DAGAR SOM GÅR BLIR TILL DAGAR SOM HAR VARIT.



Haha nån random bild från sommaren. Åh så jävla grymt det ska bli! Just nu så gör jag inget speciellt, har inget att plugga till och tar det allmänt chill. Är riktigt jävla less skolan nu, två hela dagar till. Imorgon blir det vara med Nicole!! Ska även vara med i någon innebandy turnering på måndag, som att jag kommer äga med mina innebandy skilllzzzz. Ja eller hur det nu blir med det. ;-P


NU SLÅR JAG PÅ BB MED NICOLE I TELELUREN.


YOURE BEAUTIFUL.

Tjoho kom just hem från en random kväll hos jazmine! Doppade morötter i dipp och hade det väldigt trevligt. Frida var också där. Känner verkligenverkligen usch inför denna vecka men får ta och bita ihop, snart lov ju!! Natttttiiii


HJÄRTAT.

Hejsan. Sitter hos Nicole och lånar hennes dator så jag kan göra ett lite snabbt inlägg till er som fortfarande troget läser min blogg. Veckan har mest bestått av plugg så det orkar vi inte gå in på.
Men i fredags så fyllde en finis vid namn Sofia år, så ett stort grattis till dig!! Spenderade kvällen hos henne med fint folk, sen sov jag dära. Idag när vi vaknade fixade vi oss snabbt och sen drog vi till luletown och mötte upp Emma! Fick med mig ett linne från HM. Kring 3 tog jag bussen hem och nu sitter jag hos Nicole. Ha en bra lördag alla, love.

SÅ MÅNGA GLÖMDA MINNEN VI DELAT.









Kvällen har varit asbra och nu sitter jag på skype med en sötis vid namn Jazmine. Först for jag en sväng till Nicole och efter ett tag kom Oliver så gick vi till Tony där Hamps var. Vi gick ner till tio till tolv och köpte godis och sen gick vi tillbaka till Tony och gjorde choklad. Sen satte vi på grave encounters, huvva usch blä vilken film. Haha höll på att skrika ihjäl mig, nästan. Så äcklig. Men bra. Är tyvärr inte ett dugg trött efter filmen så kommer nog inte sova på ett tag, men säger godnatt till er nu. Loveee.


GODNATT'

      
 





Kvällen blev lyckad! Tack alla som gjorde den så bra. På stan gick vi omkring, fick gå lite forever alone ett tag men det var värt, tack för alla super super fina presenter! Puss på er. Kring 5 gick vi till ica och köpte taco ingridienser till våran gomiddag. Sen hade vi våran spelstund och såg the grudge3. Nu sitter jag och Jazmine och skypar men några och ska väl snart sova, pussgodnatt!


UNDERBART.



Naw så sött inlägg där nere. Fast bilden var väl inte sådär helt ok. ;-) Puss!
Annars så säger jag grattis till mig själv, haha. Vaknade kring nio och har hunnit städa lite osv. Kring två bär det av till stan för att döda några timmar där och sen ikväll kommer några till mig så ska vi ha en luugnt kväll. Blir säkert trevligt. Puss!


Grattis Angelika

Stort grattis till dig gumman, hoppas du får en jätte bra födelsedag med massa awesom
presenter! Puss på dig sötis:* ♥

2012-02-16

 
 

Kom just hem från en lugn kväll med Jazmine och Nicole, massa godis och filmen jag saknar dig! Haha måste bara fråga vad fan det är för film? HAHA. Vi fick tillbaka SO uppsattsen idag, fick C så är ändå nöjd! Om cr 1h fyller jag 15, så det känns nice!! Sitter just nu i telefonen med Nicole och hon spelar någon förjävla dålig musik, haha. Men ska vara social med henne nu. Love.


SMIIIID

 
 
Dagen har varit helchill, på franskan fick vi bara skriva någon text om att vara i en affär och sen flöt bara matten, SOn och svenskan på. Efter skolan for jag och Nikita och fikde hos mig och sen for vi på en kort promenix med hennes hund. Var hos henne ett litet tag och nu sitter jag och är social med massa fina människor. Ska fortsätta med det, love.


11:56



Gooodmorgon, kom hem kring ett igår och då orkade jag inte blogga utan gick direkt och la mig. Kvällen igår var kul, men tyvärr kände jag mig mest trött typ hela kvällen. Idag har jag inga som helst planer, ska nog bara vara hemma och kanske gör lite läxa. Ja så blir det nog, men jag bloggar väl någongång sen, hejs!


OLD AND NEW.





Kom hem för ett tag sen från en bra kväll och tror jag ska slå på en film. Jag och Felicia gjorde dagens fail genom att gå in och hänga av oss våra saker i fel lägenhet, men som tur var han som bodde där inne på toa och han aldrig se oss! Kvällen spenderades med Felicia, Sofie, Emelie, Andreas och lite Tony och Hampus och massa godis! Haha, imorgon blir det hitta på nått skoj med sötemma! Bloggar iaf då, goodniiiiight


ON ICE.

Här får ni några jävligt lejda bilder sen dagen!

 
 

Hade skridskor på gympan och kan bara säga att det var nästan kungligt! Dagen har varit helt ok, nu väntar en hög med läxor på mig och sen tvn! Nice.


KAPITEL 3 AV 9



Nu ska jag vara lite sådär halvt duktig och läsa boken vi har i svenskan. Hungerspelen, har redan läst den en gång fast för ett bra tag sen så minns inte så mycket men ändå drygt.


FREAK



Tänkte blogga när jag satt hos Nikita men appen laggar ju sönder. Skolan var chill med sovmorgon och allt! Lämnade även in SO uppsatsen så då har man en lektion mindre imorgon, typ jaaaaa!!! När jag kom hem gick jag till min favorit Nikita och fikade och har varit där tills nu. Har inget intressant att säga lägre. Hejs


LESKII

Godmorgon alla! Gårkvällen var kul, vi åt tacos, chillade till melodifestivalen och sherlock holmes och spelade spel haha. Hampus kom även förbi och joinade oss under kvällen. Nu har vi nyss vaknat och ser paranormal activity som vi inte orkade se klart igår. Ni får ha det bra, pusspusss


LIGHT UP





Ledsen att jag inte bloggade något ígår men det var omöjligt att överföra bilderna till datorn och det känds onödigt att blogga utan bilder. Men kan berätta om dagen nu, efter skolan drog jag med Emma och Felicia till stan och försökte fixa praoplats. Gick åt helvetet, men vi ger inte upp än ;-) Sen kring 5 kom Sofie så gick alla till thai garden och åt, gudomligt gott var det. När vi suttit där i cr 2,5 så gick vi och träffade några ett tag, sen for jag hem och såg lite teve. Kvällen var toppen, synd bara vädret fullkomligt sög! Typ -30.


ALLA BARNEN KOM ÖVER VÄGEN, UTOM ADA, HON BLEV PÅKÖRD AV EN LADA.



Här över ser ni en grymt ful bild på en häst. Haha. Efter skolan så hämtade min brorsa upp mig så for och åt på max och sen följde jag han till lillpite och har varit där hela dagen. Åt bullar och gjorde lite läxa. Kom nyss hem och sitter och pratar i skype med några. Så  vi får höras senare, pusshej


RSS 2.0