MYSKVÄLL!

 
Nu sitter jag hos mig med Nicole och flådar, samt planerar inför morgondagens äventyr. For som sagt en sväng till phb men he blev så kallt så vi for hit igen. Nu ska vi bara  mysa på ett tag, hade!

HALLÅ

 
I väntan på att min middag ska bli klar pratar jag i telefonen med Nicole, hon kommer om ett tag och då far vi ner till phb och ser vad som händer dära. Riktigt härligt väder så kör på shorts ikväll! Inte många dagar denna sommar man kunnat göra det. Tyvärr. Men nu kallar maten, hejs!

VÄRMER MAJS :PP


PLÄTTAR ♥

 
Förlåt igen för min sugande uppdatering men nu ska jag skärpa till mig! Igår började kvällen med tv hos Emmelie, men inte så länge för Nicke, Jesse och Helene var på guldkusten så vi for till dom! Emelie stack efter ett tag och senare kom det lite mer människor. För hem kring 1 tiden ihopp om att orka stiga upp tidigt idag men icket. Nu ska jag gå ner och äta plättar, hejs!

MELON!

 
Min kväll har varit riktigt mysig och bra! Nu pratar jag skype och ska snart sätta på nån dålig film att somna till. Imorgon på dan ska jag kanske på stan, men inget bestämt. Vi får se helt enkelt! Godnatt

TELEFON MED EMMA!

 
Tjenis, kring 3 idag ringde Nicole och bad mig komma till stan, så det var bara upp ur sängen och fixa sig lite snabbt. Så har vi spenderat dagen med att åka lite karuseller och hänga med Oliver. Snackade även med Leffe, Alle och två som var lite sociala med mig när jag väntade på skjuss.
Nu ska jag fixa mig lite mer, sen dra iväg med moppen mot en kväll som kommer bestå av att umgås med Nicole och Kottishhh. Härliga tider.

SISTA KVÄLLEN.

 
Kom just hem från kvällen som varit underbar! Jag oh Nicole drog till Robert där det var lite folk, bla Emelie. Där var vi till kring 10 tiden, då vi alla drog ner till PDOL. Åkte lite och sen pressa vi oss längst fram och såg Timbuktu. Han var grym!! Sen träffa vi en massa, vi åkte och snackade en hel del med. Nu sitter jag och ska se en film att sova till, natti !

PDOL

 
Hejsan och ursäkta att jag inte bloggade någonting mer igår men he blev bara it. Under kvällen var jag iaf med superhärliga människor och åkte en hel del karuseller. Jag och kotten slog till och åkte en hög karusell fast vi båda är höjdrädda, fyyyfasiken vad rädd jag var. Sen började vi bege oss hem kring 2.
Idag var det tänkt att jag skulle på stan med Nicole och Emelie men det kom andra saker ivägen så inväntar kvällen så träffas vi då istället! Önskar er alla en kanonkväll!

THE SCARS REMIND YOU THAT THE PAST IS REAL.

 
Fyfaaan så härlig dag idag! Solen skiner och fåglarna kvittrar. Har dock fortfarande lätt feber och ont i halsen  men nu skiter jag fullständigt i det. Var ner en sväng på PDOL med Nixan när jag vaknade träffade en massa trevliga vänner FYFAN VAD SKÖNT ATT SE FOLK IGEN! Sen såg jag på när hon och Oliver åkte en hemsk karusell och så åt vi gomat! Nu ska jag strax kliva in i duschen! Hojres

TE

 
 
 
Tjeniiis, har druckigt ett äckligt te men det hjälpte faktiskt lite så nu hör man vad jag säger. Tyvärr har jag gått och blivit snuvig men det är ju ingen fara det! Snart är jag kry som en nötkärna igen.
Tror jag ska ringa till nån för håller på att bli galen av att bara vara hemma och sova. Inte niiiiice, men vi får höras.

I HATE MY LIFE AND I WANNA DIE..

