WORDS CANT SAY WHAT A LOVE CAN DO

Hade tänkt gå ner och hämta b&j och gotta mig med den i väntan på att tiden ska gå snabbare!

 

 


YOU LEFT ME DROWNING IN MY TEARS AND YOU WONT SAVE ME ANYMORE

Godmorgon! Gårkvällen spenderades i pitholm med Martin, Stella, Victor, Elias, Tom, Nicole, Olle och John! For hem kring 1 tiden för att orka äta min b&j innan det blev sovdags! Idag ska jag bara ta det lugnt, har redan hunnit vara ute och solat en stund på morgonen. Är jätte sugen på fanta wildberrys men min tunga håller inte med. Den sticker som satan sen igår så jag måste vara lite överkänslig mot något i den tyvärr.

 


YOU PROMISE ME HEAVEN THEN PUT ME THROUGH HELL

Min kväll igår blev att dra till munkan och vara med lite människor. Efter ett tag drog jag nixan martin och tom till john och åt nötter. Sen mopade vi till djupviken för att vara med Emil, oliver och Bosse. Efter ett tag blev vi lite småsugna på Max så drog dit. For sedan hem och han sova nån timma innan jag fick prata med min söta Emma till kring halv 5. Loveu världens bästa. Idag kom Rasmus och sen skjutsade han mig till stan så var där ett tag. Drog sedan till Nicole innan jag for hem. Kvällens planer är ännu lite oseddaaaaa

 


PÅSKCUPCAKES!

 
Som ni ser så lyckades vi någorlunda med våra påskcupcakes! Vilken lycka. Det tog oss hela förmiddagen så har inte hunnit ta någon mumsbit av dom än, men jag kan nästan garantera att dom smakar gott. Kvällens planer är änn inte riktigt bestämda, men något roligt hittar man nog på. Hoppas ni får en asbra fredag, pusshej

TONIGHT I NEED YOU MORE THAN YESTERDAY

Precis innan jag skulle fara fick vi beskedet om att stan var stängt idag. Illailla. Så jag har nyss städat mitt rum och sitter och inväntar att Nicole ska komma till mig så ska vi försöka oss på att göra några riktigt mumsiga cupcakes! Kan inte bli mycket bättre än att få spendera fredagen med min pudding. På tal om mat så tror jag att det blir en pestopasta till middag. Äckligt gott!

 


I NEVER KNEW I HAD A DREAM UNTIL THAT DREAM WAS YOU

 
Hejhej, gårkvällen var trevlig. Vi sysselsatte oss med att spela kort och tvtittande! Tog inga bilder men såg att Nicole iaf hade varit i farten. Ska se om jag kan hitta några snygga kläder att beställa hem, så ska jag kring 1 bege mig mot stan, 3dje dagen irad, och se om jag kan hitta något snyggt där också! Kvällens planer är ännu osedda. Som ni ser är min blogg även kaous men om jag hittar tid så blir det fixat idag.

HANGING ON THE PROMISES

Förlåt för usel bloggning men har it orkat. Haft fullt upp. Igår hade vi simprov, check! Efter det drog jag och Ida och lyxade till det på rödalyktan. Rasse kom och så gick vi på stan, köpte en tand och hårborste! Sen drog jag till nixan och åt plättar. Senare mot kvällen så hämtade vi upp Erik och drog och säg skräckfilm med Jonas och Jocke. Efter det for vi ut och träffade folk lite här och var. Idag vaknade jag kring 9 och då frågade Simon om jag ville stana med han så drog dit kring 11, sen for vi och spelade monopol hos Erik. Kring 2 körde jag till nixan och åt lunch. Vi sov lite och började dra hem kring 5. Ikväll blir det va med hon Rasmus och Jocke!

 


GRATTIS PUDDING!

Tusen pussar på dig min finaste vän!

