INSTAGRAM

Regnet det bara öser ner.. vi får hoppas det slutar tills ikväll iaf. Om ni har tråkigt får ni gära följa mig på instagram! @angelikakallstrom

HATE TO THE SENILA FOLKET


Ååååh är så arg just nu. Det som verkade bli en någorlunda toppen fredag slutar snart som en skitfredag. Blev fan spyfärdig av att bara se vad som låg där i!
Inte nice. Men jag och Nicole får väl hitta på nått annat om det inte löser sig. Kom äntligen ihåg att gå till en frisör och fråga lite frågor hur det skulle bli om jag slingar upp det. Så innom en sinnom tid kanske jag är ljushårig ☺☺☺ Om jag vågar. hehe

DINA SPEGLAR VERKAR VARA SKEVA, FÖR SMALA TING VERKAR BLI BREDA.

Ångrar som fan att jag inte tog moppen till skolan idag. Men det regnade så och kändes så skönt att åka bil. Tyvärr går min buss kvart över två så det blir ju nån timmas väntan.. Men vad gör man inte för sin babeee?! Haha. Ni ser ju på bilden över vad jag kommer syssla med.


SKKKKKKKKKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLAAAA

Har min kortaste dag idag med bara fyra lektioner, men det är bara jobbiga lektioner. När jag ihjälplågat dom så tar jag bussen till stan och är med Nicole!

.


 

GOT YOU STUCK ON MY BODY LIKE A TATTO



Halloooo! Här över ser ni en liten smygtitt över hur otroligt fula vi kommer vara på klassfotot! Hehe.  
Idag hade vi som sagt vår längsta dag! Tre lektioner, skitlunch, tre lektioner till. Har även hunnit fara in
till stan en sväng och fixat en liten sak.
Helgen är redan lite planerad, imorgon ska  jag vara med min grymt saknade Nicole och på lördag med
saknade Sofie! Har hunnit plugga lite men hittar inte insperationen sååå det går inte sådära superbra. 
Men nu ska jag göra mitt bästa för att bli lite inteligentare. Pusshej!   

WHAT IF THERE WAS NOTHING WRONG, NOTHING RIGHT.


Hallåå denna vecka har gått åt att pluggapluggaplugga. Vart dock en sväng på stan igår med Ida. Imorrn har vi skolfoto, man får ju välja något "tema" när man går i 9an och så roliga som vi är ska vi ha slips och skjorta! fuckyeah. Känner mig riktigt less så ska nog lägga mig och sova så tidigt som möjligt, typ nu. Men vi får höras nångång!  

TRUST IS LIKE A PAPER, ONCE IT'S CRUMPLED IT CAN'T BE PERFECT

 
Då var det måndag igen!  Kan inte säga att jag uppskattar dom så mycket men vårat schema underlättar ganska mycket. Utom utomhus idrotten direkt på morgonen. Blev sjöblöt så satt det i hela dagen. Kall och förjävlig.
Denna vecka ska mest bestå av att sitta hemma och plugga. Måste verkligen börja tänka på mina betyg. Kommer även behöva fara till stan en sväng och fixa en grej. Men annars väntar mig en hel tråkig vecka.

SUDDA BORT DOM SOM HUGGER DIG I RYGGEN NÄR DU VÄNDER DIG OM.

 
Morronmorron! Har varit vaken sedan 10 tiden och snart ska jag dra till stan. Har upptäckt att jag har slut gratis sms för denna månad så det är sjukt jobbigt att få en massa sms och inte kunna svara. Måste ringa alla istället.
Ikväll verkar det som att jag Ida, Emma och Angelica ska dra till pitholm till nån. Om det suger drar vi någon annanstans!
Men just nu ligger jag och ser på film, så vi får höras!

THEY DONT SEE THE ANGEL LIVING IN YOUR HEART

Hejhej, vet att min bloggning suger men har verkligen ingen tid!
Blev så att vi flyttade surströmmingsätandet till Sebbe istället, var grymt gott! Mums. Sen drog jag och Ida till heden och såg lite fotboll. 
Efter det blev det driva till stan, träffade Leif en snabbis, sen gick vi till shell där Emelie, Felicia och några byskekillar var.
Drog till Öjebyn hos Adde. Var där till kring halv 12. Drog till munksund. Sen hem!  Imorgon upp tidigt. Stan. Fixa en grej. Hem. Chilla.