548094_238000626320295_323756236_n_large
 
Jupp, soligt och fint jävla väder, så idag kommer alla sola och få fin jävla färg medans jag ligger här, blekare än någonsin. Sen ska alla på pdol medans man själv ligger och dör. Jag vill också dit och ha kul :(:(:(:(:(:(:( <//333
Men måste gå nu för det är tusen jobbiga saker jag måste göra, släppa in hunden, hälla upp cola osv.  
 

GHJKKLKJH

 
 
Råkade glömma dataladdaren hos carro men hon skicka den med buss så det är fixat  nu! :) Annars mår jag riktigt dåligt +39 feber och ett rivgärn i halsen.Ska höra med nån om dom vet nån bra film att ligga och halv se till. Hade varit mysigt. Hojres!

TIDIG BUSS

Sitter på den tidiga bussen hem, för har så jävulskt ont i halsen min och kan knappt prata. Så just nu längtar jag bara efter att drogs halstabletter, cola, glass och sova. Har med datorn så ska slå ihjäl timman på bussen med att se film, hade!


CHIRRREE!

 
Kom nyss hem från en trevlig kväll i Älvsbyn. Vi har glidigt runt med några sköna människor, sett film osv! Nu ligger vi i sängen med gotta och facebookar, ska snart slå på en film att sussa till skulle jag tro! Känner mig lite sliten, ont i halsen och lätt illamående men det måste fan gå över till pdol, annars tar jag fan livet av mig :( Illailla. Ville upp tidigt för att sola imorgon men vet seriöst inte om jag pallar det, vill bara sovasovasova! Vi får se imorgon, natti!

MOT ÄLVSBYN!

 
 
Godmorron, denna morgon har jag spenderat med Moa! Vi har sett film och upplevt gammla minnen.
Ska snart börja göra mig redo för dagen, blir att dra till Älvsbyn och sova hos Carro. Vet inte vad för bus vi hittar på där men något händer säkert!

04:12

 
Nu är jag hemma. Kvällen blev grymt bra ändå, för att vara en söndag! :-D
Efter att ha kollat på då Emelie åt på MAX och kanat ner så hela jävla roomphan fick en blöt fläck så drog jag till Tobbe där det var lite folk. Vi chillade, lyssnade på rolig musik/videor, spelade ett läskigt spel och såg två kanon bra filmer! Sen hade alla andra dragit så jag skjussade hem Emma och sen for jag själv hem.
Nu ligger jag med en talrik fil och ska sova, natti ♥
 
Mitt jätte kära busfrö till vän Emma fyllde också år igår så ett stort mega grattis till dig, älsar dig till tusen!! Vi har så många gaalna och roliga saker kvar att göra.

ÄCKLIGT JÄVLA KALLT VÄDER.

Sitter just nu och ser en criminalserie hos Emelie. När den är slut ska vi hämta hennes moppe och göra något. Vi hörs när jag kommer hem!


SOME PEOPLE MAKE YOUR LIFE BETTER BY WALKNING INTO IT, WHILE OTHER PEOPLE WILL MAKE YOUR LIFE BETTER BY SIMPLY WALKING OUT OF IT.

Tumblr_m2tublcuku1qcysh1o1_500_large_large
 
Kom hem idag kring 12 någongång och kvällen var väl helt okej, vissa sakere var underbara andra inte.
Humöret var ju inte på topp som sagt. Har sovit sen jag kom hem, gjorde en paus för potatisgratäng och tomater sen somna jag igen. Nu ska jag släpa mig ner och se om jag hittar något annart ätbart, sen sova. Natti!

VILL HA SNÖ

 
Godmorgon denna morgon/dag har varit stressig och jag är allmänt irriterad.
Men det ska inte få förstöra denna kväll hoppas jag, Nicole och Angelica hänkar på vårat tältar äventyr. Vi kommer ha grymt jävla mega skoj. Bloggar säkert från mobilen under kvällens gång för nu drar jag mig mot Nicole. Hojres

SOME PEOPLE HANG ON WHEN THEY SHOULD JUST LET GO.

