TRETTIOFÖRSTA DECEMBER

Hallå har varit sjuk därav ingen uppdatering. Är det typ än men orkar inte ligga hemma på nyår! Har inte gjort ett skit dom senaste dagarna, legat i sängen och sett på tv. Fast Linus har varit gullig och hälsat på och han sovde även över inatt. Kom nyss ut ur duschen och ska snart börja fixa mig så smått och ringa nixaaan!

SÅ JÄVLA DRYGT

Är jätte trött och mår inte alls bra, svimmade typ i bilen påväg hem:( Så ska gå och lägga mig och hoppas jag mår mycket bättre när jag vaknar imorgon! Ikväll har jag varit med Nicole, Julia, Tim och John, vi har åkt epapapa. Hoppas ni haft en bra kväll, puss!


YOU CAN'T FLY UNLESS YOU LET YOURSELF FALL

 

Hallå, kom hem gode sent i onsdagskvällen så sov typ bort hela dagen. Sen igår på kvällen drog jag till Linus och vi myste och såg på två bra filmer, blev en sväng till stan för att han var hungrig. Sov hos han, så har vi hunnit vara på stan en liten sväng idag. Köpte några försenade julklappar! Nu mår jag svindåligt och har ont i halsen och fryser men ska försöka klä mig varmt och ändå fara och umgås med Nicole och Julia ikväll. Var så länge sedan jag var med dom så nästan ingenting kan stoppa mig!! Far kanske därimot hem tidigt om jag inte börjar må bättre. Hoppas ni hare bra, kram! 


---@"!,?&€*%}!!,~{!$•=!'v

Tjena! Är just nu påväg till Älvsbyn med Linus för att hämta nåra. Idag kring sju tiden blev jag lite våldgästad av Linus och ed så for med dom till bersikka. Blev en liten tripp på Max och sen for jag och Linus hem till mig och såg en film. Emelie ringde lite efter den slutat och då for vi till nolia och snackade med henne ett tag. Och nu sitter vi här, sen ska jag hem och sova och säkert äta något! Pusshej


TJUGOFEMTE DECEMBER

Tjenare sitter just nu och skypar med Hampus och Tony, höll egentligen på att städa mitt rum men det gick så himla segt så kände att jag behövde ta en liten paus, så har jag ju inte snackat med dom på länge. Snart är det middag på G. Har alltid varit dålig på att ta bilder men nu börjar det ju bli kaos, så ni  får en stekigbild sen igår.  

2012-12-24

Hallå min jul har då varit helt ok.☺ Är jätte nöjd med julklapparna och nu är jag faktiskt gode trött så funderar på att ta och lägga mig ner med godis och se någon bra film tills jag somnar! Måste bara föra över alla mina kläder i min nya byrå. Hoppas ni haft en bra dag! Nattinatti 
  

GODJUL!

 
Igårkväll så blev det att trotsa kylan och åka skoter och grilla. Det var faktiskt inte så hemskt kallt som jag trodde att det skulle vara så det var kul!! Men tillslut blev det kallt och då for vi hem till Linus och såg en bra film och sen fick jag öppna min julklapp! puss så fin han är. Nu väntar jag på att min brorsas familj ska komma hit så man får äta och öppna julklapparna snart! Men ha en riktigt bra jul med riktigt bra mat och riktigt bra presenter, puss!     

HEHEHE

 
gifs
 
Tjenare! Påbörjade en lite städning av mitt rum igår och sen kring 8 tiden så drog jag till Linus, han fixade nå med skotern och efter det for vi till Robin och såg på en krigar film. Sen drog vi till stan ett tag och sen fick jag skjuss hem. Det var en bra film på tvn då men jag orkade tyvärr inte se klart den, var så trött. Så nu får jag aldrig veta hur den slutade, wääh     

DET ÄR KALLT

 
Tjena, ligger just nu och gör jävlat it nå. Och skönt är det! Igår så var vi med Robin och Amanda ett tag. Det var trevligt, sen så for vi och köpte godis och myste framför tvn. Har inte så jätte mycket att säga er så ska fortsätta prata med min fina emsi nu, pusshej!!

