TJEJKVÄLL

Sitter just nu i telefonen med Nicole, ska fara till henne kring sju så går vi omkring på stan, fikar och köper massa onödiga saker. Har blivit förkyld igen, men har tagit två alvedoner så borde klara mig!


JAG HÅLLER DIG HÅRT FÖR JAG VILL INTE TAPPA TAGET

Nu kan man alla glosor! Härligt. Ser just nu en film och sen ska jag försöka med en tidig kväll så jag inte är alltför trött imorgon. Sov sött :-)



puss så fin du är!


DAG 4 - NÅGONTING JAG VILL HA MER ÄN NÅGOT ANNAT JUST NU

En kladdkaka. ♥ Fyfan så gött! Kanske bakar en senare men vi får se om jag orkar.. ;-)


Behövde inte göra so provet idag utan ska göra det på onsdag efter skolan istället, yesss.. men fick istället veta att jag har biologi till på måndag och det är skitsvårt! Ingenting fastnar, fml



någon mer som tycker jag och ALva äger på franska??


- MIN FAVORIT ÅRSTID OCH VARFÖR?

Min favorit årstid är helt klart sommarn! Det är då livet leker och man är så jävligt mycket gladare. Ingen skola, man lär känna mycket mer folk, värme, grillkvällar, att kunna va ute hur länge som helst utan att frysa, bada, man blir brun, och ja allt!


EVERYTHING MEANS NOTHING IF I AIN'T GOT YOU BABE

Blir inte alls så Nikita sover här inatt, kollade tempen så har jag 38grader. Så det blir ingen skola imorgon och mamma ska tvinga med mig till vårdsentralen men jag är inte dödsjuk precis så fattar inte varför. Nu ska jag se idol eller någonting, godnattt ;-)



NY HEADER

Blev less på den andra så gjorde en ny, vad tycker ni? ;*


EVERY TIME THAT I GET AROUND YOU I SEE THE BEST OF ME INSIDE YOUR EYES

Snart drar jag iväg till Nicole, vi ska tydligen se någon match på lf och sen vet jag inte vad vi gör. ;-)  



I D O L

Nu lägger jag mig och ser idol!


LOOK FOR THE GIRL WITH THE BROKEN SMILE

Kom nyss hem, kul man behövde gå i spöregnet men hann in innan det värsta kom. ;-) Nu ska jag se film och sen plugga!



I'VE HAD YOU SO MANY TIMES BUT SOMEHOW I WANT MORE

Dagen sög, vi går inte in på hur bra jag var på spjut men kulan gick åtminstonde okej. Var typ klar med allt kring två och sen behövde man vänta tills fyra för att komma hem. Men Nicole och Jazmine kom förbi typ fem minuter så det var trevligt! Nu ska jag byta kläder och äta någonting och sedan ringa till Nicole.


I DON'T BELIEVE YOU WHEN YOU SAY YOU DON'T NEED ME ANYMORE

Hey, sitter just nu och kollar bilderna från skolkatalogen. Haha bilderna är små men det ser inte bra ut! Ikväll ska jag kanske vara med Nicole och Frida. Vet inte vad vi kommer göra isf men det blir säkert bra. :)

 


DU ÄR DEN VACKRASTE JAG MÖTT, INTE TUFF OCH KALL OCH HÅRD SOM ANDRA

Heyy, idag har jag inte gjort någonting. "Pluggat" men mest luggit i sängen och sett film och sånt. Men nu ska jag tamefan läsa igenom so'n! För imorgon har jag inte så mycket tid till plugga, ska vara med Nicole på kvällen och kanske in till stan och fixa en sak efter skolan. Så ska jag ju göra matte läxan.. åh jag suger!
Men som ni fattar så har jag inte gjort någontign intressant och kvällen kommer bestå av plugga och idol. Så säger godnatt redan nu, godnatt.



naw, typ första gången vi var med varandra. ♥ älskar dig


IT'S LIKE I KNEW YOU BEFOR WE MET

Är äntligen hemma! Eller har varit det ett tag men det känns inte så. Ska nog plugga lite so snart, har prov nästa vecka tror jag. Men har inte riktigt fattat vad det är vi ska kunna så då orkar jag inte plugga egentligen. Men nu måste man när man ska ha betyg och allt! Usch, så nu ska jag slå av datorn så jag kan få lite ro, hejdå!



jag vill ha sommmmmmmmmmmmmmar


DU GJORDE DITT VAL OCH DU LÄMNA MIG SEN

Då är kvällen (typ) bestämd! Blir att vara med Frida och Jamine iaf, så får vi se vilka andra och vad vi gör.  Nu ska jag göra något tills dess, bloggar då jag kommer hem,

pusshej!



RSS 2.0