 
Hinner slänga in ett lite snabbt inlägg innan jag drar mig mot Nicole. Väl där ska hon fixa mina naglar som inte har blivit dom finaste sen vi var på stranden. Hehe. Måste tyvärr grubbla ut hur dom ska se ut själv men det hinner jag nog påvägen dit. Aja vi får höras,pusss

GODMORGON.

 
 
Halllåå där. Vaknade tidigare än förväntat med he gör ju ingenting ;) Tror jag redan ska börja packa till tältaräventyret imorgon med Emma. Får ju bara hoppas allt går vägen någorlunda, vi brukar inte vara så bra på det där att sätta upp tält. Tur vi inte ska ta samma som förr iaf. Men det kommer iaf bli grymt kul och taggar det som fan..bara vädret inte är sämst. Ska först bara ringa ett samtal till Nicole, har lite att prata med henne om. Hörs sen!

KVÄLLEN I BILDER


I THINK I NEED YOU, BUT I'M TOO SCARED TO ADMIT IT.

 
Efter en goomiddag, efterätt och lite slappande drar jag iväg mot Nicole! Tror kvällen kommer bli ganska lugn. Känner mig lite trött och sliten efter att ha luggit i solen hela dagen. Men skönt vare!

THEY. SAY. DONT. TRUST. YOU. ME. WE. US.

 
Nu känner vi att vi solat klart för idag så sitter nu och fördriver tiden i lobbyn tills Nicoles buss går. Då ska jag hem och duscha och äta. Blir att ha en ofixad kväll ikväll vilket känns grymt skönt.

-

Drar till phb och spenderar några timmar där! Ser lite molnigt ut just nu men det blir nog bättre.


TRY TO FIT IN WHERE I DON'T BELONG

min fina vän och våra gaaalna planer♥
 
Blev inte att jag var med någon ikväll, utan när jag hade duschat osv kände jag för att bara ligga hemma och dö framför film med massa mat och bara må gött. Ser just nu the reef, fan vad jag älskar hajfilmer. Bäst. Morgondagen kommer se ut gode mycket som idag, om vädret är bra, phb med Nicole. Sen på kvällen vara med hon och Leffe! Kanon, men vi får höras då nattinatti.

ÄNNU VARMARE

 
Vi ska snart dra till dollarstore och inhandla lite grejjor, sen ska jag hem, duscha, fixa mig och sen vara med Nicole igen. Kvällens planer är lite osäkra än så länge, men det kommer säkert bli kul!

KÄNNS SOM NATTEN BÖRJAR FALLA NER

 
Ikväll hängde vi med Martin! Hoppade studsmatta, käk på bigboy, glass på max och bus på lf bjöd kvällen på. Nu ska jag gå ner och tvätta bort sminket, sen lägga mig ner och lyssna på musik eller se en film. Kanske kokar mig lite nudlar.. men det tror jag inte att jag orkar. Hihi, ni får sova så sött!

HOS NICOLE

 
Körde nyss hit och vi dunkar bra musik, ska snart dra så ni får ha en höjdar kväll!! 

I VÄNTAN PÅ STRIPS

Hejsan, sitter just nu och väntar på att Nicole ska få sina strips, fast he tog då ett jävla tag att få dom!! Sen ska vi ut och fortsätta jobba på brännan, puss.


VARMT

Tumblr_m1uzfyocxl1qkkmtvo1_500_large
 
Gomorrongomorron! Har hunnit legat ute i solen på gården en sväng men plötsligt kom ett mega moln och skymmer solen. Så gick in igen, men nu ska jag bege mig till phb och vara där med puddingen min. Hörs!

GIVING SOMEONE A SECOND CHANCE IS LIKE GIVING SOMEONE A SECOND BULLET AFTER THEY HAVE MISSED THE FIRST TIME

 
Heey där. Har precis tvättat bort sminket och skypar med några som ringde. Ikväll har jag varit med Nicole, Leffe, Johan, även Jens (och nåra) som faktiskt fyller år idag, så ett stort grattis till dig!! Ska snart lägga mig för ska upp tidigt imorgon och sola, om vädret tillåter det. Natti!