KAKOR SAFT TV

Idag slutade vi fem i ett men bussen kom inte förens senare så jag och Emma vandrade enda till Angelica. Blev lite äppel/smultron pallande på vägen. Nu ser vi tv men kring fem-sex tiden är vi ett gäng som ska dra till Alex och käka surströmming tillsammans! Asgott.


BILFÄRD MOT LYCKSELE

Var jävlat 100 år sen jag var där, men nu sitter vi i bilen med varsin cola och mår gött!
Känns som att bilresan kommer bli lång men förhoppningsvis gåre snabbt! Myskläder, check!


BUT BABY THERE YOU ARE AGAIN MAKING ME LOVE YOU.

Förlåååt, gjorde ett inlägg precis innan jag for iväg idag men det försvann tydligen.
Ikväll var det tänkt att jag skulle färga håret hos Angelica men det blir imorgon istället, så vi for med Nicke och Alva till blås/hemming där Oscar, Stefan och några andra var!
For till Angelica och såg på tv där till kring nio. Imorgon blir det ingen skola för mig och Angelica, hehe. Men bjuder på några bilder sen idag.

STAN!

Halloj bloggen befinner mig just nu på stan med angelica! Vi drog hit efter skolan så har hunnit vara här ett tag.
Hittat ett par jeans och en tröja, ni kan få nå bilder på dom senare när jag kommer hem. Fast första ska vi förbi Willys och köpa nötter!!


INGEN KAN FLY NÄR IDEALEN BARA EKAR.

 Hallååå! Idag kring 5 tiden for jag med mina föräldrar en vända till Skellefteå, det var trevligt.
Längtar nästan tills man kommer igång med skolan, schemat, läxorna osv. Haha! Hoppas att nian kommer gå snabbt och bra.
Tänkte lägga mig astidigt men den iden funkar inte, även fast jag är gode trött. Så ska lägga mig och se nån film eller bara lyssna på musik nu. Godnatt

<3

 
Vårat fina schema, är typ inlovee! Idag hade vi inte så mycket att göra, fick lite information och sen bakade vi blåbärskaka. Sen hade vi kring 4h till nästa lektion så jag och Angelica drog och åt på thaigarden! Mums. Blev en sväng på stan också för att köpa min brors present också. Sen hade vi en kort mattelektion och sen slutade vi. Nu ska jag se ett avsnitt av pll och chilllaaa.

WIHO!

Grillar med fint fölk som avslut på denna sommar! Sen taggar man inför skolan!


FICK FIN BESÖKE

Kolla vem som ramlade in i mitt rum och tar mina kakor!

EVERY TIME YOU'RE NEAR I FEEL LIKE IM IN HEAVEN

Idag har jag umgåts med min bestiz. Kom till henne kring halv 2 så gick vi ner på stan en runda. Sen for vi till sunes och delade på en supergod stor strips och dipp och som pricken över I :et på det, drog vi till MAX och delade på en sunday, på en söndag :PP
Där träffa vi några, bla Martin som fyller år idag så grattis till dig! :D
Sen for vi till Jenny där det blev en massa snack! Om en massa olika saker. Nu ska jag äta potatogratäng och sedan ikväll blir det troligtvis vara med Ida och några! Supernajs avslut på detta sommarlov.

SOMMARLOV I EN DAG TILL!

Tillbaka och jag överlevde! Skeå borna var trevliga, utom att dom mobbade vår dialekt. Träffade Nicke som tappat bort sina friends så han fick inget annat val än att hänga med oss. Haha, nej men det var trevligt! Träffade några andra där också men kring 1 tiden började jag och Alviie bege oss hemmåt. Fy och fan vad mörkt det är ute, trodde jag skulle avlida där ett tag.
Men nu är jag trygg och ska sova, skola imorgon förfan. Fitta vad dåligt sommarlovet varit, vädermässigt iaf. Får helt enkelt hoppas på bättre sommar nästa år eller flytta där det är lite varmare!

LIVET LEKER!

 Min dag har varit jätte bra, varit på watercrossen med Elias, Erik, Emelie, Linus och Felicia! Mycketmycket skoj.
Så skrev Alva till mig nyss och blir att dra in till stan och träffa några skeå bor ;)
Hon får mig att köra moped som jag inte gjort på ett tag, så är jag inte tillbaka före imorgonbitti då ligger jag nog död någonstans. Inte trevligt alls men vi får helt enkelt skylla på henne isf! Puss Alviiiiiiiiiiiis :*

JAG TROR DU SÖKER EFTER MER ÄN DU SER.

