole satte kurs mot kioskpiraten och påvägen dit hittade vi Emelie som följe med oss och köpte mjukglass. Den var jätte god! Sen gick vi till munkan och såg på skräckis hos Didrik eller Filip, nått sånt. Efter halva filmen kom även ida och joinade oss i filmtittandet. ´Det var tur för hon var den enda som var lugn! Riktigt trevligt, nu ska jag fortsätta lyssna på musik och käka ostkrokar tills jag somnar. Natti


IT'S NEVER GETS EASIER, YOU JUST GET BETTER



Bam, då är man konfrimerad! Det känns skönt att alla långtråkiga onsdagar är slut för alltid, fast det vart ju värt det i slutändan. Nu ska jag dra mitt feta arsle ner till köket och äta tårta! tjiing


WHENEVER YOU NEED ME, WHENEVER YOU WANT ME, I BE THERE SHORTLY



Kvällen har varit riktig bra ändå, spenderats med en massa olika folk. Tyvärr var jag inte på något jätte socialt humör menmen det kan man ju inte vara alla dagar heller! Nu ska jag då lägga mig ner med en påse popcorn och vänta tills jag somnar. Ställt klockan på sju.... fml.


AS SOON AS YOU STOP WANTING SOMETHING, YOU GET IT.

Är jätte glad just nu, har fått veta att jag fick teknik sommarjobbet. Det känns som att det kommer gå åt lite pengar i sommar så det passa mer än perfekt! Stekte nyss med hunden i det fina vädret och nu är jag påväg att ta nå kort till konfan, som jag tar imorgon kring 9! Jobbigt tidigt ;-)


:d





Med dom här fina bilderna säger jag godnatt!


GLAD

Gjort bort NO provet idag så det känns förjävla skönt! Är nästan helt säker på att jag klarade det, så nu är det en sak mindra att göra. Ska även lägga mig och se en 3 timmars lång film som vi ska skriva om på engelskan. Nyckeln till friheten. Hoppas den är bra så jag inte råkar somna.. hehe. Sen kring 7-8 ska jag läsa så många sidor jag bara kan ur Huckelberry fin. Efter det är jag garanterat så utråkad av trötthet att jag kommer kunna somna direkt ikväll. yeye. Har även supermega planer tsm med Emma, förjävla skoj vi kommer ha!!! Det finns ju inte. :DDD Men ska slå igång filmen nu, byebye


MED DIG I MINA TANKAR SÅ ÄR JAG ALDRIG ENSAM.



Sitter just nu i skype med Emma, we have a situation! Dagen har varit helt ok, sov som en gud inatt så har varit helt utvilad idag! Modevisningen var ganska bra, sen for vi ett gäng brudar till band thai och käkade av deras bufe! Läskig personal, men smarrig mat! Efter det drog jag på stan och inhandlade ett linne och ett par sockar! Vädret var fint idag, hoppas det håller i sig från och med nu.


DEN ENDA GÅNGEN JAG BACKAR ÄR NÄR JAG TAR SATS!



Godmorgon snyggingar! Ska strax börja fara mot skolan, sen tar vi bussen till Luleå och tror bussen hem gick kring 3! Sen när jag kommer hem måste jag börja ta tag i mitt liv igen, dom veckorna som är kvar måste jag orka. Bloggar iaf då jag kommer hem, puss.  


HAHAHHAHA ORK IT MED DIG





Sitter just nu och undrar över vad fan jag har för liten vänn, haha! Tönt ♥ 
Annars så har jag sovit hela dagen och är fortfarande trött! Så ska snart sova igen, skööönt. Imorgon ska alla tjejer i min klass till Luleå och kolla på någon modevisning, riktigt skönt att inte ha skola. Snart är det ju sommarlov ffs! Taggaa


UNDERBARA DAGAR

Ni kan inte ana hur kul och underbara dom här dagarna i Stockholm har varit! Helt awesoome.
Tänkte berätta lite snabbt och tråkigt om dagarna så får ni mer bilder, som förövrigt vart ojämna men är inte tillräckligt teknisk av mig för att kunna fixa det.

















Torsdag - Tågresan dit var lite dryg, trodde det skulle vara större vagnar men när vi väl kom fram till Ekerö så gick jag Carro och Emma och stekte i det underbara vädret. Sen på kvällen hade vi lite lekar.