I OPEN MY HEART FOR YOU AND NOW IM BEING SOMETHING IM NOT

 
Ledsen för mitt lilla blogguppehåll men har inte orkat dom senaste dagarna. Jag och Emma hade det mysigt i byske, minigolf, volleyboll, nattbadning osv! Kom hem igår på dagen och somnade direkt. Sen körde jag till Anna där det blev filmkväll med gotta! Kring 11 drog jag vidare till Tony där det var lite folk, så var med dom resten av kvällen. Idag har jag hunnit vara en sväng förbi Skellefteå, blev tyvärr inget köp för måste sparaa!! Nu ska jag pn till klockan 4, tjiiing

MINNEN FRÅN HÄRLIGA STUNDER PLOPPAR UPP I VÅRA HUVUDEN

 
Gokväll bloggen! Denna dag i antnäs blev mycket lyckad. Vi klarade färden till storheden och att köpa färg. Färgningen fick sen ett fint resultat utan gula fläckar och utan utväxt. En liten blekning av ögonbrynet och ögonfransarna bara, men jag tror hon klarar sig utmärkt ändå! Efter det så tog vi moppen till alvik och hängde med några boys. Sen for vi tillbaka hit och drack några glas med vatten, en fräsh smak av vatten. Nu ligger vi i Emmas säng.. fyll i luckorna själva. Godnatt bloggen! 

ANTNÄS

Ligger just nu i lule hos emsiii! Ska dra ner till Ica och sen blondera hennes utväxt, jag får väl göra mitt bästa! Sen får vi se vad vi senare hitta på för skojjj!


BYSKE!

 
Emma ringde nyss och väkte mig och det blir följa med henne till byske imorgon! Far redan idag efter solat till luleå så spenderar vi kvällen där. Kommer säkert bli hur awesoome som helst, det är kul i byske på sommarn.

hon vill va du

Halloj bloggen. Ikväll har Nicole kommit hit och hjälpt mej städa i mitt rum. Vilken himla snäll vän jag har alltså! Men snart ska vi köra vidare till stan, jag ska bara ta mej något att äta först! Hööööörs.

JAG ÄR SÄMST MEN DU FÖRSTÅR MIG

 
Ligger just nu och gör ingenting, som jag har gjort hela dagen lång. Kring 7 tiden kommer Nicole och hedrar mig med sin närvaro. Så underbar som hon är så ska hon hjälpa mig att fixa till i rummet, vi ska också sola och köpa nudlar! Sen är det oplanerat vart vi hamnar.
 

FILMTAJJM

Tjena sitter just nu med några hos Filip. Vi ska ladda ner någon film tror jag! Beger mig väl hem om ett tag och då bloggar jag om jag orkar! Kvällen har varit ok, nu har jag även min fina vän här bredvid mig. Loveu hjärtat.

 

 


-

 
Hejsan, idag har hela dagen gått åt att pressa i solen och bygga sandslott med fina vänner. Riktigt härligt! Ikväll blir det vara med Sofie och Julia, så hela dagen kommer va toppen! Nu ska jag äta lite och sen göra mig klar. Puss

SÄTTET SOM DU RÖR DIG PÅ

gif maker
Så jävla skönt att blogg appen fungerar igen!! Lycka. Kvällen har spenderats med Nicole, Julia, Sofie och Jennifer. Vi har suttit på p-däcket och snackat en massa. Ska bli sviningt bra väder imorgon så drar med Nicole på en solning på phb! Livet leker.

CHILL MED FINT FOLK


SKA GÅ OCH KOKA NUDLAR!

 
Och efter det ska jag äta dom! Hoho, kvällen är ännu lite oplanerad.. eller ja .. Ska iaf fixa till mig lite och sen ringa några samtal, sen vet jag säkert!  