Har aldrig sett en sådanhär bakifrån förut, alltid undrat vars det nya godiset kommer ifårn:o Men det bar hänger i påsar!
 
Då var man hemma igen är sjukt trött så ska nog sova nu på direkten!  Min kväll har iaf varit gode grym.
Kring 8 tiden åkte jag med Emelie till sjulsnäs så moppade vi omkring ett tag med Elias och Emil. Sen drog vi till Elias och chillade på, spelade lite cs, bf3 och något bilspel.
Kring halv 2 ville vi till stan men då åkte jag EPA istället för att frysa ihjäl baki Emelies moppe. Körde lite i stan, en mjukglasstripp till sunes och sen hem till Emelie! 

EN LÖGN BLIR LÄTT EN SANNING NÄR DEN KOMMER INNIFRÅN.

Otur som vi hade var det inte lika mycket sol idag, fast det var varmt. Men vi har ändå tagit vara på det lilla som var, solat och badat!
Nu ska jag chilla på ett tag, i väntan på middagen. Sen får vi se vad som händer!!
 

09:39

 
Halllå där förlåt att jag inte bloggade något mer igår men drog in till stan kring 4-5 tiden och var med Emelie, Tobbe, Alle och nåra. Lärde mig nästan åka skateboard! Lite övning till så är jag kinG.  
Vi drog till tages, då kom Olle och några badade. Sen drog vi och spelade volleyboll, haha gjort det hela veckan snart!
Sen for jag hem till Emelie och såg criminalserier resten av kvällen. Somnade tidigt, kring havl 1.
 
Idag är jag uppe såhär tidigt för jag har ett litet ärende klockan 10. 10!!!!! Tror det tar kring en timma,  sen ska jag hem och sola med Moa. Fyfan vad vi ska steka.
 

MÅR GÖTT I SOLEN

Och hoppas på att få lite färg!


WE'RE SMILING BUT WE'RE CLOSE TO TEARS.

 
Hallå där, blev en lite tidig kväll för mig idag. Var både trött, kall och hungrig så då tänkte jag att det är lika bra att dra hem!
Jag och Moa for och spelade volleyboll, det var kul. Kanske ska göra det imorgon igen också!
När mitt lag vunnit så drog vi och spelade lite fotboll, det var mindre kul, gick mindre bra.
Efter det så skulle Moa och hämta en sjal och sen drog vi till Emelie. Kvällen slutade med tageshäng med en massa folk.  
Det var som om all värme bara försvann poff så vart he minusgrader :(

BILTUR!

Sitter i bilen påväg till Mois! Det var några som skulle spela volleyboll så om hon vill drar vi och spelar med dom! Annars får vi se vad vi gör.

MINA SENASTE DAGAR!

Hejsan, förlåt att jag inte har bloggat någonting dom senaste dagarna men appen har barkat. Har iaf haft det super trevligt!
 
I måndags efter max for jag och spelde volleyboll med Ida, Emelie, Emma, Linnea, Eric och Robert. Det var skooj.
Efter att mitt lag förlorat så drog jag och Ida till Eric där det bjöds på en massa kladdkaka. Sen skjussade han oss till Max där Ida hade sin moppe så drog vi hem till henne och hade det kanoners till kring fyra då vi beslutade att sova.
 
 
I tisdags steg vi upp tidigt och gjorde den godaste frukost man kan äta, nämligen surströmming! Efter att ha avnjutigt den så la vi oss och stekte på bryggan, blev lite bad på det också!
Kring fyra kände vi oss lite brunare och nöjda så vi gick in och fixade till oss och en snabb middag innan vi drog till stan/pitholm och fixade några ärenden.
Sen blev det strömbacka för att delta i volleyboll turneringen, vi lyckades få ihop ett lag, men som tyvärr inte kom så långt.
Därimot gick man en tips runda före som man kunde vinna 1kg godis i, och vem tror ni inte vann? Jo jag! ☺ Har aldrig varit så lycklig tror jag!
Sen moppade vi oss till Eric och sen till tiotill tolv för att inhandla dricka och sen drog vi till Ida.
Hon var trött och somnade nästan direkt vi kom hem så smsade/facebookade med folk tills jag också lyckades somna.
 