I CAN'T LIVE WITH OR WITHOUT YOU

Här över ser ni våran otroligt smarriga frukTsallad! Först for jag till Martin och myste med hans kisseungar och sedan drog vi på ica och köpte frukt och sen vidare till Hanna där det var ett gäng människor. Skolan idag har varit hemsk, gick till fyra. Ska snart fara och hämta upp Emma och Beccis som jag fått med mig att se en musikal. Får då träffa mitt födelsedagsbarn!!! ♥ Så längtar!

SOME PEOPLE SEARCH FOREVER, FOR THAT ONE SPECIAL KISS

Hallå denna dag har gått åt att mysa i solen med mamma, pappa, Håkan och hunden. Solen riktigt stekte, men it fick man nån färg inte. Fuck life, hard life. Annars har jag pratat i telefonen och prövat färgbomben. Håret är än blött så får vänta nån timma till innan jag kan se om det blivit nå resultat. Hoppas!! Hehe ikväll blir det fara till Öjebyn och ha fruktkväll!

 


YOUR ARMS AROUND ME TIGHT, EVERYTHING IT FELT SO RIGHT

Godnatt alla, ska lägga mig och sova direkt efter att jag skrivit klart detta inlägg. Blev upphämtad lite före åtta av Linus, Martin och Tobbe så gled jag med dom ett tag, for och köpte godis. Sen for vi till Linus och chillade, sen till phb och snackade med någon tjej. Efter det drog vi till klubbgärdet där det var lite folk och hälsade på dom och nu ligger jag hära. En snabb och lite tråkig flashback av vad som hänt ikväll men orkar inte skriva nå mer.

TROR DU ATT DU OCH JAG KOMMER DRÖMMA OSS TILLBAKA?

Denna dag har bestått av mycket prat med min fina vän. Klev upp tidigt och avnjöt det fina vädret med en skål gröt. Fick nästan i mig hela! Har även varit med Rasmus idag ett tag. Nu sitter jag och funderar vad jag ska hitta på ikväll. Men nu ska jag sociala på skype, puSs!

 


JAG ÖNSKAR ATT JAG KUNDE GÅ PÅ NÅGOT MER ÄN BARA KÄNSLAN, AV ATT ALLT REDAN ÄR FÖRSENT

Kom nyss hem från stan, blev inhandling av några hårprodukter och en fika! Mys och en perfekt start på fredagen! Tror egentligen inte så mycket på att hårprodukter fungerar men har bestämt mig för att ge det en ärlig chans! Igår så hände 0, förutom att rasse kom till mig en stund på kvällen. Vi hade det trevligt. Lite senare ikväll tror jag det blir dra och ha pokerkväll med Björn, Simon och Melker.

 


MOT SKOLAN


I WAS PRAYING THAT YOU AND ME MIGHT END UP TOGHETER

Ligger just nu och önskar att min tomma glasskål ska bli full med glass igen. Men inget händer. Snackar skypepepe nu men ska mig lägga mig riktigt snart. Efter middagen idag tog jag episen till Ida och vi pluggade och mös på. Men det känns seriöst som att jag kommer somna om nån minut så godnatt på er!

MYSTISDAG

Dagen har varit riktigt slö, snackat skype, snapat, cs, texas holdem och nu ligger jag i ett skönt bad och bara njuter av livet.


YOURE REALLY ON YOUR KNEES WHEN YOU THINK YOURE STANDING TALL

Ligger just nu och spelar texas holdem med Björn och Simon! Går inte sådär jätte bra kan jag meddela. Idag har det inte hänt mycket alls, klippt av 1dec av mitt hår och hittat en till salamiköpare! Haha har bara en kvar nu sen har jag hittat 7 stycken galningar som köper salami för 170kr.har varit som vilken söndag som helst, riktigt seg och fylld med söndagsångest. Ska snart lägga mig, sov gott alla fina.

