A SIMPLE HELLO COULD LEAD TO A MILLION THINGS

 

Igår gick jag och Ida på den mycket mysiga kyrkmarknaden. Hade faktiskt lite för höga förväntningar så vi for ganska direkt tillbaka till stan. Där mötte vi upp Nikita och åt middag på röda lyktan. Sedan kom Jennifer Felicia och Felicia och såg paraden med oss. Efter den träffade jag och Ida några killar som vi såg fotboll och spenderade resten av kvällen med. Nu är jag påväg in till bergsviken för lite mera fotbollstittande! Ha en bra dag.

 


BROWNIES

 

Själv tycker jag att våra brownies blev klart godkända! Lite för sent kom vi på att brownies och strössel kanske inte är den perfekta kombinationen, men dom ser lite roligare ut iaf. Så är det ju lite kul att dekorera. Efter vi ätit upp några hälsade vi på folket på phb. Kom nyss hem och ska mysa ner mig framför 90210. Imorgon blir det ett besök på kyrkmarknaden.

 


27 JUNI

 
 

Igår hade jag en jätte härlig dag på phb i det fina vädret. Den spenderades med Amanda Emma Nikita och Moa. Det blev en massa solande men inget badande för vattnet där var alldeles för kallt för min smak! På kvällen såg jag Moa och Nikita fotboll och sedan var jag med Jennifer och Alex. Idag skippar jag och Jennifer våra planer och kör på mysmode. Bakning, film och godis står nu på schemat!

 

 

 

 


WITHOUT THE DARK WE NEVER SEE THE STARS

Som ni ser har jag haft en riktigt superdag. Inget att klaga på.
 

THE AKWARD MOMENT WHEN YOU THINK YOUR IMPORTANT TO SOMEONE, AND YOUR NOT.

 

Ligger just nu i en ren bäddad säng och ser på 90210. Har haft en riktigt bra kväll. Avrundade den med en promenad och sedan en varm dusch. Sådant som gör livet perfekt. Sömnen känns långt borta nu när jag har den underbara serien att kika på. Så kommer nog vara gode sliten till morgondagens bravader! Hoppas ni alla sover en riktigt söt sömn. Godnatt

 


MY ONLY NIGHTMARE IS WAKING UP IN A WORLD WHERE YOURE NOT MINE

Äntligen! Som jag har längtat efter detta sommarväder. Fåglarna som kvittrar, en glass i handen och musik i öronen. Kan nog inte bli mycket bättre än så. För tillfället väntar jag på att Jennifer ska sluta jobba och hämta upp mig så vi kan dra vidare till stan. Så passar på att blogga när jag har lite tid. Enligt vädret ska det ju bli soligt imorgon också och då kommer jag befinna mig på någon brygga uti räkan och steka.
 

 

 


DONT RUSH THINGS. ANYTHING WORTH HAVING IS WORTH WAITING FOR

Hallå, ikväll har jag umgåtts med jonte och Rasmus. Vid 11 drog vi till Emelie och sitter än och myser på hennes altan. Fast ska börja dra mig hemåt och se lite 90210, är inne på andra säsongen nu och det blir bara bättre! Hoppas ni får en fin kväll!

 


MIDSOMMAR

 
Hallå där! Hoppas ni haft en bättre morgon än mig. Men gårkvällen var kul så det kanske är värt det. Hemma åt jag en massa god mat och sedan mot kvällen for jag till Robin och var med några killar. Lämnade dom kring 11 men då träffade jag på två tjejer så for vi på en fest i pitsund. Där bekantade jag mig med nya människor och hade det trevligt. Blev hemgång kring 4 och sedan har jag sovit och vaknat, sovit och vaknat. Nu väntar middag och vi får se om det blir göra något alls ikväll.