21 DECEMBER

Hallå hallå! Idag efter vårat sugiga julspexet och betygen for jag in till stan och inhandlade ett par julklappar med Nicole. Är helt pank nu så det känns ju lite mindre kul. Väntar på att mina föräldrar ska komma hem och göra middag och sen drar jag till Linus. Är skittrött så tar nog en liten pn! hejs

SKRIVER MIN SVENSKA UPPSATS

Egentligen helt onödigt eftersom att jag redan fått mitt betyg satt, men då behöver jag ju inte känna nån press heller! För den blir inte så bra. Om en halvtimme går min buss hem och då ska jag försöka hinna plugga osv för ikväll ska jag vara i hemingsmark med alla andra franska människor. Blir jätte gott för alla ska baka nått och ta med sig, kommer garanterat rulla därifrån!! Hejdå


OUI

Sitter just nu och deeptalkar med min finaste vän! Linus har varit här ikväll och så har jag och Romane bakat chokladrutor tills imorgon! Hade inga lektioner idag heller, scooore, och kring 12 for vi  till stan och sen vidare mot phb där det blev bad för dem flesta men minigolf för mig, Elsa och några franskar. Blir sova snart för imorgon blir det upp före tuppen för jag har världens tidigaste slingtid! Pusshej!  

SÖNDAG

Hallååå! Det var riktigt tråkigt på skolan för alla ville se the simpsooons, Så då gick jag Amanda John och Julia och började se the hunger games men vi fick ej se klart den :( Vid 8 tiden drog några till John och käkade en massa ostkrokar och nu är jag hemkommen och ser på tv med Romane.

BLÖT

Hallåhallå! Kom nyss ut från en varm dusch som var välbehövlig efter att ha varit ett gäng på pottan med franskarna och åkt madrass och lekt i snön. (Y) Har lite att plugga så måste göra det nu sen kring 6 blir det film på skolan med en massamassa från skolan. Men franskarna är jätte söta så det blir nog kul!  

LÖRDAG

 
Är nu hemkommen från en väldigt trevlig kväll hos John! Det var verkligen fullt ös på franskingarna. Vi sjöng singstar, åt en massa godis och bara umgicks! Dom är riktigtriktigt söta så det blev en väldigt trevlig lördag.

NOG KAN VI ALLT!

Detta måste nog vara det fulaste pepparkakshus jag någonsin skådat. Amanda och hennes fransk kommer på tisdag så vi får ju hoppas det smakar bättre än det ser ut. Haha!! Ska snart dra till John där det kommer vara en hel del andra har jag hört. Vi får hoppas på en trevlig kväll! Puss

SOMETHING IN YOUR EYES MAKES ME WANNA LOSE MYSELF

Hello, kom nyss hem från fredagsmys hos Felicia. Vi har haft det jätte trevligt, ätit tacos, spelat spel, sett en super hemsk skräckfilm men en massa godis, sjungit singstar och sett på när franskarna plumsat i snön. Idag har jag inte heller haft nån lektion för vi har varit och sett skolbio och det tog så lång tid med bussarna osv också slutar vi ju ändå gode tidigt på fredagar. Behövde dock vänta på att Amanda och Felicia skulle sluta kring 3 men då var jag och fixade lite till julspexet. Nu tänkte jag höra om Romane vill se tv eller någonting! Nattinatti!

BOWLING!

 
Hallåhallå, sitter just nu och fikar med min fransk och ska snart dra och bowla med Felicia, Sanna och Amanda + deras franskingar. Och efter det ska vi drar till thai och äta mat! Igår anlände dom kring halv 5 och då for vi till Sanna och åt superjävlagod potatisgratäng och kött. Sen såg vi my sisters keeper och till den åt vi kladdkaka. Är typ än mätt från igår men vem kan motstå thai?? Idag har vi haft en massa utelekar med franskarna vilket var så mycket roligare än vanlig skola, sen har vi även haft sveriges tråkigaste lucia, haha ingen kunde typ låtarna. Men nu måste jag börja dra hejs! :)
 

MYSONSDAG!