Fredagen -
Vi gjorde oss klara och for iväg till stan och lyssnade på en fd prostituerad, shoppade lös, lyssnade på några killar som spelade gitarr och sjöng asbra, fikade osv. Fick med mig hem, ett par jeans jag letat efter i månader, örhängen och två t-shirtar.
















Lördag - Den här dagen spenderade vi på grönan! Var rädd från början till slut men åkte allting utom uppskjutet. Fick även damp på en full gubbjävel som stod i samma kö som oss till fritt fall tilt som sa att jag skulle dö i karusellen. Vi träffade också några söta boys som vi åkte lite med!








Söndag -
Sista dagen och vädret var helt otroligt bra. Synd bara att vi mest behövde tillbringa den på statsmissionen och med att packa. Men lite hann vi allt sola. Sen på tåget hittade jag och Emma ytterligare några jätte snälla boys.


DU STANNAR SOM ETT EKO I MITT HUVUD

Super bra väder, fina människor, god efterrätt, kan det bli bättre?


BARA FÖR ATT DET INTE FÅR HÄNDA SÅ HÄNDER DET



Tänkte lägga mig jätte tidigt men fuckade den iden och sitter uppe med Emma och planerar allt vi ska åka! Jag kommer ju behöva söka rätt på en riktigt bra psykolog när vi kommer tillbaka! Emma tänker dra med mig på allt från fritt fall tilt till insane. Helt fuckat galet!! Blev en rolig kväll, säger natti nu så nattiii


I ONLY NEED YOU WHEN MY HEART IS BEATING







Tjenare, ligger jusu och dör framför facebook, är så jävla trött alltså. Vet inte varför för hela dagen har varit as slapp, agerade pensionär med Alva på gympan, sen efter 12 for vi till gymnasietoch kollade på program. När vi kollat färdigt drog jag och Emma och solade, köpte en kajal och margarin/blåbär. Ska flåda sönder i tåget till Stockholm! Men nu ska jag göra popcorn,  sen packa igen och plugga till NO provet imorgon som jag jävlat kan åssit till.. inte bra. Hojres


I KNOW SOMEHOW, I FOUND MY WAY TO LIVE MY LIFE



Tju hetingar! Sitter just nu och bara njuuuter av att ha internet, min säng, tv, vilken mat man vill, sms och allt annat underbart jag saknade när jag var i Frankrike! Jag och Nicole gick klädda som terrorister till Coop och inhandlade allt vi kunde för en tjuga. 2st budget choklader och djungervrål. Sen satte vi oss i bio3an och bara snackade om allt. Du är bästtt ♥ Tyvärr måste jag lämna hon på onsdag igen men sen jävlar blir det hitta på någonting helt awesoome!


GLÖM DOM SOM VILL SÄNKA DIG

Drygar på skolan, boken denna tar jävlat aldrig slut! Slutar sent men direkt jag slutar tar jag bussen till stan och är med min grymt saknade Nicole!!


HOME SWEET HOME



Hejsan efter en helt underbar vecka så är jag nu hemma!! Orkar inte berätta om den nu för jag är så  trött efter allt flygane så jag gör det imorgon istället. Pratar just nu med puddingen i telefonen, såg att hon bloggat åt mig. Sötis! Ska snart sova, får se om jag orkar skolan imorgon. Natttiii


NOBODY COULD EVER REPLACE YOU.

Tjenare alla Angelikas läsare! Har inte haft tid att blogga något åt henne men nu så fann jag äntligen tiden. Som ni vet så är ju puddingen i Paris och har det riktigt trevligt. Det är då iallafall vad hon har sagt till mej änn så länge. Tycker faktiskt hon ska ta och komma tillbaka nu eftersom att jag saknar henne i massor! Har nu slut på ord så ni får tre söta bilder. Blir väll bra!
du är allt bra du, älskar dej♥'

FAST DET REGNAR LYSER DITT LEENDE UPP MIN DAG


♥♥♥♥

Vilken kväll! Från början var den mer blöt, jag och Emma köpte godis sen mötte vi upp Robin och Jocke på Max, drog till någon uti LF, drog tillbaka till stan, Träffade Felicia, Begnt, Emelie, Stella och Nicole. Åt, sen drog jag Emma, Stella och Nicole ut och hittade oss ett par riktigt härliga skellefteå bor! Åkte med dom tills kring 1 då jag behövde hem. Nu taggar jag mina 2,5h sömn! Ha en riktig kanon vecka så hörs vi på söndag om jag inte slänger in ett inlägg någongång. Nicole eller nån kanske är snäll och bloggar åt mig??? ♥♥♥ Aja ha det! PUSSAR OCH KRAMAR


YOU CAN'T LOSE SOMEONE YOU NEVER HAD





- Två ringar jag köpte igår. Hallå alla! Hoppas ni får en überbra lördagskväll för det ska då jag ha. Ska alldeles strax hämta upp Emma så far vi till stan. Ska träffa folk där och köpa godis till flygplansresan. Bloggar ikväll när jag kommer hem, puss!!