Och idag, onsdag så gjorde vi en nästan lika god frukost, en form av kyklingsallad. Säkert det godaste jag ätit.
Försökte även få en fisk på kroken men han fastnade aldrig. Sen slummra vi till i solen så fick ytterligare lite färg!
Nu är jag hemma och har ätit och duschat, nu ska jag bara fixa mig och sen bär det av till sjulnäs till Moa! Om hon vill kanske vi far och spelar volleyboll med några, annars gör vi väl någonting annat! Bloggar sen, puss!

SITTER PÅ MAX MED DESSA SNYGGINGAR!


FINT

 
Idag har jag solat lite och varit på en långprommis med hunden, måste passa på när vädret är så pass fint!
Annars har det inte hänt så mycket, min moster har varit förbi tidigare på dagen med massa bär, så har ätit dom.
Funderar riktigt starkt på att färga håret ljusare, men vet inte riktigt om jag vågar. Tänk om jag blir jätte ful eller om håret blir jätte nött :'( Men är samtidigt riktigt less på mitt mörka hår, så jag får fundera lite till!

02:04

 Halloj denna kväll har varit bra. Nu ligger jag och socialar mig med folk och ser en bra film. Mumsingen Channing tatum är med i den, så bara det gör den ju bra! Men börjar bli riktigt trött så avrundar, natti!
 

KOKOSVATTEN!

Goddagens, kring halv tre idag  for jag till Nolia och mötte upp Nicole och Julia. Vi gick omkring och provsmakade på en massa saker och jag köpte kokosvatten. Efter ett tag behövde Julia fara så då gick jag och Nixan och åt.
Sen gick vi och kollade på assnygga smycken och hittade ett iphone skal och ringar!
När vi lämnade Nolia blev det en sväng förbi sunes för mig för att prata med lite människor.
Nu ska jag äta och senare ikväll blir det hitta på någonting med Nicole och Julia! Låter toppen.

WHATEVER WORDS I SAY, I WILL ALWAYS LOVE YOU.

 
Hejsan, ikväll kring åtta tiden for jag till Nicoles mormor där dom serverade majs. Vart sugen men ändå inte.. usch.
Vi blev kvar där till kring tio tiden då drog vi till bigboy och träffade Oliver, Martin och några.
Sedan fick vi reda på att Emelie inte gjorde någonting så vi gick och mötte upp henne uti LF, sen gick vi till tio till tolv och köpte chips.
Vi tänkte fara till Öjebyn och hänga med några men det blev aldrig av, istället började vi bege oss hemmåt för alla kände sig trötta.  

EVERY ROSE HAS IT'S THORN.

 
Godmorgon, blev inte många timmars sömn inatt, när alla tillsist lyckades somna så vakna man upp och det var så kvavt att man inte kunde andas!  Så blev kanske 1-3 timmar totalt.
Vi såg en film som kommer resultera till att jag inte kommer kunna äta majs, se småbarn eller gå in i en kyrka.
Vilket är väldigt sorgligt för jag älskar majs! Tror filmen hette något i stil med children of the corn.
Men trevligt hade vi iaf! På morgonen startade jag upp med en burger från sunes, sen sov jag några timmar här hemma.
Ni får typ inga bilder därför att det blev någonting konstig med dom. Men ska se om jag kan fixa det!

CAMPING!

 
Efter att vi inhandlat godiset fick vi skjuss till Angelica där vi slöade till nån film ett tag. Sen gick vi en liten skogstur till Sebbes Epa så drog vi + Nicke iväg med husvagn till pitsund för campiiiing. Gick fan inte snabbt att dra en husvagn med epan!
Är hemma hos mig nu och hämtar saker och byter om till myskläder. Kanske ska äta någonting också för är jävligt hungrig, sen bär det av dit igen!  

HEJSAN!

Sitter i bilen nu och är strax framme! Är GRYMT godis/glass sugen så det kanske blir en sväng förbi någon affär och inhandla det! Hihi.