FIGHTING EVERY SECOND OF THE DAY FOR MY DREAMS

 
Godkväll, kvällen har spenderats med jätte fina människor hos Tony. Tyvärr var ju inte vädret riktigt på våran sida, men vi tog saken i egna händer och ordnade en innomhus picknick! Med fika, saft, filt och härlig fågel musik i bakrunden. Hihi, sen drog vi jätte snabbt till tages för Bosse och Tony kände för ett dopp i det blå. Sen for jag Nicole, Hampe till Tony och avslutade kvällen med ännu en hajfilm :D Någon annan dag väntar del två!! Nu ska jag äta mitt godis och se en film eller två. Natti 

-

 
Sitter just nu i telefonen med Nicole vår kväll kommer mest troligt bestå av picknik med nåra! Riktigt trevligt. fast det beror ju helt på vädret. Ska snart draa dit så hejs!

VILL HA LJUST HÅÅÅR

 
Min väckarklocka ringde aldrig imorse, så Moa fick komma och väcka mig! Vi körde till stan där det var en hemsk loppis med hemskades mycket människor. Vi klarade inte av pressen mer än någon minut, är ingen loppismänniska precis. Sen gick vi på stan resten av dagen, fick med mig två bhar hem, men det var allt. Nu väntar middag!

DU SOMNA DEN NATTEN SÅ VAKEN OCH DRÖMMER OM ALLT

 
 
Först hängde jag och Nicole lite på phb och sen drog vi, och Hampe till Tony och vi började ladda hem en hajfilm, så bjöd Tony på choklad! ☺ Under tiden vi väntade på att filmen skulle laddas klart gick vi även till 10-12 och köpte popcorn, sen under filmens gång kom det lite mera människor dit men det märkte man nästan inte av för filmen var så spännande!! Helt klart 5/5! Men nu ska jag sussa blir upp i tid imorgon ska vara med en superduper underbar Moa! Då måste man va pigg, natti

MIN FÄRGADE BAJSKORV

 
 
 
 

EN VÄN ÄR EN VÄN HUR TASKIGT LIVET ÄN GÅTT

 
Tjena, inatt tältade vi som sagt och det var ritkigt trevligt. Fick ändå lite sömn men det värsta var på morgonen när jag och Nicole står där helt ensamma i den stekande morgonsolen och bra "hur börjar man ta ner ett tält".  Sen att släpa med det till Nicole, var påväg att ge upp men då kom hennes söta Begnt och skjussade oss till henne! Ska snart dra till henne igen, måste bara äta, fixa mig osv först.  

THE REVENGE IS SWEETER THAN YOU EVER WERE

 
 
 
 
Kom precis hem från stan och ska ställa mig i duschen och göra mig klar, ikväll blir tältningen av! Och vi har dessutom fått med oss några till. Jag och Nicole har haft det skitmysigt på stan, lekt runt i en massa affärer osv. Sen får vi reda på att det är gratis palt på stan idag så då passade vi ju på att äta palt också! Fick med mig hem en skitmysig tröja från bikbok och två gulliga armband. Har även en massa presentkort på cubus, CUBUS av alla ställen, it fan hittar jag något där inte. Vad är det meningen att man ska köpa där?? Jaja nu väntar duschen hejs! :)     

OM DU ÄLSKAR MIG KOMMER JAG LÄMNA DIG. OM DU LÄMNAR MIG KOMMER JAG ÄLSKA DIG

 
 
Kom nyss hem från en mojsig kväll med fin vännen min. Ska upp tidigt imorgon och sola, (om det finns någon sol) och sen klockan 1 ska jag befinna mig utanför Nicole så ska vi ner på stan en sväng och shopppa! Eller ja, har presentkort som måste användas, har en tendens att glömma bort dom och det känns ju ganska så onödigt! Ni får sussa sött!

UPP OCH IVÄG

 
Godmorgon mina fina läsare, min dag började ungefär kring tio och då gick jag ut och hann få några timmar i solen. Känner mig äckligt blek efter danslägret så det var behövligt! Inte för att jag blev så mycket brunare men.. Min underbara vän Nicole vaknade just och jag har bestämt att vi ska tälta ikväll, vi måste bara komma på vars.. det blir mega skoj!!

HA DEN ÄRAN!