 


HAPPINESS

 

Under mina blogglösa dagar har jag och Jeff hunnit tvätta min EPA. Så nu är den ren. Igår var även jag och Sofie på stan där jag fyndade lite till. På bilden över saknas ett linne och lite småsaker. Efter stan hämtade jag upp Jeff så for vi hem till mig och åt. Lämnade han kring åtta tiden då Jennifer hämtade mig så for vi till Moas stuga och badade, efter det regerade mitt lag i volleyboll. Efter det for vi till Sunes och resten av natten spenderades med en hel del bus och hemliga missions. Har varit med Moa på förmiddagen men ska snart till stan (igen) med Jennifer. Sedan är våra kvällsplaner nästan spikade.

 


SOON IT WILL BE OVER AND BURID WITH OUR PAST

 

Syns att jag ärvt mina föräldrars usla fotograf förmåga! Tar kortet just när hon kollar bort, tur är jennifer snygg och sätter bilden ändå! Idag har varit en bra dag, fyndat två par trosor, en jacka och ett nagelack! Sen har vi glidit runt till olika people, samt tagit årets första officiella dopp i det blå. Kom just hem och ska lägga mig och se serie heela natten lång. Så sociala på snap! Kram

 


NORRSTRAND

Sitter nu hemma hos Jeff efter en strålande dag i solen med fina vänner! Gjorde bort årets första dopp. Inte en dag försent kan man väl säga! Ska snart hem och äta middag och efter det hittar jag Sofie och Ellen på något. Hoppas ni fått nån färg på kroppen idag!

JAG ÄLSKAR DIG MER ÄN DU KAN FÖRSTÅ, FÖR JAG VET DU BÄR MIG NÄR JAG INTE ORKAR GÅ

 

Det har varit en jätte mysig kväll hos Sofie. Taco med en jätte god efterrätt och sen kom några boys och joinade oss till lekar och singstar. Imorgon har vi några brudar planerat in norrstrand om vädret tillåter. Nu blir det hem och kolla något avsnitt av 90210. Godnatt!

 


SOMETIMES THE SMALLEST THINGS TAKE UP THE MOST ROOM IN YOUR HEART

 
 
 

Då börjar jag bege mig mot en hejdundrande bra kväll hos Sofie. Ta hand om er!

 


15 JUNI

 
På morgonen har jag hjälpt till att fräscha upp huset. Fast det börjar snart regna så vi vart tvungna att avrunda. Måste duscha nu för jag var lite klantig och fick färg över mina armar, huvud och ben. Vet inte om jag ska förbi stan en sväng efter det, klockan sex befinner jag mig hos Sofie på tjejmiddag för att fira att den pinglan fyllt 16 år.

 


NO EXPECTATIONS. NO DISAPPOINTMENTS

 

Idag åt jag världens godaste torskmaträtt. Trodde inte att jag gillade torsk, men se där så fel man kan ha. Ikväll har jag varit och fiskat med mina föräldrar. Det var mysigt trots myggen och att det regnade lite då och då. Kom nyss ut ur duschen och tanken var att vara med felle, men det får bli en annan dag. Slår på how i met your mother och myser ner mig i sängen. Hoppas ni sover gott!
Kram!

 


SOMETIMES YOU HAVE TO FORGET WHATS GONE, APPRECIATE WHATS STILL REMAIN AND LOOK FORWARD TO WHATS COMING NEXT

 

Kom just in från några timmar i solen. Koncentrerade mig på att bli brun om ryggen idag och tack vare den underbara oljan, är baksidan nästan ikapp framsidan nu! Ska se lite himym i väntan på att klockan ska bli sex. Då ska jag med mina föräldrar på övningskörningskursen som tar tre timmar. Om jag inte dör av uttråkning på den blir det hitta på något skoj med Jennifer efteråt då jag är klar!

