Måndag igen

 
 
Igår hade jag en riktig myssöndag som spenderades med matte, vi sov länge, lunchade hos hans mormor, såg fotboll, spelade kort, åt chips och dipp till Wallander och somnade tidigt. Ändå vaknar jag upp tröttare än någonsin och måste släpa mig iväg till skolan. Fick dock sluta mer än en timma tidigare pga ingen franska. Matte följde mig hem så har vi ätit och tagit en skön pn. Just nu ligger jag i min säng och lyssnar på musik och pluggar, är jävligt frestande att sluta ögon och sova lite men har ett prov och kanske en redovisning imorgon så det går ju inte. Kanske ser ett avsnitt av the vampire diaries om jag hinner innan matte kommer hit igen. Kram på er

Fikafikafika

 
 
Det känns som att det enda jag gör nu för tiden är att fika.. Men gott är det! Igår så spenderade jag iallafall min lediga dag i sängen enda tills matte slutade skolan vid 1. Resten av dagen gick vi på stan, åt tacos, bakade, såg idol och sen avslutade vi kvällen med att somna till en riktigt dålig film i skogen. Har läst boken också och båda var verkligen totalt värdelösa. Kom nyss hem till mamma och ska nog läsa igenom mina anteckningar lite, på en lördag, haha. Har nog aldrig hänt förr. Senare i eftermiddag blir det fara till Emma och ha middag med några tjejer. Sedan får jag sovsällskap ännu en natt, lycko mig. 

Tidig helg

 
 
Sitter just nu och väntar på att klockan ska bli fyra för då tar jag helg. Det blir snabbt hem och äta och plugga för att klockan sju ska jag möta upp två brudar för nodomys. Sedan tror jag att jag ska tvinga matte lyssna på min historia redovisning så jag lär mig den. Igår hade vi fotbollsturnering och efter det tog jag och Ida en fika på stan. Letade bara en mössa och ett par vantar men även en tröja fick följa med mig hem. Sedan såg jag och Jennifer fotboll och efter det for jag och sov hos matte. Ha det bra 

Lördag

 
Igår efter skolan for jag till stan utan att fynda någonting alls. Sedan for jag och Marie hem till henne och bakade kladdkaka och åt tacos. Vi for en sväng till Ica och köpte grädde och chokladmjölk och sedan såg vi på keno, postkodmiljonären och sådanna spännande program tills idol började. Men ni vet hur trött man kan vara en fredag, så inte ens idol lyckades hålla oss vakna. Utan vi somnade. Efter det fick jag sovsällskap av matte. Denna dag har spenderats med Ida. Vi har tjattrat på som vanligt om nästan allting. Nu ska jag bara göra mig klar och sedan blir det nodomysa med Jennifer och Petra. Hoppas ni får en bra lördag, trots vädret.

Låt inte det du inte kan göra stoppa dig från det du faktiskt kan göra

 
Sitter just nu vid datorn och oj, vad längesedan det känns som att det var sen jag gjorde det sist! Kollar igenom gamla bilder, eftersom att jag blivit så dålig på att ta nya, och fyfan vad mys det blir med vinter. Baka pepparkakor och tända tusen ljus. Har i alla fall krigat igenom våran längsta skoldag trots febern så det var riktigt skönt att komma hem och ta det lugnt. Mamma lagade lassagne till middag och medans jag uppdaterar min iphone blir det plugga. Har planerat att hinna se lite serie också nu när datorn ändå är i bruk. Minns inte vilken säsong jag var på ens så det blir spännande. Senare ikväll blir det sova med en fin. Då är ni uppdaterade, kram på er.

If it hurts this much then it must be love

Igår så myste jag och matte till idol med en del godsaker. Fick tyvärr feber som har följt med till idag. Får verkligen inte bli sjuk känner jag, skulle komma efter så jävla mycket!! Efter skolan drog jag och några tjejer till stan och åt på röda lyktan. Kring sju tiden trotsade jag och Jennifer kylan och såg på fotboll. Nu inväntar jag att matte ska komma hit så ska jag försöka sova bort febern. God natt.

Life becomes easier when you learn to accept an apology you never got.

 
Godkväll. Är på väg hem från Nikita där det bjöds på american pancakes och trevligt sällskap. Ska hem och fixa lite grejer och sen far jag på Hawaii med matte för att äta en sen middag. Gårkvällen spenderades till mesta dels med några härliga tjejer hos Marie. Men ni i får ha en bra söndag. Kram

Don't loose yourself in your fear

 
Godmorgon på er! Ligger just nu hos matte och fördriver tiden medans han bara sover och sover. Ser riktigt skönt ut så förstår inte varför jag måste vakna tidigt. Igår hade vi en lugn kväll, såg på hockey och film med min b&j. Riktigt skönt. Ikväll är mina planer oklara så vi får se vad som blir av! 

Onsdag

 
 
Hoppas att ni haft en bra vecka, det har då jag haft. Igår efter skolan drog jag till Ida där vi myste på med hennes vovve. Sen for jag hem och åt tacos och tog en lite kylig höst promenad. Såg idol hos matte och somnade ganska tidigt. Idag efter skolan blir det plugga och sedan far jag och matte och äter hos pappa. 

I could stand by the side and watch this life pass me by, so unhappy but safe as it could be.

Denna dag har varit toppen! Vaknade upp på ett bra sätt, nästan inga jobbiga lektioner i skolan, så har resten av dagen spenderats med Nikita där vi bland annat har ätit ute och myst framför idol. Är riktigt trött trots en chill dag så ska strax sova. Har långdag imorgon så behöver vara utvilad. Hoppas ni alla sover så gott. Kramar


You're just too good to be true, can't take my eyes off of you

Hallå där! Har glömt bort er. Har iaf flyttat så nu är jag inte bara en skogsbo längre! Känns riktigt bra. Idag efter skolan for jag på stan en snabbis med Jennifer. Fick hem en mascara. Sen for jag hem och så lagade jag och matte middag och tog det lugnt. Just nu sitter jag och gör bort lite pluggande och efter det drar jag vidare mot matte. Kommer mest troligt inte blogga imorgon så kan redan nu berätta att Nikita kommer till mig efter skolan. Sen är resten oklart. Ni får ha det bra!


RSS 2.0