 


I KNOW I CANT LOSE ME, CAUSE THEN ID BE LOSING YOU

Morroooon!! Igår började dagen lite sådär men blev bara bättre och bättre ju längre tiden gick! På eftermiddagen umgicks jag med rasse och när han for år jag världens äckligaste ostsås till pasta. Aldrig mer att denna ostsås kommer in i vårat hus!! Kring 8 hämtade jag upp Nicke i bersika så drog vi till Max och mötte upp några. Sen drog vi på fezt i öjebyn och hade det trevligt. Där stannade jag till kring 2-3 tiden då jag skjutsade hem Chrille och Nicke och sedan avslutade jag kvällen med en underbart go kladdkaka!


BIOMYS!

Efter det drar vi till Erik och ser skräckfilm! Mys


WHEN YOU CLOSE YOUR EYES, KNOW ILL BE THINKING ABOUT YOU

Gud vilken hemsk fredag, har fått tillbaka 3 prov men lyckligtvis klarade jag alla. Kemi gick superbra, SOn ok och franskan är jag superstolt över att ens ha klarat! Efter skolan behövde jag vänta i timmar på bussen, men tur som jag hade fanns snapchat och andra människor vid min sida ungefär hela tiden. Har inte gjort nått vettigare än att duscha sen jag kom hem. Ska strax äta min efterlängtade pesto. ♥ Ikväll ska jag ungås med Amanda vilket blir jätte kul.

 

 


-

Hallå där! Har just ansökt om komunsommarjobb. Får hoppas att man får något någorlunda så roligt jobb, annars vet jag inte vad jag gör.. Är helt slut efter denna dag, provet kändes inte så bra och gympan var extra tung. Idag hade jag tänk hinna öva in lite engelska repliker, vi ska ju vara duktiga och spela Romeo och Julia! Man hade ju bara hört om den sagan förut och den var verkligen sämre än jag någonsin kunnat föreställa mig. Så hade jag tänkt hinna sticka också för har bara en pyttedel kvar. Av garnet. Senare ikväll kommer Rasmus och då ska vi väl se film eller nått i den stilen. Hajdo

 


YOU WERE BORN TO BE MY BABY, AND BABY I WAS MADE TO BE YOUR MAN

Hallå allesamans. Har inte pluggat alls än  = dåligt betyg = ledsen angelika = inte bra. Har helt enkelt haft annat för mig, vi har varit till min moster och firat med lite tårta. Före det minns jag knappt vad jag gjorde.. snapchatade. Det börjar seriöst ta över mitt liv så måste kanske snart ta bort det för att ha chans till ett normalt fungerande liv.  Känner mig jävligt okoncentrerad idag men efter detta inlägg ska jag plöja igenom alla 5 sidor som vi har att plugga. Haha det kanske låter lite men det är 5 svårta sidor! Som tur är har jag nappar och choklad på min sida ♥ då klarar man allt. På tal om annat så saknar jag frankrikee som bilden där uppe får presentera!

SAVING ALL MY LOVE FOR YOU

Vilken härlig onsdag avklarad! Två lektioner varav en var film. Toppenbra! Andra lektionen var menat till plugg för provet som kommer imorgon men det blev mest prat om helgen! Innan jag for hem blev det tryck på 1,8 paltar! Var egentligen jätte sugen på pesto innan men nu säger paltmagen min ifrån! Resten av dagen ska jag chilla, plugga och försöka hitta nån salami sugen människa. Helt ok onsdag, puss

 


Mar. 11, 2013

 Hallå allihopa, sitter just nu och snackar skype med adde. Blev ingen friluftsdag för mig idag, kände mig trött och mådde dåligt när jag vaknade. Men senare blev det bättre så for nån timma till Rasmus och var med han. Nu funderar jag på vad jag ska hålla mig sysselsatt med tills top model börjar. Kanske standard, snapa, googla, äta. Jo så får det nog bli, pussar

 