THE BEAUTY IS THERE BUT A BEAST IS IN THE HEART

Dagen har varit jätte kul! Fast är riktigt jävla trött just nu alltså.
Vi har spelat badminton och haft ansiktsmålning, tyvärr ser man kanske inte så bra vad vi föreställer!
Har ätit spagetti till middag så snart kommer energin spruta ut! Det blir kanonbra till ikväll då jag ska umgås med Nixan. Så jag inte somnar!
Men nu måste jag börja göra mig redo, hörs!

TRANSFORMERS!

Ligger och ser denna coola film just nu!
När den är klar sedd ska jag sova, klockan ringer redan halv 11 imorgon. Måste hinna springa en runda innan Moa kommer på besök.

A THOUSAND MILES CAN SEEMS PRETTY FAR, BUT THEY'VE GOT PLANES AND TRAINS AND CARS.

 
Godmorgon! Sitter med myskläder och tare lugnt. Blir kanske en tripp förbi stan senare med Emelie, om jag orkar.
Annars kommer min dag vara gode lugn tror jag, chilla pung med djuren. Kanske lär dom något coolt trick?
Skulle vara naJJJJs. Typ hunden att rulla runt eller Håkan något nytt ord?? Än är dagen är ung.
 

:PP^^

 
Kom nyss in. Nu ska jag ställa mig i duschen och sen äta något lätt! Sen invänta att Kita ska komma hem.

THEY COULD NEVER DEFINE WHAT'S BEEN SAID BETWEEN YOUR HEART AND MINE

 
Hallå där, håller på att göra lite ändringar i bloggen så den kommer vara lite ful ett tag fram över!
Annars så har min dag varit ganska tråkig, vaknade sent och ska snart äta. Senare ikväll ska jag ut och springa, kanske tar med mig Zigge.
Och efter det blir det onsdagsmys med grannen! Vi kanske ser en film, bakar eller något annat skoj.

-

 
 
Blev inget volleybollande för mig ikväll. Orkade inte köra moppe, blir så grymt mörkrädd på kvällarna så är det iskallt. Men hade det jätte trevligt hos brorsan! Han skjussade hem mig kring 10 någongång.
Nu ligger jag och ser på 21 jumpstreet, verkar som en rolig film än så länge. Haha.
När den är klar ska jag försöka sova, godnatt!

B'STA BROOOOOOR

 
 Hejsan måste tyvärr bryta mitt löfte idag för min bror fyller år så då ska jag snart dra till han där det bjuds på massa fika och sånt. Men han fyller ju [r f;r fan. 
F[r  'ven d[ tr'ffa p[ lilla Levi.
Efter det skjussar han mig till stan d[ det blir volleyboll med n[gra brudar.
Men nu klickade jag i n]gon cp knapp jag inte vet, s[ vi f[r h;ras senare!

SEGMÄNNISKA.SE

 
Nu sitter Nicoel hos mig och fixar sig, sååå jag gör ingenting. Kollar på henne. Hon har dock inte hunnit så långt än så kommer nog sitta och kolla på henne ett tag. Lägger in en bild så ni också kan göra det. Om ni har tråkigt :)

I COULD GET USED TO THIS

 
Sitter just nu och är hur godissugen som helst, men har lovat mig själv att jag bara får äta sånt på helger så äter en macka och frukt istället. Inte lika gott, inte ens lite nära lika gott. 
Har även varit lite duktig och sprungit idag, känner att jag måste börja göra det, har blivit så fruktansvärt lat.
Annars ska jag nu sätta mig och se top model och chilla tills Nixan kommer ikväll, ha det bäst!

LK

 
Hallå, har ju inte hunnit blogga något om LK men det var faktiskt kul! Utom att break dance gick i riktig snigelfart!
I början umgicks vi lite med Sofia, Emil och Elin och senare träffade vi Felicia Emilia och Elina så då gick vi med dom. Kapten röd och dead by april röjde som fan! En dålig sak var bara att jag skrek så mycket så nu har jag ont i halsen igeeen. :( Tyckte nattbussen var alldeles för dyr, om man ska betala så mycket för att åka en buss borde dom åtminstonde ta en så stor att alla fick plats.
 
 

=)

Chillar hos hjärtat med en massa godis vi inhandlat från tio till tolv tidigare ikväll. Har annars bara snackat och tagit det lugnt. Börjar snart köra hem så jag orkar upp imorgon, fast satan så kallt det börjar bli om kvällarna. Känner mig som en tinande isbit varje gång jag kliver in genom dörren. Ingen hit precis!


