BELIEVE.



Tänkte göra ett godnattinlägg var ett tag sen känns det som! Lyssnar på musik men känner mig trött så ska nog ta och gå och sova snart, ska bara låta håret torka så det inte är helt kaos imorgon. Mössa ♥ Min nya räddning! Haha, men ni får sova så gott så hörs vi, pusssar.


VI HAR DET BRA.


ÄLSKAR DIG MONGO!




Hejsan. Idag på skolan hade vi dans på gympan, huvva finns fan inget värre! Men iaf, efter skolan drog jag till Rebecca, vi fixade några saker och sen tog vi bussen in till stan. Hon kollade lite saker och sen åt vi på subland, det smakade underbart!
Efter det for jag och kollade synen, bra som tur är! Nu sitter jag här och känner att jag måste plugga. Har franska och engelska till imorgon och så har vi ett assvårt no prov nästa vecka. Känner mig död. Helgen är lite planerar och verkar bli asbra! Hörs senare puss!  


FINT


FÄRGNING PÅ G!

Sitter i bilen på väg hem från stan, köpte en t-shirt, mössa, sjal, tröja och bh. Fanns en till tröja som jag ville ha men kände mig lite snål. Efter maten ska Emma färga mitt hår och jag kanske Emmas, hihi. Sen ska vi hitta på något. Men bloggar senare sötisar!


NU BLIR DET CS.



tjuuu


SHUUU.

Sitter just nu hos Emelie och dunkar musik. Vi for ganska sent till stan, sen lämnade vi av något spel till Hampus och sen drog vi och åt. Det var göött. Snart ska vi vara med några, hehe. Sen inatt så sover hon hos mig, det blir säkert jätte bra det! Hoppas alla har en bra kväll för det ska iaf jag ha!

WHY DO ALL GOOD THINGS COME TO AN END.

 

Goodmorgon, själv har man redan sovit 10h inatt. Och klippte mig aldrig, orkade inte. Haha, så det får bli någon annan dag snart. Ska snart se en film men det går så sjuuukt segt så vet inte om jag orkar. Slutar halv tre så vi får hoppas på gudarna att mina föräldrar är lediga och kan hämta mig, annars hörs vi halv 5. Tjiiiiiiiing


KOLLA!



Kolla snyggingens blogg! Hon bloggr inte så ofta, men när hon väl skriver är det grymt! ;-)

Kvinnan på denna bild kallas Emma Olivia Nilsson, hon är 1.61 lång och blir väldigt sur om man säger att hon är 1.60. Och om du skulle råka kalla hon för det, kalla hon för allt i världen INTE sur. Då jävlar smäller det! Hon är blond och söt som en sockerbit! Alltid glad med ett leende på läpparna. Skrattar väldigt fint, lite som, hohohihiehhehehehohohohoho. Hon gillar killar, p12 dras ofta till hennes söta ansikte. Och dom blir ofta ledsna när hon inte besvarar deras känslor. Hon använder parfymer som britney spears (den rosa) Paris hilton (cancan) och massa andra. Så hon luktar alltid gott. ;-) Hennes favorit rätt är hennes mamma Malins köttgryta. Sitter som en smäck i magen enligt Emma. Ett busigt litet frö som gillar att, dricka monster och vara uppe till klockan åtta på morgonen och prata skype, så lägg till _emmaebest_ om du har lite att göra. Hon är iallafall världens sötaste och finns alltid där för en. :* Måste börja avrunda för nu ska jag dra till henne, pusshej.


LIVET LEKER.











Är nyss hemkommen från en trevlig kväll. Den börja med att jag och Nicole drog till thai garden och åt kykling, efter det gick vi till bio3an, där hittade vi Mira, Frida och en glassgubbe! Fyfan vad nice alltså! Sen gick vi till coop och köpte gotta, sen drog vi iväg mot munksund där Carro och Minna var. Vi gjorde inte så mycket alls, Minna väldgästade min mobil och fb litegrann så har någon fått nått freakat var det troligtvis inte jag! ;-)
Hoppas ni fick en azuuuum kväll, nu ska jag se film pusspuss!


SÅ GLAD ATT DU ÄR DU.


Idag är inte vilken dag som helst, utan idag är det 1år sen jag och min pudding blev vänner. Tiden har gått helvettes for och så många otroligt fina minnen vi har. Så glad att jag lärde känna dig och du betyder otroligt mycket för mig! Du vet vars du har mig, l♥u.
-'
Senare idag ska vi ut och äta middag på någon resturang som ännu är okänd, får se vad vi känner för. Sen ska vi ha en toppen kväll, det lär blir grymt.











































Orkar inte lägga upp nå fler, puss min fina vän. 


VAD SKA JAG GÖRA NU DÅ DU INTE LÄNGRE FINNS VID MIN SIDA.



Förlåt att jag inte har bloggat någonting idag men har försökt mobilblogga ett x antal gånger men det har skitit sig. Jag vaknade kring tre, for hem och åt och sen böt jag kläder osv så vid halv åtta så for jag till Nicole. Vi hade det lugnt men nice. Först for vi till sunes och köpte en storstripsmeny och direkt efter det vidare till max och köpte en söndag. Noobs^ Sen hämtade hennes farsa oss så drog vi till Frida. Fast där hann jag bara vara några minuter innan jag skulle hem. Nu ska jag bädda ner mig och se film, tjaoo.


1 JANUARI 2012



Gott nytt år alla! Under året som gått har jag fått lära känna massa mer underbara människor. Visst man har ju tappat en del också men med tanke på dom nya gör det inte så mycket. Men man får ändå hoppas att 2012 blir lite bättre. Orkat inte prata så mycket om året utan nu blickar vi vidare.
Gårkvällen var kul fast den inte riktigt blev som planerad. Spenderades mest med Emma men vi träffade också annat trevligt folk under kvällen. Kring 12 gick vi ut och såg raketerna sen gick vi hem till Emma och somnade inte förens kring 6-7. Sen sov vi till klockan 5 idag. Hehe. Nu ska jag snart göra något av dagen, pusspuss!


RSS 2.0