 
Måste bara passa på, medans natten är ung, att gratta min finfina vän Angelica Konttaniemi på henne 15års dag! En jätte underbar tjej men bra humor och lite crazy. En snäll mormor har hon som bjuder på gott bröd och saft. Hoppas du har en jätte bra dag vännen, det förtjänar du ♥

DU ÄR MIN LADY OCH JAG ÄR DIN LUFFSEN

make a gif
 
Hemma, måste nog säga att jag kört rekordsnabbt idag! Tog mig från phb till coop och från stan till mig hur snabbt som helst!! Som ni säkert kan gissa höll jag på att glömma av mina nudlar när jag Emma Angelica och Nicole gleeed runt på cykeln men hann ändå dit i tid, med 6min till godo! Jag och Nicole höll faktiskt på att mista våra liv på cuppen. Efter nudel köpet drog vi till Nicole och åt ett packet var, riktigt riktigt gott vare! Sen for vi till tages och snackade med Hampus om fruktkött i juice osv. Haha nu ska jag chilla på ett tag, tills jag somnar! Nattii

CAN'T STOP

 
 ♥
 
Tjatja, ska ta mig lite middag i magen sen invänta Nicole som iförhoppningsvis kommer lite tidigare idag! Ska även försöka övertyga hon om att bada men jag vet inte hur det kommer gååå..troligtvis inget vidare men tänk så härligt. Har ju fan nästan it badat nå på hela sommaren hitills! Sen ska jag förbi coop innan det stänger och köpa årsförbrukning av nudlar. Mums!! Och efter det får vi se vart vi hamnar, kanske i ett kök fullt med kokande nudlar... säkert inte men drömma kan man ju!

IT'S A SMALL CRIME AND I GOT NO EXCUSE

 
 
 
Godmorgon alla fräna! Ska snart gå in i duschen och sen så smått börja göra mig klar, tidig för en gångs skull. Har inte så mycket intressant att skriva, utan gör ett till inlägg när jag vet hur dagen kommer se ut! Puss

CAN YOU HEAR ME

 
Home sweet home! Kvällen har varit riktigt bra. Först drog som sagt jag och Nicole till phb och var med bla Nicke, Ed, Jens och några. Men vi drog ganska tidigt för jag ville iväg och försöka hitta några jättegoda nudlar jag varit sugen på hela dagen. Men varken tio till tolv eller statiol hade dom och coop var ju självklart stängt! Så vi drog och snackade med Emelie och sen drog jag och Emelie till henne och hon hade nudlarna! ♥ Så nu är jag riktigt fett lycklig och kommer sova gott. Godnatt!!

BRUMBRUM

make a gifSådärja nu brummar vi iväg! Ha en bra kvälll så hörs vi

WISH I COULD TAKE IT BACK.

 
Ligger just nu i sängen och skypar med min finfina vän, + så väntar jag på att modern och fadern min ska komma hem med matmatmat!! Sen blire invänta vännen min som ska komma någongång ikväll. Vi har planerat att det blir först en sväng förbi phb och sen se vart vi hamnar. Superduperbraa!  

JAG ÄLSKAR DIG SÅ MYCKET ATT JAG HATAR MIG.

 
Blev aldrig att jag drog till Nicole igår, var så jävla trött efter min pn så det kändes som en stor fara att kanske somna på moppen på vägen hem, eller kanske aldrig ens ta sig dit?? Så ska vara med hon ikväll istället! Goodmorgon btw, skriver med en livrädd emma som ska köra upp idag, men det kommer gå superbra med dina skillllzzz hjärtis!! Ska snart gå ner och käka lite frullle, har blivit hungrig som ett as sen på lägret! Hejs vi hörs

ONE DAY

 
Vad söta läsare som läst bloggen hela veckan fast jag varit borta, puss!! Veckan på danslägret har varit både rolig och.. mindre rolig. Har saknat mat, min säng och min duschen, för den där var inte den finaste. Men har lärt känna en hel del underbara och roliga människor och lärt mig dansa lite mer stilar, så det är nice! 
Kom hem mycket senare än jag trott och är sjukt svinigt äckligt trött så tror jag ska ta en pn innan jag drar iväg och umgås med min kära Nicole i piteååå.

RSS 2.0