Morron! Ska strax dra till skolan och sen ikväll kommer franskarna. Wää


MÅNDAG

Vi hade det trevligt igår, åt fruktsallad och spelade självklart kort. Haha! Idag har jag inte haft någon bra dag, typ varit på dåligt humör hela dagen men snart kommer Linus hit och gör den bättre!  Måste bara skriva klart min rasism uppsats och skicka den. Till mig själv :P Hehe men har inget intressant på hjärtat så ni får ha en bra kväll.  
 
 

HEI

split a gif
Haha såhär kul har jag just nu! Men ska snart dra till Martin och spela kort. Tidigare idag har jag varit och hälsat på min bror en snabbis. Hoppas ni får en bra söndag, hejs!

SÖNDAG

Hejsan tänkte bara berätta lite kort om igår, på dagen gjorde jag absolut ingenting, chillade till 100. Sen på kvällen for jag till Linus och var med han, Amanda och Robin. Vi bestämde oss för att fara på bio och se sinister, den var faktiskt riktigt bra! Sen for jag och Linus hem till han och såg på tv tills jag for hem. Nu idag hade jag tänkt plugga lite NO och kanske göra lite matte. Kulul.

LOVE

Såhär mysigt hade vi det igår, vår pizza ser kanske inte så god ut men jag kan helt klart säga att den var underbar! Vi, eller mest jag såg såklart x-factor men det vart ju helt fel person som vann. Nu ligger jag och ser på dålig tv och ska fortsätta med det! pusshej

061212

Tjenare, var riktigt jobbigt att ta sig upp ur sängen i morse, klev upp 16 min innan bussen gick och var riktigt stolt att jag orkade mig iväg. Nu är veckans jobbigaste dag avklarad! ☺ Sitter just nu och skriver på min SO resention medans jag har en hårinpackning i håret. Efter jag tvättat ut den ska jag nog slöa framför tvn ett tag tills det är dax att sova. Imorrn ska jag hänga med Emma och Beccis efter skolan, stan, middag och x-factor står på listan! Myys

PUSS SÅ FULA VI ÄR!

Hallå mina vänner! Orkade inte blogga igår för tillbringade allt från 12-7 på återträffen från tekniksaken i sommras. Vi hade det trevligt, åt tacos och så. Men somnade typ direkt när jag kom hem. Idag efter skolan behövde jag stanna kvar till klockan 4 och klippa ut stjärnor så är riktigt jävla trött nu med. Men måste passa på att plugga nu för Linus kommer nog sen och det kommer säkert inte bli så mycket plugg nästa vecka då fransken kommer.

SOVASOVASOVA!

Mamma bakade bullar idag, så jag har ätit julbullar ikväll. Pluggandet gick väl lite si så där men bättre lite än ingenting som sagt! Linus kom även förbi en liten sväng så såg vi csi. Nu ska jag gå ner och borsta mina tänder och sen sova, natttiii!

031212

Hallåhallå idag har folk klagat på att min bloggning suger så då tänkte jag göra ett litet inlägg! Min lördag var kalasbra, eftermidagen spenderades med konfaledargruppen och vi lekte mest lekar, love. Sen våldgästade jag och Ida Carro, som var askul att se igen!!!! Sen stack vi till nått thaiställe och åt mat, sen drog vi till nån Linus där Carro var, fast det blev ändå en tidig kvällför mig och Ida. Igår så spenderades min kväll med Linus, vi såg nån falkfilm osv. Nuu har jag just klarat av skolan, ska sätta mig vid no och matte och engelska boken nu ett tag! Pusshej

RSS 2.0