DIN BLICK



Morrron! Sitter med musik och packar/fixar mig lite smått. TAGGGAAAA ikväll/imorgon!


WE KNOW HOW TO DO IT!










Gokväll dagen började med humöret på topp och just nu vill jag bara döda någon. Är trött, vill sova, men måste packa osv. Tur min lilla Emma håller sig vaken i skype och hjälper mig ♥ Imorgon ska dagen bli bra och humöret ska vara på topp från början till slut, hoppas jag då.
Kvällen har spenderats med bla Nicole, Jennifer, Wille, Jonas, Jesper, Elias och någon till. Först grillade vi och sedan for vi till Wille och snackade osv.


SÅ JÄVLA GLAD




Min dator är sönder igen, så sitter än en gång på mammas rishög. Håller på att ladda över alla iphonebilder till denna dator så jag har lite bilder här med. Godmorgon på er föresten! Har inte sovit många timmar inatt, tänkte ställa klockan på halv 6 men råkade ställa den på halv 5.... hehe är iaf i tid nu. Jag och Håkan har som ni ser stekt lite på morgonen, så ska steka vidare tja0


I JUST MET YOU, AND THIS IS CRAZY




Försov mig i morse så det var inte nice.. Men imorgon är jag back on track igen! Ska upp före tuppen. När jag har haft skola klart blir det stan med Emzor, ska bla sola, kolla jeans, träffa Maak osv. Blir en riktigt bra dag! Sen taggar jag lördag till tuseeeeen miljoners miljoner. Kommer bli underbart. Sitter just nu i skype med Emma och en boiiiiiii så ska va social med dom, PUSS


DET FINNS EN STJÄRNA, OCH STJÄRNAN ÄR DU



Sitter nu med Emma och massa bois och snackar skype och det har jag gjort ett tag nu! Känner verkligen stress över skolan, har inte gjort SOn, behöver läsa svenskan, moppe kortet, matte läxorna, rätta svenska uppsattserna osv. Så far jag på söndag och är borta en vecka, hinner vara hemma en dag sen stockholm. Kommer ju verkligen inte hinna allt, men nu ska jag gå tillbaka och vara social! PUSS


DET FINNS JU EN FÖR ALLA OCH JAG TROR DU ÄR DEN FÖR MIG



Är nu hemma från en tuff skoldag/konfa/osv. Riktigt skönt att vara hemma, sitter nu och snackar med min underbara Emma ♥ Vi har stora planer vi! Åt nyss en pizza som smakade underbart, fast blev lite törstig av den. Synd jag är för lat för att orka hämta någonting att dricka.. det får vara.


YOU ARE A LIVING MEMORY



Har inte gjort ett skit idag, bara vilat krafterna för vad som återstår av skolveckan. Fast känner mig verkligen inte utvilad, taggar nå så grymt till helgen och att sova. Hehe ska ringa Nicole för känner mig grymt översocial, sen försöka sova nattiiiii  


JAG LER OCH SKYMMER SORGEN MED ETT SKRATT



Godmorgon, tänkte berätta lite snabbt om igårkväll som var väldigt bra! Det började med att jag Nicole, Hampus, Tony, Sofie, Oliver, Kotten, Oscar och Bosse for och grillade. Jennifer, Emil, Maxiboiii och nån kom förbi ett tag och var sociala.
Sen drog jag och Nicole och mötte John och Jonte och for till någon Oscar som hade fest, träffade en hel del trevligt folk där. Men efter 12 blev det nå tjorv så vi for till gratisbion och letade rätt på Hampus och dom andra, hann gå in i alla olika biosalar innan vi hittade rätt. När vi väl hittat dom blev det Max där man hittade Minna och Felica, som lånade ut världens skönaste jacka till mig en stund ♥ Sen bums hem och sovde.


RSS 2.0