 

 

 


I ALWAYS WONDER WHY BIRDS STAY IN THE SAME PLACE WHEN THEY CAN FLY ANYWHERE ON EARTH. THEN I ASK MYSELF THE SAME QUESTION

Kom just hem från Jeff och har tänk slå på några how i met your mother avsnitt att somna in till. Vi har spenderat kvällen med scones bakning och serietittande. Riktigt trevligt.


njdnkjsndk

 
 

Hallå! Har nyss duschat och ätit frulle och ska strax gå ut och tvätta episen lite. Den behöver bli sommar fräsch. Under dom senaste dagarna som gått har jag mest umgåts med fina vänner! Igår då jag Jennifer och Agnes var förbi lule en sväng så fyndade jag äntligen ett par shorts och ett linne. Så nu är det bara vänta in den riktiga värmen.

 

 


ANIMALS

 

I NEED YOUR LOVE, I NEED YOUR TIME, WHEN EVERYTHINGS WRONG YOU MAKE IT RIGHT

 
  

 Haha alla våra djur blir alltid så överdrivet feta. Speciellt våra katter, dom kommer ju knappt upp för trappen längre. Eftersom att mina päron antagligen är dom sämsta fotograferna man kan hitta blev det där det finaste klassfotot. Mina kvällsplaner ser ut att vara med Mattias och några! Har sovit mest hela dagen men känner mig ändå helt slut så siktar mot en tidig kväll. Hoppas ni får en underbar kväll.

Kram!


SOMMARLOV!!!!!!

Och gud så underbart skönt. Sovit bort hela dagen men jag antar att det hör till hela sommarlovs grejen. Efter examen igår och jag fått mina betyg, vilket var betydligt bättre än jag trodde, så åkte jag in till staden och såg på alla glada studenter. Åh vad jag längtar tills det är min tur. Kring fem samlades några från skolan hos beccis och åt thaimat. Sen for vi vidare och det hela slutade på strömlida med en massa folk och mygg. Bortsett från alla myggbett man dragit på sig blev det en bra examen. Ni får några mobilbilder från kvällen. 

WANTING TO BELIEVE THE BEST ABOUT PEOPLE DOESNT MAKE IT TRUE

 
Idag mina vänner har jag gjort ett sista ryck till att bli lite brun till examen och sen spelat lite volleyboll på det. Det blev ett fint avslut i Byske med klassen, blir helvetes skönt att gå ut grundskolan imorgon. Igår såg jag på balen och sen drog jag och Felicia till mig för middag och sedan cyklade vi vidare till pitsund. Där kom det en massa människor tillslut. Kring ett tiden drog jag in till staden med några och sedan slutade kvällen i Munksund.
Kram!
 

 

 

 


IM ADDICTED TO THE WAY I FEEL WHEN I THINK OF YOU

Dagen har bjudit på mycket sol och volleyboll. Skithärligt! Jag och Ronja gick ner på stan en sväng på jakt efter  ett par examens skor men fick bara med mig en sol olja hem. Nu blir det pressa till examen! Imorgon har vi bara skattjakt på skolan och sedan bär det av med klassen mot byske camping! Vi får hålla tummarna för bra väder och att min iphone hinner komma!!
Kram!     

WHEN YOU CANT SLEEP AT NIGHT ITS BECAUSE YOURE AWAKE IN SOMEONE ELSES DREAM

Är i ett riktigt cutt moment för att jag aldrig får tillbaka min telefon. Kommer knappt ihåg hur en iphone ser ut längre, haha! Idag är det söndag men helt utan söndags ångest för att vi ska bara och bada på norrstrand imorgon. Kortfattat vad som har hänt i veckan är att : 
 
I torsdags tog min klass förvånadsvärt hem första platsen i friidrotts tävlingen. Blev även tages mys och stan med Ida och Emma.
I fredags hade jag min sista "riktiga" lektion i 9:an någonsin. På kvällen drog jag till Anton där det var ett gäng människor. Jag Moa och Sager lessnade dock på myggen, så vi drog till stan och åkte bil istället.
Igår så spelade jag volleyboll i stan med några djupvikare, sen ringde Anton så jag drog till nått ställe i öjebyn och var med dom. Vi drog en sväng till älvsbyn men jag Brolle och Wille lessnade och drog hem till oskar och mös på hans altan istället. 

RSS 2.0