AND I GUESS I NEVER TOLD YOU IM SO HAPPY THAT YOURE MINE

 
Heihei. Har inte orkat blogga nå denna helg men. I fredags så drog jag Ida, Rebecca och Fanny och hade Nodo mys. Sen drog vi till normalmia och träffade lite folk och sen avslutades kvällen med att vi gled runt med Linus. I lördags så spenderades hela dagen i luleå på ledarkurs, sen for jag och mötte upp Emelie på preem och vi drog till stan. Träffade en massa på bigboy och sen ringde Elias, Alle och Erik så fick med mig några att hämta dom och sen gled vi runt. Lite senare ville även Jeff glida lite så då hämtade vi han. Kom hem kring halv 4 nångång så är lite småtrött nu. Snart kommer Rasse hit! Hoppas ni har en bra dag utan för mycket söndagsångest. Pusshej,
 

BABY WHEN IT'S LOVE IF IT'S NOT ROUGH IT ISN'T FUN

 
Hallåhallå, igår tänkte jag plugga som en tok till hitler provet vi hade idag men fastnade framför cs och sen kom rasse så jag fick stå mitt kast idag. Usch så lite jag kunde! Haha. Har varit en skön dag, slutade tidigt, for hem, snapat, chillat och läst ut hjärtans fröjd. Efter fyra någongång ska jag glida till Ida och hon ska laga middag åt oss, hihi så gulli. Ska få äran att noppa hennes ögonbryn och senare ikväll får vi se vart vi hamnar. Men nu ska jag göra något vettigt, se tv eller så. Hejsvejs

EVEN AN ANGEL CAN END UP FALLING

1 2 3 jag suger på att blogga! Händer inte så mycket just nu, ligger och läser denna bok. Ida drog nyss hem efter att vi pluggat och självklart ätit mat. Följde henne till frissan efter skolan och fast hon tyckte det blev för kort så tycker jag att hon blev riktigt snygg!! Speciellt när hon är ett steg närmare att lämna ombrens värld. Om ni undrar vad jag gjorde igår så var jag med rasse under kvällen och pluggade lite under dagen. Super! Ska försöka göra en tidig kväll så jag får sussa länge! Puss

 


BUT I GUESS I WAS IN LOVE WITH YOUR MEMORY

Vår barnvakspassning igår gick riktigt bra! Blev även tacos till middag som har börjat kännas som en liten standard för mig! Men en riktigt bra standard. Vi såg lite av melodifestivalen men det avbröts av att rasse kom och hämtade mig så drog vi två till mig. Han drog nyss hem och sen dess har jag hunnit spela lite cs med Robin och Melker. Sög nå jävulst! Men nu ska jag dra och hålla Ida sällskap! Puss


WHEN IM WITH YOU IM MAKE YOU FREE

Agerar barnvakt med Ida just nu! Blir göra det heeela dagen lång och sen fara och göra nå kul. Hoppas ni får en trevlig dag!! Pusshej


LÖRDAAAG

Jag hade som sagt en väldigt trevlig dag igår. Körde skoter, grillade chokladbananer och pinnbröd osv! Sen på kvällen drog jag till bersika och var med en massa! Var tänkt att vi skulle grilla men det var så kallt och taggen fanns tyvärr inte för dom flesta! Så vi gled mest. Köpte poppade chips som jag tyvärr glömde i Nickes epa så det blev inget nattflåd igår. Hoppas ni sovit gott!! Hejs.

 

IT MUST HAVE BEEN GOOD BUT I LOST IT SOMEHOW.

Några minuter efter förra inlägget ringde Ida till mig och bad oss komma till stan, så vi gjorde det! Var så härligt när det var så varmt väder. Innan vi for till Ida så blev det en sväng förbi Coop där vi inhandlade avokade, saft och ost till våran underbart goa pestospagetti och ost med sallad! Vi fixade oss och senare kom Filip och hjälpte oss baka en underbart go kladdkaka!! Efter det drog vi till bersikka och där spenderades resten av kvällen! Snart ska jag ut i det fina vädret och köra skoter med Ida och Filip! Underbart roligt och senare ikväll blir det kanske grilla med några! Hoppas ni får en hääärlig dag! Puss

 


RSS 2.0