WHEN I'M WITH YOU, THE EMPTINESS THAT I HAVE FELT MY INTIRE LIFE IS GONE.

 
Om några minuter bär det av till LK, hoppas på en riktig härlig kväll!
Ska försöka komma ihåg att ta lite bilder men hoppas inte på för mycket, ha det bra alla! Heejs

SMILE BECAUSE YOU CAN.

 
Min kväll blev rätt mysig och bra ändå, for till strömlida där det var ett gäng och grillade. Så satt vi där och snackade och hade det trevligt.
For hem kring 12 då det började regna, fast tror det slutade ganska direkt
Nu ligger jag och ser på top modell och skriver med några på fb, om LK osv.
Men ska upp lika tidigt imorgon så ska nog sova snart, gonatt ♥

DUDE, I LIKE YOU.

 

Hallojj! Denna varma och härliga dag har till större delen spenderats med finAlva, mycket skratt och skoj blev det. Men hann även med att träffa Felle, Nixan, Leffe och nån!

Jag och Felicia åt på subland, fyfan det va göttttt. Åt en hel supermeal macka själv. Stolt ☺

Fanns inga sygga kläder som jag såg men fick med mig en bh och ögonbrynspenna hem.

Nu ska jag chillapung till kvällskvisten knackar på min dörr och då får vi helt enkelt se om jag orkar göra någonting ikväll!

Imorgon blir det iaf LK med Nixan och Carris. Kommer äga, se kapten röd och dead by april!!! Bara lite problem än med hur i hela helvetet vi ska ta oss hem men det löser vi på något sätt.


SOMEDAY YOU NEED ME LIKE I NEEDED YOU.

 
http://picasion.com
 
Om ni har tråkigt så kan ni ligga och stirra på den cirkulerande pricken, den var välldigt underhållande!
Annars halvser jag på superskinny vs superfat, det är otroligt hur man kan få i sig så mycket och klara sig på så lite.
Har annars sjukt kul, haha. Otroligt roliga människor vakna denna tid, hahaha!
Imorgon ska jag kanske grilla med några på strömlida, om jag pallar. Har blivit så trött av mig! 
Fast inte på kvällarna, ska kanske gå och plundra kylen? Ja det lät bra, natti! ☺
 

STAAAN

 
Ikväll ska jag ha en riktigt tråkkväll! For en sväng och köpte morötter, gurka, pringles och dipp så väntar på att dippen ska bli god sen ska jag hugga in på det tsm med några bra filmer.
Så mycket spänning kommer min kväll innehålla!
Imorgon blir det stan klockan 12 med Alviiiieeee, åh så kul att umgås med den tjejen! Blir tyvärr inte så att jag träffar henne så mycket under sommaren.
Men nu ska jag gå och kolla dippen, puss!

~FILM~

 
Vaaaken!! Ligger och ser klart filmen jag inte orkade se klart igår och är arggg. Usch vad jag är trött.

EVERYBODY HAS THEIR PRIVATE WORLD WHERE THERE CAN BE ALONE.

 
Är hemma nu och skriver med lite söta människor. Ska strax gå i duschen och sen äta mina chokladkakor jag inhandlade ikväll! Kanske också ser en film, låter toppen! Kommer nog inte blogga något mer idag så säger godnatt nu!

INGET VAR TACK VARE DU.

picasion.com
 Hallloooj! Ska strax börja bege mig mot Nixan. Försöker hitta min webbcam, kan se den men på datorn är den borta :O Så ni får en tråkig bild.

17:13

hahahaha ♥
 
Halllå! Äntligen börjar jag vakna till liv igen, min uppstigarplan sket sig ju regält. Men det var vädrets fel!
Vem orkar stiga upp om det första man hör när man vaknar är regn? Det ska ju vara små söta fåglar och solsken..
Jag åt då nyss middag och nu sitter jag och spelar songpop. Skitkul spel!  
Ska börja höra av mig till Oliver som vi mest troligt är med ikväll, skitkul :D:D:D
Men ni får hade superbra så bloggar jag senare nån gång!

I WANNA BEGIN BUT I DON'T KNOW HOW

 
Har just sett klart en film men känner inte för att sova riktigt än, imorgon blir det ställa klockan på 11 så jag börjar kunna sova om nätterna igen. Ska gå och äta någonting tror jag, natti alla ni!

RSS 2.0